Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з хурмою - рецепт

Пиріг з хурмою - рецепт

17-01-2015, 21:51
1 250
Пиріг з хурмою - рецепт
Пиріг з хурмою виходить дуже оригінальним, пишним, легким, гарним і дуже ароматним. Така випічка, безумовно, сподобається і доведеться за смаку всім вашим гостям і дітям.

Пиріг з хурмою в мультиварці


Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • ванілін - за смаком;

  • борошно - 1 ст.;

  • хурма - 3 шт.


  • Приготування
    Отже, для приготування смачного пирога з хурмою, беремо яйця розбиваємо в миску, висипаємо цукор і збиваємо міксером до отримання міцної піни хвилин 7-10. Потім поступово додаємо борошно і перемішуємо ложкою до однорідності.
    Тепер виливаємо отримане тісто в чашу мультиварки, попередньо змащену вершковим маслом. Зверху викладаємо порізану часточками і оброблену від кісточок хурму. Після цього закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Випічка» і готуємо пиріг в мультиварці 60 хвилин. Як тільки прозвучить сигнал готовності, виймаємо шарлотку акуратно за допомогою спеціальної кошики-пароварки. Ось і все, смачний зиязикай пиріг з хурмою готовий. За бажанням можете прикрасити випічку цукровою пудрою або тертим шоколадом.

    Пиріг з хурмою і яблуками


    Інгредієнти:

  • цукор - 05 склянки;

  • сметана - 200 мл;

  • яйце - 2 шт.;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • кориця, ванілін - за смаком;

  • яблуко - 1 шт.;

  • цукрова пудра;

  • хурма - 1 шт.


  • Приготування
    Беремо яблука, промиваємо їх, витираємо рушником і нарізаємо часточками. З хурми акуратно знімаємо шкірку, і теж шаткуємо часточками. Тепер переходимо до приготування тіста. Для цього змішуємо сметану з цукром, додаємо яйця, трохи соди, кладемо корицю і ванілін за смаком. Консистенція готового тіста повинна вийти така як на густі оладки. Потім виливаємо масу в попередньо нагріту форму. Часточки яблук і хурми викладаємо зверху і злегка придавлюємо в тісто. Запікаємо пиріг до готовності при 180 градусах. Коли шарлотка трохи охолоне, посипаємо її для краси цукровою пудрою.

    Сирний пиріг з хурмою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 300 г;

  • вершкове масло - 80 г;

  • цукор - 60 г;

  • яйце - 2 шт.


  • Для сирної маси:

  • сир - 500 г;

  • цукор - 1 ст.;

  • вершкове масло - 100 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • сметана - 100 мл;

  • манка - 5 ст. ложок;

  • ваніль - за смаком;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • хурма - 2 шт.;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • крохмаль - 3 ст. ложки;

  • апельсинова цедра.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте з вами приготуємо тісто для пирога. Розм'якшене масло гарненько розтираємо з цукром, додаємо куряче яйце і ретельно вимішуємо масу. Потім висипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. Воно повинно вийти досить м'яким, але не буде липнути до рук. Потім загортаємо його в пакет і кладемо на 20 хвилин у холодильник.
    А цим часом поки приготуємо начинку. Для цього сир протираємо через сито, додаємо сметану, вершкове масло, всипаємо манну крупу, ваніль і кидаємо дрібку солі. Все добре перемішуємо. Яйця збиваємо з цукром і акуратно додаємо до сирної маси. Ретельно вимішуємо, щоб вийшла однорідна жидковатая маса.
    Хурму промиваємо, витираємо рушником, очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і розминаємо виделкою в пюреобразное
    Пиріг з хурмою - рецепт
    стан. Додаємо цукровий пісок, крохмаль і терту апельсинову цедру. Перемішуємо все гарненько. Форму для випічки застеляємо пергаментом і змащуємо вершковим маслом. Потім дістаємо охолоджене тісто, розподіляємо його по формі, формуючи борту.
    Виливаємо сирну масу і столовою ложкою рівномірно викладаємо пюре з хурми. Випікаємо пиріг 50-60 хвилин при температурі 180 градусів. Готову шарлотку-пиріг охолоджуємо, прибираємо на кілька годин в холодильник, після чого нарізаємо і запрошуємо всіх до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з грушами в мультиварці
    Пиріг з грушами в мультиварці
    Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.
    Шарлотка з вишнею
    Шарлотка з вишнею
    Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
    Пиріг з какао
    Пиріг з какао
    Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам