Крем для «Медовика» заварний, сметанний, манний - кращі рецепти зі згущеним молоком, апельсином і крем-чізом
Вміло підібраний крем для «Медовика» гармонійно доповнить ароматні коржі і при необхідності скрасить деякі огріхи кондитера при їх створенні. Правильна текстура і смакова палітра просочення забезпечить готового десерту соковитість і бажаний баланс смаку.
У кожного свої уявлення, яким повинен бути ідеальний крем для «Медовика», і вони залежать не тільки від смакових пристрастей їдців та кондитера. Підбираючи просочення, необхідно враховувати низку інших не менш важливих факторів.
Крем для торта «Медовик» повинен поєднуватися з приготованими коржами і відповідати призначенню десерту. Так, наприклад, якщо потрібна не тільки обробляти, але і основа для декору, слід віддати перевагу видами крему, які добре і довго тримають форму і не розтікаються.
До солодких коржам при оформленні нехитрого торта підійде лаконічний сметанний крем або інша просочення з кислинкою і невеликою кількістю цукру в складі.
Якщо при оформленні десерту передбачається доповнювати коржі сухофруктами або скибочками фруктів, більш гармонійним тут буде крем на сирній, або йогуртовій вершковою основі.
З горіхами в складі коржів або просочення буде доречний крем зі згущеного молока з маслом.
Максимально легким, ніжним і делікатним за смаком вийде торт «Медовик» з заварним кремом . Його можна зробити будь-якої густоти, зменшивши або збільшивши порцію додається до складу борошна і вершкового масла. Варіативна і солодкість просочення, яку можна відрегулювати кількістю доданого цукру. Перед використанням крему його поміщають ненадовго в холодильник.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 3-4 ст. ложки;
молоко – 05 л;
цукровий пісок – 125 г;
масло вершкове – 120 г;
ванільний цукор – 1 пакетик.
Приготування
Змішують борошно з цукром і яйцями, додавши пару ложок молока.
Поступово вливають у суміш молоко, що залишилося і мають ємність на водяній бані.
Прогрівають основу крему при помішуванні до розчинення цукрових кристалів і загустіння.
Знімають посудину з плити, вмішують в вміст ванільний цукор, охолоджують, прикривши поверхню харчовою плівкою, щоб уникнути утворення на поверхні кірки.
Додають в крем з молоком для торта «Медовика» м'яке масло, збивають до пишності і легкості.
Рецепт «Медовика» зі сметанним кремом часто використовується господинями на увазі його доступності та простоти виконання. Просочення на основі сметани чудово гармонує з солодкими медовими коржами і є ідеальним вибором для створення виробів з мінімальним декором. Однак при всіх його перевагах даний крем – найгірший варіант для прикраси десертів.
Інгредієнти:
сметана жирністю понад 25% – 05 л;
цукровий пісок – 200 г;
ванілін – 2 щіпки.
Приготування
Охолоджену сметану збивають міксером 10 хвилин до загустіння, поступово додаючи цукор.
Всипають пару щіпок ваніліну, збивають сметанний крем до повного розчинення цукрових кристалів.
Смачний крем для «Медовика» зі згущеним молоком є, мабуть, однієї із самих калорійних версій просочення, яка може використовуватися і для декору готового десерту. Квіти та візерунки з такого крему виглядають ефектно і чудово тримають форму. Головне – вибирати для його створення тільки натуральні і якісні продукти.
Інгредієнти:
згущене молоко – 1 банка;
масло вершкове – 250 г;
коньяк або лікер (за бажанням) – 20 мл
Приготування
Масло за 2 години до передбачуваного приготування крему дістають з холодильника, а потім збивають до побіління і пишності.
Додають потроху згущене молоко, щоразу збиваючи масу до однорідності.
При бажанні додають коньяк, лікер або інші смакові добавки і ще раз крем збивають.
Якщо використовують крем для декору «Медовика», поміщають його перед цим ненадовго в холодильник.
