Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт

Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт

22-09-2016, 20:05
1 231
Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт
В останні роки дуже часто торти стали прикрашати виробами з мастики. Виходить просто неймовірна краса – адже з неї можна створити фігурки різних героїв, зробити красивий фон, квіти і багато іншого. Як зробити мастику із зефіру, читайте нижче.

Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт


Інгредієнти:

  • зефір білий – 200 р;

  • цукрова пудра просеянная – 300 г;

  • свіжовичавлений сік лимона – 20 мл


  • Приготування
    Зефір ділимо на половинки. Потім поміщаємо його в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці протягом 20 секунд при максимальній потужності. Тут же додаємо сік лимона і цукрову пудру, яку обов'язково потрібно попередньо просіяти і вимішуємо мастику. Потім загортаємо її в плівку і на 40 хвилин ставимо в холод. Після цього її можна розкочувати і використовувати далі.

    Мастика з жувального зефіру


    Інгредієнти:

  • масло натуральне вершкове – 40 г;

  • жувальний зефір маршмеллоу – 200 г;

  • крохмаль;

  • цукрова пудра просеянная – 400 р.


  • Приготування
    Жувальний зефір поміщаємо в миску, туди ж кладемо вершкове масло і відправляємо в мікрохвильову піч з максимальною потужністю на півхвилини. Вироби добре збільшаться в обсязі і почнуть плавитися. Частинами додаємо в миску попередньо просіяне цукрову пудру і розмішуємо до однорідного стану. Коли маса вже сильно загусне, поміщаємо її на робочу поверхню і вимішуємо руками, як тісто, підсипаючи пудру. В результаті вийде пластична маса типу пластиліну. За бажанням додаємо барвники і приступаємо до роботи. Мастику з зефіру маршмеллоу потрібно розкачати на поверхні, притрушенной картопляним крохмалем.

    Мастика для торта з зефіру


    Інгредієнти:

  • зефір маршмеллоу – 500 г;

  • пудра цукрова – 900 г;

  • рідкий ванільний екстракт – 1 ч. ложка;

  • вода – 40 мл;

  • харчовий барвник.


  • Приготування
    Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт

    Зефір роздруковуємо і поміщаємо в мисочку. Додаємо воду і ставимо в мікрохвильовку. Нагріваємо близько 30 секунд при максимальній потужності. За цей час зефір розплавиться і вийде однорідна маса, додаємо в неї рідкий екстракт і розмішуємо, цукрову пудру гіркою просіваємо на стіл. У центрі формуємо невелике поглиблення і виливаємо в неї зефірну суміш. Починаємо вимішувати зефирное тісто. В результаті вийде м'яка, приємна для роботи маса. Відщипуємо потрібний нам для роботи шматочок, а решту мастику обертаємо харчовою плівкою і зберігаємо в холодильнику. А щоб надати масі потрібний колір, капаємо в неї трохи фарби і вимішуємо. Якщо хочеться більш насичений колір, то барвника потрібно додати ще.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити мастику в домашніх умовах?
    Як зробити мастику в домашніх умовах?
    Поступово стає все популярнішим тенденція до прикраси готових тортів мастикою. Нею можна повністю покрити виріб або додатково прикрасити його
    Мастика у домашніх умовах
    Мастика у домашніх умовах
    Торти, декоровані мастикою, завжди привертають увагу, особливо ті, що прикрашені різнобарвним матеріалом або різноманітними фігурками, квітами. Також
    Кондитерська мастика
    Кондитерська мастика
    Кондитерська мастика широко використовується для прикраси тортів, пасок, кексів та інших десертів. З неї можна створювати приголомшливі тематичні
    Як зробити мастику з маршмеллоу?
    Як зробити мастику з маршмеллоу?
    Чудовою альтернативою дорогій покупної мастиці стане матеріал, зроблений власноруч. Винахідливі господині придумали досить бюджетний спосіб
    Рецепт мастики з «Зефір»
    Рецепт мастики з «Зефір»
    Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині
    Мастика з зефіру
    Мастика з зефіру
    Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх