Сьогодні для вас рецепти приготування неймовірно смачного чізкейку з сиром без випічки. Технологічний процес створення даного ласощі абсолютно не складний, а результат просто чудовий.
Чізкейк з сиру і печива без випічки - рецепт з желатином
Інгредієнти: печиво пісочне – 320 г; масло вершкове селянське – 120 г; сир середньої жирності – 520 г; сметана – 260 г; цукровий пісок – 220 г; желатинові гранули – 25 г; ванілін – 1 щіпка; вода фільтрована – 95 мл; плід лимона – 1 шт. Приготування Спочатку готуємо основу для чізкейку. Розтоплюємо вершкове масло і подрібнюємо в крихту пісочне печиво, скориставшись для цього блендером або качалкою. З'єднуємо основу з печива і масла в одній мисці і ретельно розмішуємо. Тепер застеляємо дно рознімної форми пергаментным листом, викладаємо в неї суміш з печива і маслечка і розподіляємо по дну і стінкам, оформляючи свого роду бортики і злегка притрамбовываем. Прикриваємо форму з заготівлею плівкою і ставимо застигати на полицю холодильника.
Тепер беремося за наповнення чізкейку. Заливаємо желатинові гранули холодною водою і даємо постояти хвилин п'ятнадцять. Після цього поміщаємо воду з желатином на водяну баню і прогріваємо, перемішуючи в процесі, до повного розпускання всіх гранул, але до кипіння не доводимо.
Тепер з'єднуємо відповідної мисці сметану, сир і цукровий пісок, додаємо цедру одного лимона, щіпку ваніліну і перемішуємо спочатку ложкою, а потім обробляємо міксером до легкості й пишноти. У процесі збивання потроху вливаємо желатинову воду і добиваємося однорідної текстури суміші.
Виливаємо підготовлений крем у форму з пісочної основою і знову ставимо в холодильник до повного застигання. Приблизно через п'ять-сім годин прикрашаємо ласощі шматочками фруктів або ягодами і подаємо до столу.
Чізкейк без випічки з сиром і желе - рецепт
Інгредієнти: шоколадне печиво пісочне – 420 г; масло вершкове селянське – 200 г; горіхи – 60 г; сир середньої жирності – 520 г; сметана – 290 г; цукровий пісок – 160 г; желатинові гранули – 25 г; ванілін – 1 щіпка; вода фільтрована – 95 мл; желе швидкорозчинне персикове – 1 пачка; персики консервовані і вершки для прикраси. Приготування З розтопленого вершкового масла, подрібненого печива і горіхів робимо пісочну основу як і в попередньому рецепті, тільки оформляючи бортики трохи вище. Желатин замочуємо у фільтрованій воді
на п'ятнадцять хвилин, а потім розпускаємо гранули на водяній бані. Сир, сметану і цукор з'єднуємо в зручній посудині, приправляємо цукром, ваніліном і обробляємо міксером або блендером, додавши в кінці желатинову водичку. Виливаємо отриману суміш в охолоджену пісочну форму і ставимо застигати на полицю холодильника. Після цього розводимо швидкорозчинне желе згідно інструкції на упаковці і даємо йому охолонути і застигнути до киселеобразной текстури, після чого виливаємо зверху на застиглу сирну основу, попередньо розклавши на ній скибочки персиків. Знову ставимо виріб в холодильник і даємо повністю застигнути.