Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати горіхову начинку для рулету. Випічка виходить надзвичайно смачною, запашною і всі будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей.
Горіхова начинка для рулету з дріжджового тіста
Інгредієнти: волоські горіхи – 245 г; вишня свіжа або ізюм – за смаком; мед квітковий – 35 ст. ложки. Приготування Отже, волоські горіхи звільняємо від шкаралупи, перекручуємо ядра через м'ясорубку і висипаємо в миску. Додаємо подрібнену вишню без кісточок або пропарений родзинки. Заправляємо все медом і ретельно перемішуємо. Горіхова начинка готова і можна приступати до замісу дріжджового тіста для рулету.
Рецепт горіхової начинки для рулету
Інгредієнти: борошно – 220 г; цукор – 205 г; масло вершкове – 205 г; волоські горіхи – 215 р. Приготування Для начинки борошно просіваємо, висипаємо тоненьким шаром на гарячу сковороду і, помішуючи лопаткою, обсмажуємо його до світло-коричневого кольору. Після цього пересипаємо борошно в чашку і остуджуємо. Вершкове масло натираємо на крупній тертці, додаємо цукор і перемішуємо. Очищені горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і змішуємо з масляною сумішшю і борошном. Готову начинку використовуємо в якості наповнювача для рулету.
Горіхова начинка з яблуками для здобного рулету
Інгредієнти: цукор – 175 г; мелена кориця – 10 г; масло вершкове – 105 г; яйце – 1 шт.; волоські горіхи – 175 г; яблуко – 75 р. Приготування У сотейник висипаємо цукор, мелену корицю, додаємо вершкове масло і яйце. Ставимо посуд на повільний вогонь і готуємо до загустіння. Потім знімаємо з плити, акуратно вводимо подрібнені горіхи і нарізані кубиками яблука. Ретельно перемішуємо і залишаємо начинку при кімнатній температурі.
Маково-горіхова начинка для рулету
Інгредієнти: волоські горіхи – 105 г; чай; родзинки – 55 г; мак сухий – 75 г; вода – 285 мл; цукор – 85 м; кориця мелена – щіпка; цедра лимонна – 1 ч. ложка; манка – 10 р. Приготування Мак промиваємо, заливаємо водою і проварюємо півгодини під кришкою. Потім зливаємо залишки рідини і перекручуємо мак з цукром через м'ясорубку. Родзинки замочуємо на 10 хвилин теплим чаєм, а потім обсушуємо. Горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і подрібнюємо за допомогою качалки. Лимонну цедру подрібнюємо на тертці і змішуємо з ложкою цукру і корицею. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
Як зробити горіхову начинку для рулету?
Інгредієнти: ванілін – 5 г; лимон – 15 г; мед – 85 мл; горіхи волоські – 455 г; молоко – 165 мл; цукор – 225 р. Приготування Молоко виливаємо в миску, додаємо цукор, мед і підігріваємо на невеликому вогні. Потім заливаємо гарячою сумішшю мелені горіхи, додаємо подрібнену на терці лимонну цедру, ванілін і замішуємо горіхову начинку.