Торт «Кучерявий пінчер» - рецепт

Як приготувати торт «Кучерявий пінчер»?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Для тіста 2 яйця збиваємо зі столовою ложкою цукру, додаємо сметану, згущене молоко, соду, погашену оцтом. Вводимо просіяне борошно і добре вимішуємо тісто. Воно виходить некрутим, тому можна збити його міксером. Потім 1/4 частину тіста відкладаємо в іншу ємність, а в решту додаємо какао і ще раз перемішуємо. З світлого тіста випікаємо круглий корж. Бажано форму для випічки взяти великого діаметру, тому що це буде основа нашого торта. Корж виходить тонким, це нормально, так і повинно бути. Потім випікаємо корж з коричневого тіста. Тут можна брати абсолютно будь-яку форму, оскільки корж потім ми все одно будемо ламати.
Готуємо крем: збиваємо міксером сметану з цукром. Повинні вийти збиті вершки. Якщо досягти бажаного ефекту не виходить, можна додати пару яєчних білків і ще раз добре збити.
Для начинки курагу і чорнослив ріжемо шматочками. Якщо вони сухуваті, то попередньо можна залити їх окропом. Горіхи дрібно рубаємо ножем. Тепер все перемішуємо. Також всі складові можна подрібнити в блендері.
Починаємо формувати торт. На велике блюдо викладаємо білий корж, рясно змащуємо його кремом, викладаємо шар начинки. Половину коричневого коржа ламаємо на шматочки довільного розміру. Кожен з них макаємо в крем і викладаємо на начинку, потім знову кладемо шар кураги, чорносливу і горіхів. Тепер викладаємо шматочки другої половини коричневого коржа, точно так само умочуючи в крем і надаючи торту форму гірки. Зверху знову посипаємо начинкою.
Готуємо глазур: в молоко додаємо цукор і какао, розмішуємо і, помішуючи, доводимо до кипіння. Додаємо м'яке вершкове масло, даємо йому розтанути, ще раз перемішуємо і вимикаємо глазур. Заливаємо нею наш торт. При цьому глазур краще лити тонкою цівкою, як би малюючи візерунок. За рахунок білого крему і чорної глазурі торт виходить у красивих розлучення. Як бачите, процес приготування торта «Кучерявий пінчер» зовсім не складний, а продукт на виході виходить просто приголомшливий.
Торт «Кучерявий пінчер» з пряників
Якщо ви не любите возитися з випічкою, цей рецепт точно для вас. Тут нічого випікати не потрібно, основою торта будуть пряники.
Інгредієнти:
Приготування
Для крему сметану збиваємо з цукровою пудрою. Пряники розрізаємо вздовж на 3 частини. Ріжемо кружечками банани. Беремо глибоку миску, застеляємо її харчовою плівкою і починаємо формувати торт: шматочки пряників макаємо в крем і викладаємо в миску,

Примітка: торт «Кучерявий пінчер» можна робити з вишнею, як свіжої, так і консервованої, можна додавати родзинки. А крем можна робити не тільки з сметани з цукром, а і зі згущеним молоком. Глазур'ю торт можна просто заливати, а можна трохи остуженную глазур викласти в кондитерський шприц і нанести візерунки. Загалом, тут варто покластися на свою фантазію.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сметанний торт «Ведмедик»
Сметанний торт «Ведмедик» - один з найулюбленіших десертів дитинства. Це ласощі пекли ще наші бабусі, до великих свят і значущим подіям. Спробуйте і

Торт «Чорний принц»
Торт «Чорний принц» - дуже простий і неймовірно смачний десерт, готувати який одне задоволення. Якщо ви любите побалувати своє сімейство смачними

Торт-суфле - рецепт
Торт-суфле - відмінний десерт, який можна не тільки спекти, але і приготувати без випічки, використовуючи підручні інгредієнти, які завжди є в

Банановий торт без випічки
Якщо ваші стосунки з духовкою ще не встигли скластися, або ви перебуваєте в пошуках швидкого десерту без клопоту, то зверніть увагу на рецепт

Торт без випічки пряників
Якщо часу на приготування повноцінних бісквітних коржів не залишається, на виручку приходять готові варіанти з вафель, булочок, або з пряників. Про

Торт з пряників
Якщо ви хочете пригостити друзів десертом власного приготування, але для цього у вас мало часу, пропонуємо вам відмінне рішення - торт з пряників.