Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як готувати мюслі?

Як готувати мюслі?

18-01-2015, 23:13
29 990
Як готувати мюслі?
Про те, наскільки корисні для здоров'я мюслі людини, знають вже і дорослі, і діти. Більш ідеального сніданку, який би забезпечував організм всіма необхідними корисними речовинами, ще не придумали.
Але далеко не всі люди знають, як правильно готувати мюслі, щоб вони виходили ще й смачними, тому відмовляються від цього чудового блюда. Якщо ви любите мюслі або тільки збираєтеся зробити їх частиною свого раціону, підібрані нами рецепти будуть якраз до речі.
Мюслі з кефіром
Цей варіант сніданку хороший не тільки тим, що ваш організм отримує одночасно і клітковину і кисломолочні бактерії, але і тим, що він дуже швидко і легко готується. Вам просто потрібно взяти мюслі, кількість залежить від вашого апетиту, і залити їх кефіром. Головне зробити це потрібно завчасно і поставити блюдо ненадовго в холодильник, щоб воно просочилося. Якщо ви вранці збираєтеся в прискореному темпі, то мюслі можна приготувати з вечора і вранці насолоджуватися прекрасним сніданком.
Як готувати мюслі з молоком?
Приготування мюслі з молоком теж не вимагає великих витрат часу і сил. Якщо ви любите кип'ячене молоко, то просто залийте їм мюслі, дайте настоятися кілька хвилин і їжте. Якщо ж ви не сприймаєте кип'ячене молоко, мюслі можна залити і звичайним холодним, але тоді настоюватися вони будуть трохи довше.
Як готувати мюслі на воді?
Мюслі на воді можна зробити кількома способами. Перший - залийте їх звичайною кип'яченою водою, видавіть сік половинки лимона і, накривши кришкою, поставте все це на ніч у холодильник. Вранці такі мюслі можна їсти, додавши в них джем, варення або мед.
Другий спосіб більш швидкий. З ранку закип'ятіть воду, залийте нею мюслі, накрийте кришкою і дайте постояти близько 5 хвилин. Після цього можете також додати мед або варення і снідати.
Мюслі з йогуртом
Інгредієнти:

  • ягідний йогурт - 200 мл;

  • мюслі - 50 г;

  • волоські горіхи - 50 г;

  • желатин - 10 г;

  • молоко - 50 мл;

  • чорний чи молочний шоколад - 50 р.


  • Приготування
    Шоколад натріть на тертці. Горіхи подрібніть. Мюслі з'єднайте з йогуртом, а желатин розчиніть в підігрітому молоці. Після цього повільно влийте його в суміш йогурту з мюслі і перемішайте все до отримання однорідної маси.
    Візьміть глибоку скляну піалу або вазочку і налийте в неї 1/3 отриманої маси. Поставте її в морозилку хвилин на 10 потім дістаньте і посипте подрібненими горіхами і шоколадом. Потім налийте ще 1/3 частина йогуртовій маси і знову відправте в морозилку на 10 хвилин. Після цього знову посипте горіхами з шоколадом, вилийте залишки суміші і поставте в холодильник на 2-3 години для застигання.
    По закінченні цього часу можете насолоджуватися прекрасним десертом.
    Мюслі з фруктами
    Інгредієнти:

  • мюслі - 3 ст. ложки;

  • йогурт або кефір - 150 мл;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • яблуко - 1 шт.;

  • полуниця - 100 р.


  • Приготування
    Мюслі з'єднайте з цукром і йогуртом (або кефіром). Яблуко натріть на крупній тертці, а полуницю порізати маленькими шматочками. Змішайте фрукти з мюслі і насолоджуйтеся смачним і корисним сніданком.
    Якщо ви не любите полуницю або яблуко, або просто віддаєте перевагу інші фрукти,
    Як готувати мюслі?
    можете поекспериментувати з будь-якими їх поєднаннями.
    Мюслі з медом
    У деяких вже готових мюслі в якості підсолоджувача використовується цукор, що робить їх не такими вже й корисними. Якщо ж ви купуєте або самі робите мюслі без цукру, але все-таки хочете, щоб вони були більш солодкими і приємними на смак, то в цьому вам найкраще допоможе мед. Мюслі з медом можна заливати холодним або гарячим молоком, окропом, йогуртом або кефіром, все залежить від ваших уподобань.
    Ну а якщо ви не хочете їсти мюслі щодня, то розбавте своє меню сирним суфле і фруктовим супом !
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ягідний мус - рецепт
    Ягідний мус - рецепт
    Ягідний мус - дуже смачне і апетитне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Не вірите? Тоді приготуйте його за наші рецептами і переконайтеся самі! А
    Як приготувати мюслі?
    Як приготувати мюслі?
    Якщо ви вважаєте, що сніданок повинен бути ситним, корисним і смачним, то ця стаття для вас. Ми вирішили розповісти, як зробити дуже цікаве блюдо -
    Полуничний мус - рецепт
    Полуничний мус - рецепт
    Любите солодкі муси з різних ягід? Значить ви потрапили саме туди, куди потрібно! Адже в цій статті мова йде саме про мусі, причому одному з
    Батончики мюслі - рецепт
    Батончики мюслі - рецепт
    Якщо ваше чадо ні дня не може прожити без солодощів, запропонуйте замінити шкідливі цукерки на корисні і смачні батончики мюслі. Дитина навряд чи
    Мюслі в домашніх умовах
    Мюслі в домашніх умовах
    Мюслі - це чудовий сніданок. Чому? Тому що він поживний, корисний і дуже легко готується. Звичайно, найпростіше купити мюслі в магазині, проте ви ж
    Мюслі на сніданок
    Мюслі на сніданок
    Мюслі - це корисна суміш, приготована зі злаків, сухофруктів, горіхів, фруктів, ягід, меду та спецій. І сьогодні ми розповімо вам, як смачно і