Завсідником урочистого десертного меню є «Медовик» з вершковим кремом , який ідеально підходить і для просочення коржів, і для декору виробів. Ідеальний за всіма параметрами крем вийде з жирних вершків для збивання, які доповнюють у процесі приготування вершковим маслом, желатином або розтопленим шоколадом (білим або темним).
Інгредієнти:
вершки – 600 мл;
цукрова пудра – 50 г;
масло вершкове – 100 г;
шоколад білий – 70 г;
ванілін – щіпка.
Приготування
Охолоджені вершки збивають до твердих піків, додаючи в кінці збивання порціями цукрову пудру.
Збивають м'яке вершкове масло, додають розтоплений білий шоколад і ванілін.
Дбайливо вмішують в масляну основу вершкову піну і застосовують крем з вершками для «Медовика» за призначенням.
Для шанувальників шоколаду самий смачний крем для «Медовика» той, готується за участю улюбленого компонента. Додати потрібний колорит просочення вдасться, додавши до її складу порошок какао, розтоплений чорний шоколад або перетерті натуральні какао боби. За бажанням можна дещо зменшити порцію вершкового масла, тим самим знизивши калорійність десерту.
Інгредієнти:
жовтки – 3 шт.;
борошно – 70 г;
молоко – 400 мл;
цукровий пісок – 200 г;
какао – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 300 р.
Приготування
Жовтки розтирають з цукром і борошном, додають поступово молоко, розмішуючи.
Прогрівають масу при безперервному помішуванні до загусання, охолоджують.
Додають в крем для «Медовика» какао і м'яке масло порціями, щоразу збиваючи.
Особливо ніжний і вишуканий «Медовик» з крем-чізом – чудова кульмінація будь-якого свята. Просочення готується з сиру маскарпоне, який доповнять збиті з цукровою пудрою збиті вершки. Подібний крем має ніжну, але щільну текстуру, яка підійде для декору виробу за допомогою кондитерського мішка.
Інгредієнти:
маскарпоне – 500 г;
вершки – 100 мл;
цукрова пудра – 70 р.
Приготування
Збивають до піків вершки, додавши в процесі цукрову пудру.
Закладають маскарпоне і ще раз збивають.
Поміщають крем для «Медовика» на 30-40 хвилин в холод, після чого застосовують для просочення коржів і декору поверхні торта.
Рецепт крему для «Медовика» можна виконати з додаванням бананової м'якоті і лікеру, що додасть просоченні і підсумкового смак десерту незвичайну вишуканість і свіжість. Банани повинні бути стиглими і солодкими, а сорт лікеру гармонійно поєднуватися з тропічними нотами використовуваного фрукта. Ідеально підійде банановий напій, шоколадний або кавовий.
Інгредієнти:
банани – 2 шт.;
сметана – 05 л;
лікер – 50 мл;
цукровий пісок – 200 г;
ванільний цукор – 1 пакетик.
Приготування
Сметану збивають з додаванням цукрового піску і ванільного цукру 10 хвилин.
Подрібнюють блендером бананову м'якоть, вмішують в крем, збиваючи.
Останнім додають лікер і ще раз обробляють крем міксером або блендером.
Кращий крем для «Медовика» – поєднує в собі чудовий смак, ніжну і водночас щільну структуру, відповідну для декору, доступний склад і простоту приготування. Цим критеріям відповідає заварний крем шарлотт на жовтках з вершковим маслом. Спростити рецепт можна, взявши замість жовтків 4 яйця.
Інгредієнти:
жовтки – 7 шт.;
ванільний цукор – 10 г;
молоко – 250 мл;
цукор – 170 г;
масло вершкове – 250 р.
Приготування
Кип'ятять молоко з додаванням цукру до розчинення кристалів.
Жовтки збивають, вливають в процесі тонкою цівкою гаряче солодке молоко.
Нагрівають отриману основу при помішуванні до загусання, але не дають закипіти, після чого охолоджують.
Збивають масло з додаванням ванільного цукру.
Порціями вводять солодке молоко, збивають до однорідності і пишності.
«Медовик» з манним кремом нагадує десерт з заварний просоченням, але готується без додавання яєць і жовтків. По суті, процес приготування такого крему зводиться до варінні традиційної манної каші, яку потім доповнюють вершковим маслом, ванільним цукром і збивають до однорідної і повітряної, пишною текстури.
Інгредієнти:
крупа манна – 8 ст. ложок;
ванільний цукор – 10 г;
молоко – 750 мл;
цукровий пісок – 60 г;
цукрова пудра – 120 г;
масло вершкове – 200 р.
Приготування
Кип'ятять молоко з цукром.
Додають манку і варять вміст 4-5 хвилин при помішуванні.
Вмішують в кашу ванільний цукор, охолоджують.
Збивають масло з цукровою пудрою.
Порціями додають до солодкого маслу охолоджену манну основу і збивають до пишноти і однорідності.
Легкий йогуртовий крем для «Медовика» підійде для просочення торта в літній період або просто тоді, коли хочеться отримати менш калорійну версію улюбленого десерту. Замість згущувача для вершків можна використовувати желатин, попередньо замочивши 10 г добавки у воді відповідно до інструкції на упаковці.
Інгредієнти:
йогурт – 200 г;
вершки – 400 г;
цукрова пудра – 100-120 г;
загущувач для вершків – 2 пачки.
Приготування
Охолоджені вершки збивають до піків з додаванням згущувача й цукрової пудри.
Вмішують йогурт такої ж температури, акуратно піднімаючи порції вершків лопаткою знизу вгору.
Ні що не поєднується так гармонійно, як карамельний «Медовик» з апельсиновим кремом. Готується просочення заварним методом, але замість традиційного молока в якості рідкої бази тут використовується апельсиновий сік. Не зайвою в складі буде і цедра одного великого або двох невеликих апельсинів без білої частини.
Інгредієнти:
сік апельсиновий – 180 г;
вершковий сир – 350 г;
масло вершкове і жирна сметана – 150 г;
цукор – 180 г;
яйця – 4 шт.;
пудра цукрова – 50 г;
цедра апельсина.
Приготування
Яйця розтирають з цукром, цедрою, лимонним соком, розташовують на водяній бані, нагрівають при помішуванні до загусання.
Остуджують крем, змішують з вершковим сиром і збитою з цукром жирною сметаною, домагаючись однорідної текстури.
Який кращий крем для «Медовика»?
У кожного свої уявлення, яким повинен бути ідеальний крем для «Медовика», і вони залежать не тільки від смакових пристрастей їдців та кондитера. Підбираючи просочення, необхідно враховувати низку інших не менш важливих факторів.
Заварний крем для «Медовика» на молоці
Максимально легким, ніжним і делікатним за смаком вийде торт «Медовик» з заварним кремом . Його можна зробити будь-якої густоти, зменшивши або збільшивши порцію додається до складу борошна і вершкового масла. Варіативна і солодкість просочення, яку можна відрегулювати кількістю доданого цукру. Перед використанням крему його поміщають ненадовго в холодильник.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанний крем для «Медовика»
Рецепт «Медовика» зі сметанним кремом часто використовується господинями на увазі його доступності та простоти виконання. Просочення на основі сметани чудово гармонує з солодкими медовими коржами і є ідеальним вибором для створення виробів з мінімальним декором. Однак при всіх його перевагах даний крем – найгірший варіант для прикраси десертів.
Інгредієнти:
Приготування
Крем для «Медовика» зі згущеним молоком
Смачний крем для «Медовика» зі згущеним молоком є, мабуть, однієї із самих калорійних версій просочення, яка може використовуватися і для декору готового десерту. Квіти та візерунки з такого крему виглядають ефектно і чудово тримають форму. Головне – вибирати для його створення тільки натуральні і якісні продукти.
