Трюфельний сметанник

Рецепт трюфельного сметанника
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Змішуємо яйця з цукром, збиваємо, кладемо сметану, борошно, соду, какао і добре перемішуємо. Тісто виходить трохи густіше, ніж для оладок . Потім додаємо родзинки і перемішуємо. Форму для випічки змащуємо олією (можна не змащувати тільки силіконову форму). При температурі 180 градусів і випікаємо 40 хвилин. Готовий пиріг охолодити і тільки після цього ділимо на 3-4 коржа - тут вже як вам більше сподобається.
Готуємо крем: сметану всипаємо цукор. Кава розводимо в окропі, вливаємо в сметанную суміш і перемішуємо. Промазуємо коржі отриманим кремом. Верх торта «трюфельний сметанник» прикрашаємо сухим какао.
Рецепт торта «Трюфельний сметанник»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для просочення:
Для крему:
Приготування
У миску вбиваємо яйця, додаємо цукор і гарненько перемішуємо, можна просто ложкою, а можна трохи збити міксером. В отриману масу кладемо сметану. Соду гасимо оцтом, додаємо до решти інгредієнтів. Потім всипаємо борошно і какао і нарешті, добре перемішуємо отримане тісто.
Форму, яку будемо використовувати для випічки трюфельного сметанника, змащуємо маслом - можна взяти вершкове і рослинне. Адже Нам головне, щоб утворилася жирова плівка, завдяки якій тісто не прилипне. Після цього вливаємо в неї тісто і печемо хвилин 35. Температура при цьому буде 180 градусів. Потім сметанник наш виймаємо з духовки, остуджуємо і ріжемо уздовж частини на 2 або 3. Тепер розкладаємо їх на різні страви і кожну спочатку просочуємо кави, а потім промазуємо кремом, для якого збиваємо згущене молоко, какао і вершкове масло. І тільки після цього дуже акуратно укладаємо коржі один на інший і приступаємо до прикраси тортика.
Тортик «Трюфельний сметанник»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Яйце збиваємо з цукром, трохи збиваємо, кладемо сметану, какао, борошно і гашену соду. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти і виливаємо тісто в змащену маслом ємність, яку спочатку краще присипати борошном або панірувальними сухарями. Випікаємо корж 35 хвилин при середній температурі. І тільки після остигання ділимо його на 3 частини, кожну з яких промазуємо кремом. Для крему з'єднуємо сметану і цукор, розчинна кава додаємо за смаком і прогріваємо, помішуючи, практично до кипіння. Потім кидаємо

Також можна скомбінувати тортик, зробивши тісто по одному з наведених вище рецептів і промазав коржі кремом зі сметани зі згущеним молоком. Для його приготування змішуємо 1 банку вареного згущеного молока з 250 р сметани і 15 г розмоченого желатину. Промазав коржі таким кремом, торт «Трюфельний сметанник» потрібно обов'язково перед подачею витримати в холодильнику 2-3 години.
А верх торта замість глазурі також можна полити розтопленим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
В даний час на кухні у кожної господині є досить кухонних пристроїв для швидкого приготування різних страв. І сьогодні ми вам підкажемо декілька

«Сметанник» в мультиварці
Торт «Сметанник» - чудовий десерт, смак якого припаде до вподоби всьому сімейству. Приготувати його дуже просто, особливо з кухонною помічницею -

Сметанний торт «Ведмедик»
Сметанний торт «Ведмедик» - один з найулюбленіших десертів дитинства. Це ласощі пекли ще наші бабусі, до великих свят і значущим подіям. Спробуйте і

Торт «Чорний принц»
Торт «Чорний принц» - дуже простий і неймовірно смачний десерт, готувати який одне задоволення. Якщо ви любите побалувати своє сімейство смачними

Як спекти «Сметанник»?
Сметанник - торт, популярний в усі часи. Саме тому готують його досить часто. Хочете і ви зробити цей десерт і пригостити ним усю родину? Тоді ця

Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими