Горіхова паста
Горіхова паста - варіант солодкої закуски, яку можна використовувати в якості начинки для випічки і блінов , а також просто мазати на хліб до ранкового сніданку. Про те, як зробити горіхову пасту будинку, ми розповімо далі.
Інгредієнти:
мигдаль (сирої) - 2 ст.;
цукор - 2 ст. ложки;
кукурудзяна олія - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка.
Приготування
Мигдаль очистити від шкірки, для цього горіхи обдаємо окропом, даємо постояти так кілька хвилин, а потім зливаємо рідину і очищаємо мигдальні горіхи пальцями. Кладемо мигдаль в блендер, заливаємо олією, додаємо цукор або мед, щіпку солі і збиваємо до однорідності.
Інгредієнти:
обсмажений арахіс - 500 г;
сіль - 1 ч. ложка;
мед - 1 1/2 ч. ложки;
арахісове масло - 1 1/2 ст. ложки.
Приготування
Обсмажений арахіс очищаємо від шкірки і пересипаємо в чашу блендера. Додаємо до горіхів мед, щіпку солі і вливаємо олію. Включаємо блендер на максимальну потужність і збиваємо пасту з арахісу до однорідної консистенції. Якщо арахісова паста вийшла надто густий - додайте пару столових ложок теплої води, або масла.
Інгредієнти:
фундук - 160 г;
мигдаль - 40 г;
молоко - 100 г;
сухе молоко - 60 г;
мед - 40 г;
чорний шоколад - 170 г;
молочний шоколад - 140 г;
сіль - щіпка.
Приготування
Обсмажуємо фундук і мигдаль на сухій сковороді. Поки горіхи смажаться, сухе молоко змішуємо з молоком звичайним і підігріваємо. На водяній бані розтоплюємо обидва виду шоколаду.
Обсмажені горіхи перекладаємо в блендер і збиваємо. Додаємо до горіхів розтоплений шоколад, щіпку солі, мед і молоко. Продовжуємо збивати горіхову пасту до тих пір, поки вона не стане гладкою і однорідною.
Інгредієнти:
сирі горіхи кешью - 3 ст.;
какао-порошок - 3 ст. ложки;
коричневий цукор - 2-3 ст. ложки;
сіль - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Сирі горіхи кешью кладемо в чашу блендера і подрібнюємо в крихту (це займе близько 4 хвилин). До горіхової крихти додаємо какао і продовжуємо збивати кешью до тих пір, поки маса не стане однорідною. На даному етапі в чашу можна додати сіль і цукор, а потім продовжити збивання до тих пір, поки паста не стане однорідною.
Так як горіхи кешью самі по собі досить маслянисти - додавання масла або рідини не потрібно, однак, якщо паста береться грудкою і не збивається як слід - влийте кілька столових ложок рідини і подивіться на консистенцію.
Рецепт горіхової пасти з мигдалю
Інгредієнти:
Приготування
Мигдаль очистити від шкірки, для цього горіхи обдаємо окропом, даємо постояти так кілька хвилин, а потім зливаємо рідину і очищаємо мигдальні горіхи пальцями. Кладемо мигдаль в блендер, заливаємо олією, додаємо цукор або мед, щіпку солі і збиваємо до однорідності.
Горіхова паста в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажений арахіс очищаємо від шкірки і пересипаємо в чашу блендера. Додаємо до горіхів мед, щіпку солі і вливаємо олію. Включаємо блендер на максимальну потужність і збиваємо пасту з арахісу до однорідної консистенції. Якщо арахісова паста вийшла надто густий - додайте пару столових ложок теплої води, або масла.
Як приготувати горіхову пасту з фундука?
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо фундук і мигдаль на сухій сковороді. Поки горіхи смажаться, сухе молоко змішуємо з молоком звичайним і підігріваємо. На водяній бані розтоплюємо обидва виду шоколаду.
Обсмажені горіхи перекладаємо в блендер і збиваємо. Додаємо до горіхів розтоплений шоколад, щіпку солі, мед і молоко. Продовжуємо збивати горіхову пасту до тих пір, поки вона не стане гладкою і однорідною.
Шоколадно-горіхова паста з сіллю
Інгредієнти:
Приготування
Сирі горіхи кешью кладемо в чашу блендера і подрібнюємо в крихту (це займе близько 4 хвилин). До горіхової крихти додаємо какао і продовжуємо збивати кешью до тих пір, поки маса не стане однорідною. На даному етапі в чашу можна додати сіль і цукор, а потім продовжити збивання до тих пір, поки паста не стане однорідною.
Так як горіхи кешью самі по собі досить маслянисти - додавання масла або рідини не потрібно, однак, якщо паста береться грудкою і не збивається як слід - влийте кілька столових ложок рідини і подивіться на консистенцію.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як робити Нутеллу будинку?
Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати
Шоколадна паста
Шоколадна паста - це смачне ласощі, яке сподобається і дорослим, і дітям. Її можна подавати як самостійно, так і використовувати в якості начинок для
Бісквітний торт зі згущеним молоком
Любите згущене молоко? Тоді пропонуємо спекти чудовий бісквітний торт з цими ласощами. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних рецептів
Шоколадно-банановий рулет
Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити
«Грильяж» в домашніх умовах
Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому
«Грильяж» в домашніх умовах
Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому