Як приготувати штрудель з яблуками?

Штрудель з яблуками та корицею з готового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Очищені від кісточок і шкірки яблука нарізати невеликими кубиками і змішати з корицею, цукром і борошном. Для того, щоб яблука стали соковитіше, необхідно залишити їх у суміші на п'ятнадцять хвилин.
В окремій ємності змішати цукор, що залишився з сухарями.
Розморожене готове листкове тісто необхідно тонко розкачати і посипати сумішшю з сухарів з цукром. Наступним шаром викласти яблука. Краї тіста загорнути і акуратно скрутити в рулет. Готовий виріб акуратно перекласти швом вниз на деко для випічки, застеленнный пергаментом. Поверхню рулету заготовки змастити збитим яйцем і гострим ножем зробити невеликі надрізи в ньому.
Випікати штрудель п'ятдесят хвилин у попередньо нагрітій до 195 градусів духовці двадцять п'ять хвилин, поки не утворюється апетитна рум'яна кірочка. Коли штрудель буде готовий, його необхідно перекласти на красиве блюдо, змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою для краси. Подавати це ніжне ласощі з чашкою чаю або кави.
Як приготувати витяжний тісто для штруделя з яблуками?
Інгредієнти:

Приготування
В скляній мисці змішати всі інгредієнти. Замісити тісто поки не стане еластичним. Вимішувати не менше п'яти хвилин. Потім залишити в теплому місці, накривши плівкою, на двадцять хвилин.
Як тільки тісто «відпочине», його необхідно перекласти на стіл, попередньо змащений рослинним маслом. Необхідно постаратися, розкачати як можна тонше. Тісто готове. Тепер можна додавати начинку, згорнути в рулет і випікати в духовці тридцять п'ять хвилин. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Штрудель з яблуками з листкового тіста
Найскладніше в процесі приготування класичного штруделя - це зробити якісне витяжний тісто. Однак винахідливі кулінари успішно замінили цю основу

Як приготувати штрудель?
Існує безліч варіацій традиційного австрійського страви - штруделя, і ми поділимося найбільш бесхлопотными рецептами. Розповімо, як вдома зробити

Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування

Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити