Американський гарбузовий пиріг

Класичний американський гарбузовий пиріг рецепт
Цей рецепт точно можна назвати старомодним, але коректніше буде замінити це визначення «класичний». Навіть незважаючи на всю простоту смакових поєднань, гарбузове ласощі не перестає дивувати їдців своєю багатогранністю.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Старт приготування слід дати з піщаної основи: перетворіть в крихту масло з борошном і цукровим піском, вбийте туди яйце, влийте воду і змішайте все ще раз. Готове тісто зберіть в кому і оберніть плівкою. Залиште основу в холодильнику на час приготування начинки.
Розчиніть цукровий пісок в киплячій воді і тримайте сироп на вогні не менше 10 хвилин, щоб він став золотистим. Збавивши вогонь, влийте половину вершків, перемішайте, додайте вершки і дайте суміші побурлить хвилин 5. Тим часом збийте гарбузове пюре з прянощами. Додайте вершкову карамель, перемішайте і дайте начинці охолонути перед вбиванням яєць.
Розкачайте пласт тіста, покрийте ним дно і стінки форми, а поверх влийте гарбузову начинку. Розмістіть традиційний американський гарбузовий пиріг в розігрітій до 180 градусів духовій шафі приблизно на годину. По закінченні часу охолодіть ласощі не менше 2 годин перед нарізкою.
Американський гарбузовий пиріг з корицею – рецепт
Насичена пряними ароматами їжа як ніколи актуальна в холодну пору року. Цей гарбузовий пиріг з ніжною начинкою, поєднує в собі аромати кориці і бурбона – ідеально для осені.
Інгредієнти:
Приготування
Розкачайте пісочне тісто, розподіліть його по обраній формі і поставте запікатися до зарум'янювання при 190 градусах. Охолодіть основу і прийміть за начинку. З'єднайте разом вершки, молоко і яйця з жовтками. Окремо змішайте гарбузове пюре, з ваніллю, корицею, цукром і кленовим сиропом. Влийте до гарбузової суміші бурбон і поставте все на вогонь на 15 хвилин. Поступово влийте до гарбузовому пюре молоко і дочекайтеся, коли суміш знову загусне ще пару хвилин. Злегка охолодіть начинку і перелийте її в основу з тіста. Поставте пиріг в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Американський гарбузовий пиріг зі згущеним молоком
Інгредієнти:

Приготування
Поставте пісочну основу в духовку на 20 хвилин (температура – 185 градусів). З'єднайте всі складові для наповнювача разом і вилийте їх поверх злегка остигнула піщаної основи. Поверніть пиріг в духовку ще на 45 хвилин. Перед нарізкою охолодіть.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісочний пиріг з яблуками
Самої осінньої випічкою можна впевнено назвати десерти з яблучним наповненням. Пропонуємо не відступати від традицій, що склалися і приготувати

Лимонний пиріг з безе
Рецепти, які представлені далі у статті здатні підкорити самого стійкого нелюбителя солодощів. Пропонуємо кілька способів приготування оригінального

Гарбузовий пиріг в мультиварці
Всім відомо, наскільки корисна гарбуз, проте в сезон їсти одну кашу або запіканку трохи набридає. Тому пропонуємо спекти чудовий пиріг на основі

Гарбузовий пиріг
Гарбузовий пиріг прийнято вважати традиційним американським стравою - там його завжди печуть на День подяки. Ми ж можемо порадувати сім'ю таким