Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Варення з пелюсток чайної троянди без варіння

Варення з пелюсток чайної троянди без варіння

23-09-2016, 08:52
901
Варення з пелюсток чайної троянди без варіння
Варення з троянд вважається найкориснішою солодкістю з незрівнянним ароматом, смаком і досить привабливим кольором. У ньому міститься каротин, вітамін С, К, групи В і безліч інших корисних речовин. Це дивовижний десерт, але пам'ятайте, що краще робити з квітів, вирощених на власній ділянці, щоб уникнути потрапляння в організм шкідливих речовин, якими зазвичай напхані пелюстки в квітковому магазині.
Однак, все ж радимо їсти це частування помірно - це все ж цукрове і в якійсь мірі лікувальний ласощі.

Рецепт приготування варення з пелюсток чайної троянди без варіння


Інгредієнти:

  • пелюстки чайної троянди – 365 г;

  • цукор – 475 р.


  • Приготування
    Неймовірно ароматним, дивовижного кольору виходить варення, якщо пелюстки не варити. До того ж, такий спосіб гарантує збереження всіх корисних властивостей готового продукту.
    Для приготування заготовки спочатку розберіть бутони на пелюстки, промийте і добре просушіть. Тепер пересипте їх в мисці цукром і масу ретельно перетріть руками, ніби втираючи цукор, щоб пелюстки дали побільше соку. Розкладіть отриману масу в стерильні баночки, прикрийте стерильними кришками і відправте в холод на зберігання. Таким дивовижно ароматним варенням часто доповнюють чай, завдяки чому гарячий напій наповнюється абсолютно незвичайним смаком.

    Смачне сире варення з пелюсток чайної троянди


    Інгредієнти:

  • пелюстки чайних троянд – 365 г;

  • цукровий пісок – 275 г;

  • ревінь – 125 г;

  • імбир – 25 р.


  • Приготування
    Пелюстки викладіть в друшляк і гарненько промийте холодною проточною водою, максимально очистивши від різних забруднень та іншої пилу. Дайте їм стекти, а потім перекладіть в підходящу ємність. Засипте пелюстки цукром і добре розімніть руками, поки вони не стануть виділяти сік. Далі додайте порізаний шматочками ревінь і подрібнений імбир і трохи притисніть до виділення ароматної рідини. Тепер можна сміливо розподіляти заготовку в стерильні банки, закрити кришками і прибрати в холод.

    Варення з пелюсток чайної троянди - найкращий рецепт


    Інгредієнти:

  • пелюстки троянд – 255 г;
  • Варення з пелюсток чайної троянди без варіння

  • сік одного цілого лимона;

  • цукор білий, дрібний – 565 р.


  • Приготування
    Ретельно промийте пелюстки, просушіть і відправте в підходящий посуд. Влийте лимонний сік, всипте цукор, добре перемішайте, ніби втираючи цукор в пелюстки. Залиште настоятися на півдня, іноді помішуючи. Викладайте цукрово-квіткову масу в блендер, пробийте до однорідності. Викладайте ароматне пюре в маленьку баночку, накрийте кришкою і обов'язково зберігайте на холоді.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати варення з пелюсток чайної троянди?
    Як приготувати варення з пелюсток чайної троянди?
    Дивовижно смачним виходить варення з чайної троянди. Його чудовий аромат і незаперечна користь перевершують інші, більш прості варіанти такої
    Як варити варення з чайної троянди?
    Як варити варення з чайної троянди?
    Дивовижно яскравий, надзвичайно смачну заготівлю настійно рекомендуємо завести у себе в коморі. По-справжньому корисне ласощі не важко зробити
    Варення з пелюсток троянд
    Варення з пелюсток троянд
    Це ласощі, з пізнаваним яскравим кольором і незрівнянним смаком підкорить будь-якого досвідченого ласуна. Рожеве варення готується просто, а
    Як зварити варення з пелюсток троянди?
    Як зварити варення з пелюсток троянди?
    Яскрава, ароматна, дивно смачна заготівля у вас вийде, якщо скористаєтеся запропонованими далі докладними рекомендаціями. Розповімо, як зварити
    Як варити варення з троянд?
    Як варити варення з троянд?
    Така дивовижна заготівля неодмінно прикрасить поличку з солодкою консервацією. Рожеве варення готувати неймовірно просто, не довго, а результат
    Варення з троянд
    Варення з троянд
    Троянда - чудово гарний квітка, який до того ж володіє корисними властивостями. У кулінарії з неї можна зробити дуже незвичайне і смачне варення. Для