Чізкейк з сиром без випічки
Сьогодні для вас рецепти приготування неймовірно смачного чізкейку з сиром без випічки. Технологічний процес створення даного ласощі абсолютно не складний, а результат просто чудовий.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 320 г;
масло вершкове селянське – 120 г;
сир середньої жирності – 520 г;
сметана – 260 г;
цукровий пісок – 220 г;
желатинові гранули – 25 г;
ванілін – 1 щіпка;
вода фільтрована – 95 мл;
плід лимона – 1 шт.
Приготування
Спочатку готуємо основу для чізкейку. Розтоплюємо вершкове масло і подрібнюємо в крихту пісочне печиво, скориставшись для цього блендером або качалкою. З'єднуємо основу з печива і масла в одній мисці і ретельно розмішуємо. Тепер застеляємо дно рознімної форми пергаментным листом, викладаємо в неї суміш з печива і маслечка і розподіляємо по дну і стінкам, оформляючи свого роду бортики і злегка притрамбовываем. Прикриваємо форму з заготівлею плівкою і ставимо застигати на полицю холодильника.
Тепер беремося за наповнення чізкейку. Заливаємо желатинові гранули холодною водою і даємо постояти хвилин п'ятнадцять. Після цього поміщаємо воду з желатином на водяну баню і прогріваємо, перемішуючи в процесі, до повного розпускання всіх гранул, але до кипіння не доводимо.
Тепер з'єднуємо відповідної мисці сметану, сир і цукровий пісок, додаємо цедру одного лимона, щіпку ваніліну і перемішуємо спочатку ложкою, а потім обробляємо міксером до легкості й пишноти. У процесі збивання потроху вливаємо желатинову воду і добиваємося однорідної текстури суміші.
Виливаємо підготовлений крем у форму з пісочної основою і знову ставимо в холодильник до повного застигання. Приблизно через п'ять-сім годин прикрашаємо ласощі шматочками фруктів або ягодами і подаємо до столу.
Інгредієнти:
шоколадне печиво пісочне – 420 г;
масло вершкове селянське – 200 г;
горіхи – 60 г;
сир середньої жирності – 520 г;
сметана – 290 г;
цукровий пісок – 160 г;
желатинові гранули – 25 г;
ванілін – 1 щіпка;
вода фільтрована – 95 мл;
желе швидкорозчинне персикове – 1 пачка;
персики консервовані і вершки для прикраси.
Приготування
З розтопленого вершкового масла, подрібненого печива і горіхів робимо пісочну основу як і в попередньому рецепті, тільки оформляючи бортики трохи вище. Желатин замочуємо у фільтрованій воді на п'ятнадцять хвилин, а потім розпускаємо гранули на водяній бані. Сир, сметану і цукор з'єднуємо в зручній посудині, приправляємо цукром, ваніліном і обробляємо міксером або блендером, додавши в кінці желатинову водичку. Виливаємо отриману суміш в охолоджену пісочну форму і ставимо застигати на полицю холодильника. Після цього розводимо швидкорозчинне желе згідно інструкції на упаковці і даємо йому охолонути і застигнути до киселеобразной текстури, після чого виливаємо зверху на застиглу сирну основу, попередньо розклавши на ній скибочки персиків. Знову ставимо виріб в холодильник і даємо повністю застигнути.
Чізкейк з сиру і печива без випічки - рецепт з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо основу для чізкейку. Розтоплюємо вершкове масло і подрібнюємо в крихту пісочне печиво, скориставшись для цього блендером або качалкою. З'єднуємо основу з печива і масла в одній мисці і ретельно розмішуємо. Тепер застеляємо дно рознімної форми пергаментным листом, викладаємо в неї суміш з печива і маслечка і розподіляємо по дну і стінкам, оформляючи свого роду бортики і злегка притрамбовываем. Прикриваємо форму з заготівлею плівкою і ставимо застигати на полицю холодильника.
Тепер беремося за наповнення чізкейку. Заливаємо желатинові гранули холодною водою і даємо постояти хвилин п'ятнадцять. Після цього поміщаємо воду з желатином на водяну баню і прогріваємо, перемішуючи в процесі, до повного розпускання всіх гранул, але до кипіння не доводимо.
Тепер з'єднуємо відповідної мисці сметану, сир і цукровий пісок, додаємо цедру одного лимона, щіпку ваніліну і перемішуємо спочатку ложкою, а потім обробляємо міксером до легкості й пишноти. У процесі збивання потроху вливаємо желатинову воду і добиваємося однорідної текстури суміші.
Виливаємо підготовлений крем у форму з пісочної основою і знову ставимо в холодильник до повного застигання. Приблизно через п'ять-сім годин прикрашаємо ласощі шматочками фруктів або ягодами і подаємо до столу.
Чізкейк без випічки з сиром і желе - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З розтопленого вершкового масла, подрібненого печива і горіхів робимо пісочну основу як і в попередньому рецепті, тільки оформляючи бортики трохи вище. Желатин замочуємо у фільтрованій воді на п'ятнадцять хвилин, а потім розпускаємо гранули на водяній бані. Сир, сметану і цукор з'єднуємо в зручній посудині, приправляємо цукром, ваніліном і обробляємо міксером або блендером, додавши в кінці желатинову водичку. Виливаємо отриману суміш в охолоджену пісочну форму і ставимо застигати на полицю холодильника. Після цього розводимо швидкорозчинне желе згідно інструкції на упаковці і даємо йому охолонути і застигнути до киселеобразной текстури, після чого виливаємо зверху на застиглу сирну основу, попередньо розклавши на ній скибочки персиків. Знову ставимо виріб в холодильник і даємо повністю застигнути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт без випічки - рецепт
Приготування різноманітних тортів без випічки - вельми вдячне заняття, особливо в жарку пору року. Адже, не підходячи до плити, можна творити
Желейний торт «Бите скло»
Яскравий, солодкий і надзвичайно красивий можна зробити десерт, не підходячи до духовці. Желейний торт - це прекрасне рішення, щоб поласувати в
Чізкейк з вишнею
Смачний десерт, що складається з сиру і печива, з додаванням ягід, фруктів, вершків або соку називається чізкейк. Дане ласощі виходить ароматним і
Лимонний чізкейк
Лимонний чізкейк – прекрасний десерт для обіду вихідного дня, так і для свята. Приготувати смачний і корисний торт зможе кожен. Рецепт обов'язково
Чізкейк без випічки
Десерт без клопоту - мрія будь-якої господині, прагнучи здійснити ваші кулінарні мрії, ми підібрали кілька рецептів популярного десерту "Чізкейк", не
Шоколадний чізкейк - рецепт
Шоколадний чізкейк - відоме американське блюдо, яке одержало велике поширення. Хочете приготувати таке сучасне страву вдома? Тоді читайте статтю і