Мастика у домашніх умовах

Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зефір кришимо, поливаємо соком лимона і на 35 секунд ставимо в мікрохвильовку. Теплу масу ретельно розтираємо ложкою. Цукрову пудру розмішуємо з сухими вершками і ванільним цукром. Підготовлену суміш невеликими порціями підсипаємо в зефірну масу, додаємо сік лимона і добре розмішуємо. В результаті вийде маса, що нагадує пластилін. Все, можна приступати до подальшої роботи.
Мастика для торта в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Стакан сухого молока змішуємо з попередньо просіяного цукровою пудрою, вливаємо згущене молоко і добре розмішуємо. Поміщаємо суміш на стіл, притрушений цукрово пудрою і розмішуємо, поки мастика не буде добре відставати від рук. Якщо потрібно отримати кольоровий продукт, то барвник потрібно додавати саме зараз. В результаті отримаємо пластилинообразную м'яку масу. Слід врахувати момент, що цукрової пудри може піти трохи більше, її кількість регулюємо самостійно.
Рецепт мастики в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Маршмеллоу висипаємо в миску і розтоплюємо, помішуючи, будь-яким зручним способом. Потім додаємо цукрову пудру, підливаємо сік лимона і розмішуємо. Відправляємо масу на стіл, притрушений цукровою пудрою і вимішуємо до еластичності. Потім обертаємо її харчовою плівкою і відправляємо на зберігання в холод. Перед тим, як почати з нею працювати, даємо масі відпочити близько 30 хвилин.
Шоколадна мастика у домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку поміщаємо поламаний на шматочки шоколад і ставимо ємність на малий вогонь. Коли шоколад повністю розтопиться, додаємо маршмеллоу і постійно розмішуємо масу ложкою. Приблизно, коли половина маршмеллоу розтане, вливаємо вершки, додаємо коньяк і масло. Розмішуємо далі до однорідної маси. Знімаємо каструлю з плити, потроху додаємо просіяне цукрову пудру. Після того, як маса сильно загусне, можна почати вимішувати руками. Цукрової пудри повинно піти стільки, щоб маса стала як еластичне тісто. Після цього мастика в домашніх умовах своїми руками буде готова.
Цукрова мастика у домашніх умовах
Інгредієнти:

Приготування
Желатин заливаємо водою, даємо йому набрякнути, потім на водяній бані розчиняємо. Тим часом маршмеллоу з маслом і соком лимона у відповідній посуді відправляємо на 30 секунд в мікрохвильову піч. Насипати в чашку цукрову пудру, туди ж вливаємо розтоплений желатин, розтоплені маршмеллоу і швиденько все це розмішуємо. Отриману масу викладаємо у пакет, залишаємо приблизно на півгодинки, потім добре розминаємо і приступаємо до подальшої роботи.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кондитерська мастика
Кондитерська мастика широко використовується для прикраси тортів, пасок, кексів та інших десертів. З неї можна створювати приголомшливі тематичні

Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт
Декорувати домашній торт можна мастикою, зробленої власноруч. Зробити цей чудовий матеріал зовсім не складно і інгредієнти потрібні вельми доступні.

Мастика для торта в домашніх умовах
Сьогодні торти, декоровані мастикою особливо популярні. І це зрозуміло, адже вивчивши кілька базових технологій її використання, можна створювати

Як зробити мастику з маршмеллоу?
Чудовою альтернативою дорогій покупної мастиці стане матеріал, зроблений власноруч. Винахідливі господині придумали досить бюджетний спосіб

Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
Найбільш популярним і доступним способом прикраси домашніх десертів, є оформлення мастикою. Однак не всім вона доступна в готовому вигляді, тому

Мастика з зефіру
Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх