Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?

22-09-2016, 13:09
657
Як прикрасити торт в домашніх умовах?
Не кожній хазяєчці по силам прикрасити торт самостійно. Хоча, для успішного результату не обов'язково ходити на курси для кондитерів. Головне-проявити фантазію і терпіння, практикуючись у створенні солодких фрагментів і поступово відточуючи навички.

Як красиво прикрасити торт шоколадним кремом в домашніх умовах?


З шоколаду можна зробити чудовий крем – ганаш . Він добре застигає, зберігаючи щільність і форму створеного візерунка. Навіть химерні фігури і оригінальний орнамент можна з нього зробити. Для цього на пергамент олівцем нанесіть малюнок. Використовуючи конус з пергаменту, нанесіть ганаш на підготовлений трафарет і приберіть в холодильник. Стрічка не повинна повністю застигнути. Поки крем ще пластичний оберніть заготівлею торт і в такому положенні дайте остаточно схопитися і застигнути, потім приберіть пергамент.




title="Як красиво прикрасити торт?">
Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?






Також можна зробити чудові фігурки з такого крему. Підготуйте шаблон з контурами метелики, помістіть його під аркуш пергаменту й перенесіть малюнок кондитерським мішком з тоненькою насадкою.




href="/sites/default/files/39/2016-05-06_0934/kak_ukrasit_tort_kremom_4.jpg" title="Як красиво прикрасити торт?">
Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?






Далі по центру зігніть аркуш. Охолодіть.




Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?






Як прикрасити бісквітний торт для дитячого свята?


Чудовим варіантом прикраси дитячого торта є мастика. За консистенцією вона схожа на пластилін. З неї ліплять дивовижні фігурки, які безсумнівно порадують малюків. Можна придбати готову мастику в кондитерському магазині, однак і приготувати її самостійно можна. А найкращою основою для такого варіанту декору стануть бісквітні коржі.
Для домашньої мастики, потрібно згущене молоко і цукрова пудра (краще покупна). Компоненти беруть в однакових пропорціях і просто змішують. Виходить суміш, що нагадує тісто. Така мастика миттєво висихає, тому її потрібно обернути плівкою.
Домашню мастику можна наповнити будь-яким кольором. Для цього розділіть масу на потрібну кількість порцій, додайте в кожну барвник, в ідеалі гелевий і вимісіть масу руками до рівномірного розподілу кольору.
Далі дотримуйтеся своєї фантазії, розробляйте неповторні десерти.




Як прикрасити торт в домашніх умовах?






[group1] []" href="/sites/default/files/39/2016-05-06_0938/kak_ukrasit_detskiy_tort_2.jpg" title="Як прикрасити дитячий торт?">
Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?






Як прикрасити торт фруктами в домашніх умовах?


Тим, хто не вміє поводитися з мастикою або відсаджувати візерунки з крему, пропонуємо найпростіший спосіб перетворення простого торта в щось незвичайне, використовуючи доступні ягоди і фрукти в оформленні. Це чудове різноманітність кольору і смаку здатне перетворити будь-який десерт.
Головне правило такого оформлення домашнього ласощі дуже просте: чим більш різноманітні фрукти використовуються, тим краще. При цьому розподіляти на поверхні їх можна хаотично. Також можна фруктові візерунки покрити желатином або вирізати у формі квітів, застосувавши базові навички карвінгу.




Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?

Як прикрасити торт в домашніх умовах?






Як прикрасити торт вершками?


Найпростіший вершковий крем можна готувати з желатином. Він неодмінно застигне і буде тримати правильну форму.
Якісний крем роблять виключно з відповідних вершків, тобто жирність – не менше 33%, вони повинні бути неодмінно натуральні і без рослинного жиру.
Інгредієнти:

  • вершки – 245 мл;

  • желатин – 10 г;

  • цукрова пудра (просеянная) – 125 г;

  • кипяченная вода – 110 мл;

  • ваніль.


  • Приготування
    Замочіть желатин у воді, залиште на 35 хвилин для набухання. Потім визначте ємність на конструкцію з водяною лазнею і, постійно помішуючи, розтопити (головне не кип'ятити!). Як тільки желатинова маса стала однорідною, без грудочок і бульбашок – зніміть з вогню і охолодіть.
    Тим часом збивайте міксером вершки – 5 хвилин на середній швидкості і потім 7-10 – на максимальній. В процесі розмірено всипайте пудру і вже в самому кінці додайте ваніль.
    У збиті вершки потроху вливайте остиглий желатин, ще раз збийте.
    Такий крем не можна зберігати в теплі. Тому відразу ж декорують торт або приберіть його в холодильник.




    Як прикрасити торт в домашніх умовах?

    Як прикрасити торт в домашніх умовах?

    Як прикрасити торт в домашніх умовах?
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як прикрасити паску?
    Як прикрасити паску?
    З настанням довгоочікуваного свята Пасхи, господині намагаються визначитися з вибором вдалого тесту для пасок, і також хочеться незвичайно його
    Шоколадний ганаш для торта
    Шоколадний ганаш для торта
    Шоколадний ганаш вельми популярний серед кондитерів з-за своєї легкості приготування і універсальності застосування. Його можна наносити для рівного
    Як прикрасити торт фруктами в домашніх умовах?
    Як прикрасити торт фруктами в домашніх умовах?
    Початківцям або зовсім недосвідченим кондитерам пропонуємо варіанти оформлення домашнього торта фруктами. Далі наочно опишемо кілька незвичайних
    Як прикрасити дитячий торт?
    Як прикрасити дитячий торт?
    Мало просто спекти торт на дитяче свято, дуже важливо його надзвичайно оформити. І якщо ваші ідеї не приносять результату - скористайтеся нашими.
    Як красиво прикрасити торт?
    Як красиво прикрасити торт?
    Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
    Як прикрасити торт шоколадом?
    Як прикрасити торт шоколадом?
    Приготувавши домашній торт, часто у хазяєчок виникає питання про подальше його декоруванні. Тому ми зібрали кілька цікавих способів прикраси десерту