Інгредієнти:
Приготування
Крем для «Медовика» з вершками
Завсідником урочистого десертного меню є «Медовик» з вершковим кремом , який ідеально підходить і для просочення коржів, і для декору виробів. Ідеальний за всіма параметрами крем вийде з жирних вершків для збивання, які доповнюють у процесі приготування вершковим маслом, желатином або розтопленим шоколадом (білим або темним).
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадний крем для «Медовика» – рецепт
Для шанувальників шоколаду самий смачний крем для «Медовика» той, готується за участю улюбленого компонента. Додати потрібний колорит просочення вдасться, додавши до її складу порошок какао, розтоплений чорний шоколад або перетерті натуральні какао боби. За бажанням можна дещо зменшити порцію вершкового масла, тим самим знизивши калорійність десерту.
Інгредієнти:
Приготування
Крем-чіз для «Медовика» – рецепт
Особливо ніжний і вишуканий «Медовик» з крем-чізом – чудова кульмінація будь-якого свята. Просочення готується з сиру маскарпоне, який доповнять збиті з цукровою пудрою збиті вершки. Подібний крем має ніжну, але щільну текстуру, яка підійде для декору виробу за допомогою кондитерського мішка.
Інгредієнти:
Приготування
Банановий крем для «Медовика»
Рецепт крему для «Медовика» можна виконати з додаванням бананової м'якоті і лікеру, що додасть просоченні і підсумкового смак десерту незвичайну вишуканість і свіжість. Банани повинні бути стиглими і солодкими, а сорт лікеру гармонійно поєднуватися з тропічними нотами використовуваного фрукта. Ідеально підійде банановий напій, шоколадний або кавовий.
Інгредієнти:
Приготування
Крем шарлотт для «Медовика»
Кращий крем для «Медовика» – поєднує в собі чудовий смак, ніжну і водночас щільну структуру, відповідну для декору, доступний склад і простоту приготування. Цим критеріям відповідає заварний крем шарлотт на жовтках з вершковим маслом. Спростити рецепт можна, взявши замість жовтків 4 яйця.
Інгредієнти:
Приготування
Крем на манці для «Медовика»
«Медовик» з манним кремом нагадує десерт з заварний просоченням, але готується без додавання яєць і жовтків. По суті, процес приготування такого крему зводиться до варінні традиційної манної каші, яку потім доповнюють вершковим маслом, ванільним цукром і збивають до однорідної і повітряної, пишною текстури.
Інгредієнти:
Приготування
Вершково-йогуртовий крем для «Медовика»
Легкий йогуртовий крем для «Медовика» підійде для просочення торта в літній період або просто тоді, коли хочеться отримати менш калорійну версію улюбленого десерту. Замість згущувача для вершків можна використовувати желатин, попередньо замочивши 10 г добавки у воді відповідно до інструкції на упаковці.
Інгредієнти:
Приготування
Карамельний «Медовик» з апельсиновим кремом
Ні що не поєднується так гармонійно, як карамельний «Медовик» з апельсиновим кремом. Готується просочення заварним методом, але замість традиційного молока в якості рідкої бази тут використовується апельсиновий сік. Не зайвою в складі буде і цедра одного великого або двох невеликих апельсинів без білої частини.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Заварний крем на молоці згущеному, кокосовому і сухому - рецепти для класичного «Наполеона» та інших коржів
Заварний крем на молоці – популярна і затребувана просочення для тортів, смачна ніжна начинка для еклерів або просто апетитний самостійний десерт.
Сметанний крем для торта або бісквіта - рецепти з желатином, згущеним молоком і сиром
Сметанний крем застосовується для просочення бісквітних тортів, наповнення тістечок і всіляких десертів. Його смак можна урізноманітнити за допомогою
Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне
Торт «Рафаелло» – вишуканий ніжний десерт, приготований з додаванням кокосової стружки і кремом з білого шоколаду. Змінюючи склад інгредієнтів для
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
Заварний крем для «Медовика»
Класичний «Медовик» готується зі сметанним кремом, але якщо ви хочете спробувати більш оригінальний рецепт - приготуйте медовик з заварним кремом.