» » Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі
Під час складання меню в період обмеження від продуктів тваринного походження, стають актуальними рецепти всіляких солодощів. Покупне пісне печиво не відрізняється гарним смаком і якістю в цілому, але приготоване в домашніх умовах допоможе скрасити буденне чаювання чудовими ласощами.

Як приготувати пісне печиво?


Як правило, готується пісне печиво на швидку руку, рецепти не вимагають складних або недоступних продуктів, навпаки все завжди під рукою.

  • Пісне тісто для печива замішують на рослинному маслі. Якщо потрібні рідкі інгредієнти застосовують воду, лимонад, соки або розсіл.

  • Успішно замінять яйця в рецептах банани, набрякла льняна мука.

  • Саме смачне пісне печиво вийде, якщо доповнити рецепт горіхами, насінням або сухофруктами.

  • Якщо потрібно знизити калорійність солодощів, пшеничне борошно замінюють вівсяної або цільнозерновий. Замість цукру застосовують мед або штучний підсолоджувач.

  • Популярними стали рецепти, в яких коров'яче молоко замінюють рослинним: кокосовим, мигдальним, соєвим, такі частування сподобаються і вегетаріанцям.

  • В основу печива можна додавати овочеве пюре: морквяне або гарбузова, на солодкість ласощі це не вплине, а за смаком вийде дуже незвичайне ласощі.


  • Пісне печиво на розсолі - рецепт

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Пісне печиво на розсолі від огірків виходить неймовірно м'яким і розсипчастим, більше схожим на пряники. Головною перевагою такого рецепту є те, що його не потрібно доповнювати ніякими прянощами – вони вже є в розсолі і надають частування незвичайного смаку, тобто чим складу інгредієнтів простіше, тим апетитніше в результаті виходить ласощі.
    Інгредієнти:

  • розсіл – 200 мл;

  • цукор – 150 г;

  • масло пісне – 3 ст. л.;

  • розпушувач;

  • борошно – 3-35 ст.


  • Приготування

  • В теплому розсолі розчинити цукор.

  • Додати масло і половину борошна з розпушувачем.

  • Поступово підсипаючи борошно замісити пружне і липковатое тісто.

  • Розділити на кульки, проколоти кожен виделкою.

  • Випікати 25 хвилин при 180 градусах.


  • Пісне печиво з вівсяних пластівців


    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Це смачне пісне печиво сподобається не тільки тим, хто постує в певний період року, але і «котрі худнуть» і вегетаріанцям варто взяти рецепт на замітку. Нічого зайвого в складі, тільки корисні і низькокалорійні продукти, а результатом буде м'яке, трохи розсипчасте і напрочуд смачне ласощі.
    Інгредієнти:

  • гарбузове пюре – 150 г;

  • вівсяні пластівці – 150 г;

  • цільнозернові борошно – 100 г;

  • цукор – 50 г;

  • олія – 100 мл;

  • розпушувач.


  • Приготування

  • Пластівці підсмажити на сухій сковороді, подрібнити блендером.

  • З'єднати з гарбузовим пюре.

  • Ввести борошно, цукор, розпушувач і масло.

  • Сформувати пісне вівсяне печиво, випікати 25 хвилин при 180 градусах.


  • Пісне пісочне печиво

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Завдяки відсутності яєць і вершкового масла у складі цього тесту, пісочне ласощі вийде дуже розсипчастим і більш хрустким. Випікати можна пісне печиво з варенням або вирізати фігурки формочкою – справа смаку і побажань домашніх ласунів. Сам процес виготовлення основи абсолютно не відрізняється від класичної.
    Інгредієнти:

  • борошно – 15 склянки;

  • крохмаль – 1/2 ст.;

  • олія – 100 мл;

  • вода – 70 мл;

  • цукор – 3 ст. л.;

  • розпушувач;

  • варення – 1/2 ст.


  • Приготування

  • З'єднати борошно, крохмаль, цукор і розпушувач.

