Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фруктові начинки

Фруктові начинки

18-01-2015, 21:04
2 566
Фруктові начинки
Фруктові начинки використовують практично у всіх кондитерських виробах, а також включають до складу десертів і кремів. Для таких начинок підходять фрукти, які мають щільну м'якоть і не виділяють багато соку в процесі розрізання. Нижче ми розповімо вам декілька рецептів приготування фруктових начинок.

Фруктова начинка для торта


Інгредієнти:

  • сметана 20% жирності - 450 г;

  • цукор - 200 г;

  • банани - 1 шт.;

  • ківі - 2 шт.;

  • апельсин - 1 шт.;

  • виноград - 1 гілочка.


  • Приготування
    Сметану збиваємо з цукром. Фрукти промиваємо під холодною водою і очищаємо їх від шкірки. Банан нарізаємо тонкими кружечками, апельсин поділяємо на часточки, знімаємо плівку і прибираємо кісточки. Чисті часточки апельсина ріжемо на невеликі шматочки. Ківі нарізаємо на кільця рівної товщини. Виноград відокремлюємо від гілочки, великий виноград розрізаємо навпіл. Всі складові готові, можна приступати до формування торта. Для цього корж промазуємо сметанним кремом і викладаємо колами банан і апельсин. Кладемо другий корж і також промазуємо його кремом, викладаємо, чергуючи по колу ківі і виноград. Зверху кладемо третій корж, змащуємо його і даємо постояти 30 хвилин, щоб торт просочився. Зверху торт можна прикрасити фруктами за бажанням.

    Фруктова начинка для пиріжків


    Інгредієнти:

  • яблука - 250 г;

  • вишні або сливи - 250 г;

  • цукор - 100 г;

  • білі панірувальні сухарі - 2 ст. ложки;

  • кориця - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Яблука натираємо на крупній тертці і змішуємо з цукром, панірувальними сухарями і корицею. У суміш додаємо вишні або сливи, з яких попередньо видаляємо кісточки. Начиняємо пиріжки і випікаємо.

    Тістечко з фруктово-ягідною начинкою


    Інгредієнти:

  • борошно - 2 склянки;

  • розпушувач - 1 ст. ложка;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • цукор - 1/4 склянки + 5 ст. ложок;

  • вершки для збивання - 2 1/4 склянки + 2 ст. ложки;

  • сливи (порізані часточками) - 700 г;

  • ожина - 1 склянка;

  • імбир подрібнений - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Приготуємо тістечко. Змішуємо борошно, розпушувач, 1/2 ч. ложки солі і 1 ст. ложку цукру. Додаємо 1 1/4 склянки вершків, вимішуємо тісто до однорідності. Перекладаємо тісто на дошку, присипану борошном, скачуємо кульку і поділяємо на шість рівних порцій. Кожен шматок тіста скачуємо в кулю, викладаємо на деко, поливаємо кожен шар двома столовими ложками вершків і
    Фруктові начинки
    посипаємо цукром. Випікаємо в розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
    Приготуємо начинку. У великій мисці змішуємо сливи, ягоди, 1/4 склянки цукру і залишилася сіль. Подрібнений імбир викладаємо в ситечко, віджимаємо сік ложкою. Макуха видаляємо. Сік додаємо у сливово-ягідну суміш. Перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.
    Перед подачею збиваємо 1 склянка вершків з 2 ст. ложками цукру, кожне тістечко розрізаємо по горизонталі. Одну половинку кожного тістечка викладаємо на тарілку, на неї викладаємо 1/6 фруктово-ягідної суміші і збиті вершки і накриваємо другою половинкою. Відразу подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Літні фруктові коктейлі
    Літні фруктові коктейлі
    У спекотний період завжди хочеться чогось легкого, приємного і корисного. І сьогодні ми поділимося з вами самими простими, але в теж час цікавими
    Фруктовий салат з яблук
    Фруктовий салат з яблук
    Фруктові салати - чудовий і легкий десерт в спекотний літній день. А приготувати таке ласощі можна за лічені хвилини. У нашій статті ми зібрали
    Фруктовий салат з бананами
    Фруктовий салат з бананами
    Фруктові салати - проста солодка закуска, яку можна подавати самостійно, або в компанії з йогуртом, пудингом, морозивом. Давайте розглянемо декілька
    Фруктовий салат зі сметаною
    Фруктовий салат зі сметаною
    Фруктові салати - це смачний і корисний десерт. Готуються вони дуже просто. Таке ласощі припаде до душі і дорослим, і дітям. І зараз ми розповімо, як
    Торт з ківі
    Торт з ківі
    Торт з ківі - чудовий десерт для будь-якого свята: день народження, нового року і т. д. Пропонуємо вам кілька оригінальних і універсальних рецептів
    Кростата з фруктами
    Кростата з фруктами
    Кростата - це італійський відкритий пиріг з пісочного тіста. Його можна готувати з джемом, варенням, свіжими ягодами і фруктами. Ось про фруктової