Пити - рецепт

Азербайджанський суп піті з баранини - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розрахунок продуктів дається на 1 порцію.
Горох нут промиємо і замочимо в холодній воді мінімум години на 4 а краще - на ніч. М'ясо ретельно промиємо, обсушим чистою серветкою і нарубим невеликими шматками (зразковим вагою грам по 30-50). Покладемо їх у горщики по 3-4 шматочки на кожен, заллємо водою, злегка підсолимо, закриємо горщики кришками (якщо кришок немає, можна закрити фольгою) і помістимо в духову шафу, розігрітий до середньої температури, хвилин на 40-50 щоб м'ясо добре проварилося. По закінченні цього часу в кожен горщик додаємо дрібно нарубленное курдючне сало, очищену і нарізану картоплю, нарізану ріпчасту цибулю, аличу (або чорнослив без кісточок, горох, томат-пюре, спеції і перець. Всі перемішаємо, накриємо кришкою і знову помістимо в духовку хвилин на 20. До столу подаємо в горщиках, приправляємо подрібненим часником і ароматною свіжою зеленню.
До супу піті подаємо картопляні, або сирні коржики .
Можна готувати суп піті трохи по-іншому.
Інший рецепт приготування супу піті
Інгредієнти:
Приготування
Розрахунок продуктів дається на 4 порції.
Нарізану шматочками баранину закладаємо в каструлю або сотейник і варимо в невеликій кількості води з цибулею, лавровим листом, гвоздичкой і перцем-горошком до м'якості м'яса. Акуратно знімаємо піну і жир шумівкою. Виймаємо з бульйону м'ясо, бульйон проціджуємо.

Рекомендуємо добрі рецепти

Печеня з баранини
Баранина - смачне дієтичне м'ясо, яке їдять у багатьох країнах світу. З неї можна зробити багато цікавих страв. І сьогодні мова піде про жаркому з

Нут з м'ясом
Страви з нуту (баранячого гороху) дуже поживні і корисні. Дуже добре нут поєднується з м'ясом, в цьому ви можете переконатися самі, приготувавши

Страви з козлятини
Страви з козлятини в наш час зустрінеш не часто, а тому, якщо у вас з'явився шматочок такого мяса, то не втрачайте часу! Приготуйте ніжне, апетитне і

Капуста в горщиках
Якщо ви віддаєте перевагу виключно здорову їжу, тоді наш сьогоднішній рецепт для вас. Ми пропонуємо вам зробити просте страву до вечері - тушкувати

Чанахи - рецепт
Рецепт знаменитого грузинського страви чанахи дуже простий, а тому настільки популярний. Зробити смачний вечерю зі звичайних інгредієнтів не складе

Бозбаш з баранини
Азербайджанський густий суп бозбаш має декілька варіацій, але поєднання баранини і бобових (найчастіше це нут) залишається відмінною рисою цього