  • Ввести воду і масло.

  • Зібрати куля з нелипкого і щільного тіста.

  • Розділити тісто на 2 нерівні частини, більшу розкачати, викласти на деко.

  • Змастити варенням, посипати тертим тестом.

  • Випікати 25-30 хвилин при 180 градусах.

  • Готовий пиріг розрізати на квадрати, коли повністю охолоне.


  • Морквяне печиво - рецепт

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Це пісне морквяне печиво готується без пшеничного борошна і цукру, солодощі додадуть фрукти, родзинки і моркву. Ласощі виходить м'яким, дуже ароматним і абсолютно корисним – ідеальним для здорового меню. Тісто замішується на покупному яблучному соку, але, якщо є можливість застосувати фреш з м'якоттю, буде смачніше.
    Інгредієнти:

  • морква – 100 г;

  • яблуко – 1 шт.;

  • банан – 1 шт.;

  • родзинки, горіхи – 50 г;

  • вівсяні пластівці – 50 г;

  • мук цільнозернові – 70 г;

  • яблучний сік – 50 мл;

  • кориця – 1/2 ч. л.;

  • імбир – 1 щіпка;

  • розпушувач.


  • Приготування

  • Яблуко і моркву натерти, банан розім'яти, все змішати.

  • Подрібнити блендером пластівці, родзинки та горіхи до дрібної крихти.

  • З'єднати обидві суміші, кинути розпушувач, спеції.

  • Влити сік, перемішати.

  • Вводити борошно, замішуючи густе і трохи вологе тісто.

  • Сформовать коржики, викласти на деко.

  • Випікати печиво до 30 хвилин при 170 градусах.


  • Пісне бананове печиво

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Чудово смачним виходить пісне печиво з бананом і какао, не зайвими в рецепті будуть волоські горіхи. Склад продуктів і процес виготовлення настільки простий, що готувати його захочеться і в звичайні дні, частування виходить м'яким, дуже розсипчастим і особливо смачним поки тепле, після остигання воно затвердіє і стане дуже пухким.


    Інгредієнти:

  • банан – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • олія – 150 мл;

  • цукор – 1 ст.;

  • геркулес – 15 ст.;

  • подрібнені горіхи – 100 г;

  • розпушувач;

  • какао – 2 ст. л.


  • Приготування

  • Банан розім'яти з'єднати з цукром, горіхами, маслом і розпушувачем.

  • Ввести какао, геркулес.

  • Підсипаючи борошно, замісити туге тісто.

  • Сформовать коржики, випікати пісне бананове печиво 20 хвилин при 190 градусах.


  • Пісне лимонне печиво - рецепт

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Пісне лимонне печиво готується за кілька хвилин і всього з 4 продуктів, які, як правило, є на кожній кухні. В тісто додається лимон разом із шкіркою, але гіркота, притаманна шкірці, відчуватися зовсім не буде. Чудове ласощі з незрівнянним цитрусовим ароматом і смаком успішно скрасить важкі дні посту.
    Інгредієнти:

  • цукор – 150 г;

  • борошно – 35 ст.;

  • олія – 100 мл;

  • великий лимон – 1 шт.;

  • розпушувач, ваніль.


  • Приготування

  • Лимон порізати, прибрати насіння. Подрібнити блендером в пюре.

  • Влити олію, додати цукор, розпушувач і ванілін.

  • Всипати 3 склянки борошна, замісити еластичне тісто щільне, відокремити від загальної маси 1/3 і змішати з залишилася борошном в крихту.

  • Більшу частину тіста розкачати в пласт товщиною 1 см, викласти на деко.

  • Зверху посипати крихтою.

  • Випікати 20 хвилин при 200 градусах.

  • Готовий і ще м'який корж розрізати на невеликі печива.


  • Пісне кокосове печиво - рецепт

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Незвичайне пісне кокосове печиво сподобається господиням, завдяки простому рецептом і складовим, які доступні кожному гаманцю. Ласощі виходить дуже ніжним, що тане з апетитною хрусткою скоринкою. Застосовувати краще дрібну стружку або додатково подрібнити її блендером або кавомолкою, так шматочки не будуть відчуватися.
    Інгредієнти:

  • борошно – 15 склянки;

  • кокосова стружка – 2/3 ст.;

  • вода – 100 мл;

  • цукор – 100 г;

  • розпушувач;

  • олія – 50 мл


  • Приготування

  • З'єднати всі сухі компоненти, влити воду, замісити туге тісто, додати масло.

  • Сформувати кульки, змочивши руки водою.

  • Випікати 25-30 хвилин при 200 градусах.


  • Пісне шоколадне печиво

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Пісне печиво з какао , приготована за цим рецептом підкорить всіх ласунів своїм абсолютно незвичайним смаком. Поєднання малини і шоколаду з ноткою розмарину зведе з розуму гурманів ще в процесі випікання частування. Важливо застосовувати варення, перетерте від кісточок або використовувати покупної ягідний джем.
    Інгредієнти:

  • малиновий джем – 1/2 ст.;

  • олія – 100 мл;

  • какао – 3 ст. л.;

  • борошно – 15 склянки;

  • цукор – 100 г;

  • розпушувач;

  • сухий розмарин – 1 щіпка.


  • Приготування

  • З'єднати цукор і масло.

  • Ввести джем, розмарин і половину борошна з розпушувачем.

  • Додати какао, перемішати, додаючи борошно, замішувати тісто у вигляді крихти.

  • Викласти тісто у форму, притрамбовать, повинен вийти корж товщиною 1 див

  • Випікати 15 хвилин при 200 градусах.


  • Пісне печиво з медом

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Пісне медове печиво скрасить будь чаювання, виходить частування м'яким і шалено смачним, сподобається навіть тим, хто не дуже любить випечені вироби. Запропонований рецепт – базовий, його за смаком можна доповнювати сухофруктами, горіхами, змінювати борошно на цільнозернове або додати варення до складу тесту, що зробить ласощі ще більш оригінальним.
    Інгредієнти:

  • мед – 150 г;

  • борошно – 2 ст.;

  • масло – 3 ст. л.;

  • апельсин – 1 шт.;

  • розпушувач.


  • Приготування

  • Блендером подрібнити апельсин з шкіркою.

  • Додати мед і масло.

  • Ввести в пюре розпушувач, додати борошно, поступово замішуючи щільний ком.

  • Сформувати кульки, випікати 15 хвилин при 200 градусах.


  • Пісне кунжутне печиво

    Пісне печиво на швидку руку на розсолі, з вівсянки і кунжуту - рецепти морквяного і бананового ласощі

    Неймовірно швидко готується пісне печиво з кунжутом з рецептом будь-кухар-аматор впорається, а результат буде чудовий у будь-якому випадку. Чудово ароматне, тонке і дуже хрустке печиво буде готове через півгодини, враховуючи час на підготовку продуктів. Якщо кунжутного масла не мають у розпорядженні, його сміливо можна замінити будь-яким рослинним.
    Інгредієнти:

  • кунжутне насіння – 150 г;

  • олія кунжутна – 50 мл;

  • борошно – 100 г;

  • розпушувач;

  • лимонний сік – 1 ст. л.;

  • цукор – 100 р.


  • Приготування

  • Змішати масло з цукром.

  • Ввести лимонний сік, розпушувач.

  • Кунжут підсушити на сухій сковороді не більше 3 хвилин, до появи характерного аромату.

  • У тісто додати спершу борошно, потім вмішати насіння.

  • На деко з пергаментом ложкою викладати порції тіста на великій відстані.

  • Випікати 10 хвилин при 180 градусах.
    Додав: admin | 16-04-2018, 18:26
    Переглядів: 232