Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати штрудель з яблуками?

Як приготувати штрудель з яблуками?

23-09-2016, 11:04
868
Як приготувати штрудель з яблуками?
Штрудель, по суті, рулет з витяжного тіста – традиційний десерт в Австрії та Німеччині. Сьогодні його готують з різними солодкими начинками – фруктами, ягодами і сиром. Для додання пікантності в традиційну яблучну начинку додають корицю. Про те, як правильно приготувати справжній штрудель з яблуками в духовці, розповімо нижче.

Штрудель з яблуками та корицею з готового листкового тіста


Інгредієнти:

  • готове листкове бездріжджове тісто — 550 г;

  • яблука (великі солодкі) — 3 шт.;

  • кориця мелена - 5 г;

  • цукор пісок (білого кольору) — 120 г;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • сухарі панірувальні (пшеничні) — 50 р;

  • яйце (велике) — 1 шт.


  • Приготування
    Очищені від кісточок і шкірки яблука нарізати невеликими кубиками і змішати з корицею, цукром і борошном. Для того, щоб яблука стали соковитіше, необхідно залишити їх у суміші на п'ятнадцять хвилин.
    В окремій ємності змішати цукор, що залишився з сухарями.
    Розморожене готове листкове тісто необхідно тонко розкачати і посипати сумішшю з сухарів з цукром. Наступним шаром викласти яблука. Краї тіста загорнути і акуратно скрутити в рулет. Готовий виріб акуратно перекласти швом вниз на деко для випічки, застеленнный пергаментом. Поверхню рулету заготовки змастити збитим яйцем і гострим ножем зробити невеликі надрізи в ньому.
    Випікати штрудель п'ятдесят хвилин у попередньо нагрітій до 195 градусів духовці двадцять п'ять хвилин, поки не утворюється апетитна рум'яна кірочка. Коли штрудель буде готовий, його необхідно перекласти на красиве блюдо, змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою для краси. Подавати це ніжне ласощі з чашкою чаю або кави.

    Як приготувати витяжний тісто для штруделя з яблуками?


    Інгредієнти:

  • борошно — 425 г;

  • рослинна олія рафінована — 50 г;

  • вода питна очищена (тепла) -125 мл;

  • сіль.
  • Як приготувати штрудель з яблуками?


    Приготування
    В скляній мисці змішати всі інгредієнти. Замісити тісто поки не стане еластичним. Вимішувати не менше п'яти хвилин. Потім залишити в теплому місці, накривши плівкою, на двадцять хвилин.
    Як тільки тісто «відпочине», його необхідно перекласти на стіл, попередньо змащений рослинним маслом. Необхідно постаратися, розкачати як можна тонше. Тісто готове. Тепер можна додавати начинку, згорнути в рулет і випікати в духовці тридцять п'ять хвилин. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Штрудель з яблуками з листкового тіста
    Штрудель з яблуками з листкового тіста
    Найскладніше в процесі приготування класичного штруделя - це зробити якісне витяжний тісто. Однак винахідливі кулінари успішно замінили цю основу
    Як приготувати штрудель?
    Як приготувати штрудель?
    Існує безліч варіацій традиційного австрійського страви - штруделя, і ми поділимося найбільш бесхлопотными рецептами. Розповімо, як вдома зробити
    Штрудель з лаваша
    Штрудель з лаваша
    Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
    Листковий штрудель з яблуками
    Листковий штрудель з яблуками
    Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити