Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Горіхова начинка для рулету

Горіхова начинка для рулету

22-09-2016, 19:53
2 485
Горіхова начинка для рулету
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати горіхову начинку для рулету. Випічка виходить надзвичайно смачною, запашною і всі будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей.
Горіхова начинка для рулету з дріжджового тіста
Інгредієнти:

  • волоські горіхи – 245 г;

  • вишня свіжа або ізюм – за смаком;

  • мед квітковий – 35 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, волоські горіхи звільняємо від шкаралупи, перекручуємо ядра через м'ясорубку і висипаємо в миску. Додаємо подрібнену вишню без кісточок або пропарений родзинки. Заправляємо все медом і ретельно перемішуємо. Горіхова начинка готова і можна приступати до замісу дріжджового тіста для рулету.
    Рецепт горіхової начинки для рулету
    Інгредієнти:

  • борошно – 220 г;

  • цукор – 205 г;

  • масло вершкове – 205 г;

  • волоські горіхи – 215 р.


  • Приготування
    Для начинки борошно просіваємо, висипаємо тоненьким шаром на гарячу сковороду і, помішуючи лопаткою, обсмажуємо його до світло-коричневого кольору. Після цього пересипаємо борошно в чашку і остуджуємо. Вершкове масло натираємо на крупній тертці, додаємо цукор і перемішуємо. Очищені горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і змішуємо з масляною сумішшю і борошном. Готову начинку використовуємо в якості наповнювача для рулету.
    Горіхова начинка з яблуками для здобного рулету
    Інгредієнти:

  • цукор – 175 г;

  • мелена кориця – 10 г;

  • масло вершкове – 105 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • волоські горіхи – 175 г;

  • яблуко – 75 р.


  • Приготування
    У сотейник висипаємо цукор, мелену корицю, додаємо вершкове масло і яйце. Ставимо посуд на повільний вогонь і готуємо до загустіння. Потім знімаємо з плити, акуратно вводимо подрібнені горіхи і нарізані кубиками яблука. Ретельно перемішуємо і залишаємо начинку при кімнатній температурі.
    Маково-горіхова начинка для рулету
    Інгредієнти:

  • волоські горіхи – 105 г;

  • чай;

  • родзинки – 55 г;

  • мак сухий – 75 г;

  • вода – 285 мл;

  • цукор – 85 м;

  • кориця мелена – щіпка;

  • цедра лимонна – 1 ч. ложка;

  • манка – 10 р.


  • Приготування
    Мак промиваємо, заливаємо водою і проварюємо півгодини під кришкою. Потім зливаємо залишки рідини і перекручуємо мак з цукром через м'ясорубку. Родзинки замочуємо на 10 хвилин теплим чаєм, а потім обсушуємо. Горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і подрібнюємо за допомогою качалки. Лимонну цедру подрібнюємо на тертці і змішуємо з ложкою цукру і корицею. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
    Як зробити горіхову начинку для рулету?
    Інгредієнти:

  • ванілін – 5 г;
  • Горіхова начинка для рулету

  • лимон – 15 г;

  • мед – 85 мл;

  • горіхи волоські – 455 г;

  • молоко – 165 мл;

  • цукор – 225 р.


  • Приготування
    Молоко виливаємо в миску, додаємо цукор, мед і підігріваємо на невеликому вогні. Потім заливаємо гарячою сумішшю мелені горіхи, додаємо подрібнену на терці лимонну цедру, ванілін і замішуємо горіхову начинку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка з маку для рулету
    Начинка з маку для рулету
    Солодка макова начинка – ідеальний наповнювач для домашньої випічки, включаючи не тільки булочки та пироги, але і класичні дріжджові рулети. І щоб
    Тісто для рулету з маком
    Тісто для рулету з маком
    Рулет з маком - завжди смачний і дуже ефектний варіант домашньої випічки. У статті розповімо, як підібрати ідеальну основу для такого роду ласощі.
    Штрудель з яблуками з листкового тіста
    Штрудель з яблуками з листкового тіста
    Найскладніше в процесі приготування класичного штруделя - це зробити якісне витяжний тісто. Однак винахідливі кулінари успішно замінили цю основу
    Горіхова паста
    Горіхова паста
    Горіхова паста - смачна солодка закуска, яку можна просто намазати на хліб, або використовувати в якості начинки для млинців та іншої випічки. А як
    Горіховий рулет
    Горіховий рулет
    Горіховий рулет - смачні ласощі до чаю, здатне повернути багатьох людей у далеке дитинство. Готувати його не дуже просто і швидко, а ось з'їдається