Безе класичний рецепт

Безе - класичний рецепт вдома в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати класичне безе спочатку підготуємо сироп. Для цього в кухлик або невелику каструльку додаємо цукровий пісок і вливаємо воду. Маємо ємність на вогонь і прогріваємо масу, помішуючи, до кипіння. Потім продовжуючи помішування, уварюють сироп до густини, при якій його крапля, опущена в холодну воду, перетворюється на м'який кульку.
Яєчні білки перетворюємо за допомогою міксера в міцну піну і, не припиняючи збивання, тоненькою цівкою вливаємо підготовлений гарячий цукровий сироп. Продовжуємо працювати міксером ще протягом п'яти хвилин, після чого вливаємо лимонний сік і ще трохи збиваємо. Тепер перекладаємо масу в кондитерський мішок і відсаджуємо на силіконовий килимок порції діаметром близько п'яти сантиметрів. Поміщаємо заготовки в прогріту до ста градусів духовку і підсушуємо вироби при таких умовах близько години, трохи прочинивши дверцята. Далі залишаємо безе до повного охолодження вже у вимкненій духовці, а потім перекладаємо на блюдо і насолоджуємося.
Безе - класичний рецепт в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування безе в мікрохвильовці, свіжий, охолоджений яєчний білок збиваємо з маленькою дрібкою солі до щільної піни, після чого додаємо порціями цукрову пудру і збиваємо до однорідності і гладкості. Отриману густу масу відсаджуємо за допомогою кондитерського мішка, шприца або звичайної ложки на лист пергаменту і ставимо в мікрохвильову піч. Включаємо прилад на півтори хвилини при потужності 750 Вт. По завершенні процесу не відкриваємо дверцята пристрою ще протягом хвилини, а потім перекладаємо готові безе на блюдо і подаємо до чаю.
Безе - класичний рецепт в духовці з цукром
Інгредієнти:
Приготування
В даному випадку для приготування безе в духовці ми не будемо використовувати цукровий сироп. Охолоджені свіжі білки відразу ж збиваємо до щільної піни в мисці або іншій зручній посудині. Можна додатково додати зовсім небагато солі для поліпшення процесу збивання та отримання потрібної щільності білкової маси або

Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити безе в домашніх умовах?
Простіше і бюджетніше рецепта, ніж домашнє безе, напевно, і не існує. Дотримуючись грамотної інструкції і докладних рекомендацій можна створити

Класичний рецепт безе в духовці
Щоб приготувати справжнє, чудово ніжне безе існує кілька важливих правил, бездоганне дотримання яких і приведе вас до успіху, тобто рідні і гості

Рецепт безе
Спробувавши одного разу безе, складно повірити, що щось настільки просте, як суміш цукру і яєчних білків, може бути настільки приємним на смак. Та й

Крем мокре безе
Прекрасний варіант прикрасити домашній десерт - зробити мокре безе. Такий крем чудово тримає форму, не опадає і не тече. Далі детально розповімо, як

Безе в мультиварці
Повітряне безе, або меренги - одне з перевірених часом ласощів, яка не завдасть клопоту в приготуванні. Готувати безе можна в духовці, або

Тістечко безе
Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про