Як спекти шарлотку з яблуками?
Шарлотка з духмяними яблуками - це пиріг, який стане улюбленим для гостинної господині. Адже гості, як завжди приходять раптово і як на зло в цей час не виявляється нічого до чаю. Саме в такому випадку ласощі і стане для вас «паличкою-виручалочкою», тому що приготувати таку випічку простіше простого, а смак у неї просто чудовий. Пропонуємо вам парочку кращих рецептів шарлотки з яблуками, в яких розповімо, як правильно і шалено смачно її спекти.
Інгредієнти:
яблука (зелені) – 800 г;
цукровий пісок – 2/3 ст.;
пшеничне борошно – 1 ст.;
курячі яйця (великі) – 3 шт.;
сік лимона – 1 ч. ложка;
харчова сода – 05 ч. ложки;
кориця – 2/3 ч. ложки.
Приготування
Зрізаємо з яблук шкірку, ретельно вирізаємо їх сім'ядолі і нарізаємо великими кубиками.
Курячі яйця поділяємо по мисках на жовтки і білки. Туди де у нас жовтки висипаємо потрібну кількість цукрового піску і за допомогою міксера збиваємо все до розчинення кристалів. Тепер білки доводимо до збільшення в об'ємі і густий стійкої піни. У миску з жовтками вводимо гашену соком лимона харчову соду. Слідом просіваємо сюди пшеничне додаємо борошно і мелену корицю. Ложкою все перемішуємо до повного зникнення грудочок борошна. Тепер викладаємо сюди білки і знизу вгору, дуже акуратно з'єднуємо з тестом. Форму, підготовлену для випічки пирога, застеляємо пергаментом і переміщаємо в неї яблука, так щоб їх було трохи більше половини. Повністю покриваємо їх нашим пишним тестом і виставляємо всю красу в центр духовки, вже прогрітій до 180 градусної температури.
Всього через півгодини можна буде насолодитися ароматним і ніжним смаком цього пирога.
Інгредієнти:
жирний кефір – 1 склянка;
дрібний цукор – 1 ст.;
борошно (вищий сорт) – 15 ст.;
розпушувач – 15 ч. ложки;
курячі яйця (великі) – 2 шт.;
яблука (кислі) – 2-3 шт.;
ванілін – 1 пакет.
Приготування
Готуємо яблука (кислуваті): чистимо і ріжемо великим кубиком.
Відокремлюємо від шкаралупи яйця розмішуємо їх виделкою. Далі всипаємо дрібний цукор і вже розтираємо ложкою його з яйцями. Вливаємо сюди хороший жирний кефір, з яким пиріг набуде більш молочний присмак і, перемішуючи знову з'єднуємо всі разом. Додаємо сюди ванілін і просіяне разом з розпушувачем, вищого гатунку борошно. Вимішуємо тісто ложкою до тих пір, поки в ньому не залишиться грудок. У готове тісто для шарлотки викладаємо раніше підготовлені яблука і, змішавши переміщуємо все в змащену будь-яким жиром форму. Випікаємо в прогрітому духовій шафі при 185 градусах 25 максимум 30 хвилин.
Тепер, коли ви знаєте, як спекти ніжну шарлотку з духмяними яблуками ви будете завжди готові до несподіваного візиту гостей!
Як спекти пишну шарлотку з яблуками в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Зрізаємо з яблук шкірку, ретельно вирізаємо їх сім'ядолі і нарізаємо великими кубиками.
Курячі яйця поділяємо по мисках на жовтки і білки. Туди де у нас жовтки висипаємо потрібну кількість цукрового піску і за допомогою міксера збиваємо все до розчинення кристалів. Тепер білки доводимо до збільшення в об'ємі і густий стійкої піни. У миску з жовтками вводимо гашену соком лимона харчову соду. Слідом просіваємо сюди пшеничне додаємо борошно і мелену корицю. Ложкою все перемішуємо до повного зникнення грудочок борошна. Тепер викладаємо сюди білки і знизу вгору, дуже акуратно з'єднуємо з тестом. Форму, підготовлену для випічки пирога, застеляємо пергаментом і переміщаємо в неї яблука, так щоб їх було трохи більше половини. Повністю покриваємо їх нашим пишним тестом і виставляємо всю красу в центр духовки, вже прогрітій до 180 градусної температури.
Всього через півгодини можна буде насолодитися ароматним і ніжним смаком цього пирога.
Як спекти смачну шарлотку з яблуками на кефірі?
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо яблука (кислуваті): чистимо і ріжемо великим кубиком.
Відокремлюємо від шкаралупи яйця розмішуємо їх виделкою. Далі всипаємо дрібний цукор і вже розтираємо ложкою його з яйцями. Вливаємо сюди хороший жирний кефір, з яким пиріг набуде більш молочний присмак і, перемішуючи знову з'єднуємо всі разом. Додаємо сюди ванілін і просіяне разом з розпушувачем, вищого гатунку борошно. Вимішуємо тісто ложкою до тих пір, поки в ньому не залишиться грудок. У готове тісто для шарлотки викладаємо раніше підготовлені яблука і, змішавши переміщуємо все в змащену будь-яким жиром форму. Випікаємо в прогрітому духовій шафі при 185 градусах 25 максимум 30 хвилин.
Тепер, коли ви знаєте, як спекти ніжну шарлотку з духмяними яблуками ви будете завжди готові до несподіваного візиту гостей!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг зі згущеним молоком на швидку руку
Помітно перетворити неабияку випічку допоможе згущене молоко, додана в основний склад. Таке ласощі точно всім сподобається, а ви витратите на його
Шарлотка з корицею
Рецептів шарлотки існує багато і кожен по-своєму неповторний. Про одну таку оригінальної варіації поговоримо далі. Розповімо три цікавих і
Найпростіший рецепт шарлотки
Існує не один десяток рецептів шарлотки і кожен по-своєму неповторний. У даній статті зібрані найпростіші рецепти цього чудового пирога, які втілити
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися
Шарлотка з бананами
Всі ми знаємо, що шарлотка - це яблучний пиріг в класичному варіанті. Але багато господинь вже давно готують її з додаванням різноманітних фруктів. І
Шарлотка на кефірі - рецепт
Шарлотка - це дивовижний пиріг з начинкою. У традиційному варіанті він робиться з яблуками. Але в даний час її готують з різними фруктами і ягодами.