Пишні біляші на сковороді

Пишні біляші, смажені на сковороді на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Кефір змішати в глибокій мисці з содою і даємо постояти протягом п'яти хвилин. Після цього додаємо злегка збиті курячі яйця, цукровий пісок, сіль, вливаємо рафінована рослинна масло і гарненько перемішуємо. Тепер просіваємо в миску з сумішшю пшеничне борошно і вимішуємо до отримання м'якого, але не липнущего до рук борошняного кома. Прикриваємо його плівкою і залишаємо для визрівання мінімум на тридцять хвилин.
За цей час приготуємо начинку. Змішуємо м'ясний фарш з завчасно очищеним і дрібненько нашаткованою або подрібненим ріпчастою цибулею у блендері. Додаємо сіль, мелений чорний перець, а також сметану або вершки і ретельно перемішуємо.
Готове настоявшееся тісто розділяємо на порційні коржі, розплющуємо кожну пальцями рук, укладаємо по центру начинку, підгинаємо краю і защипуємо зверху, залишаючи невеликий отвір.
У товстостінній сковороді прогріваємо достатню кількість рафінованого рослинного масла (приблизно на палець завтовшки) і закладаємо в нього вироби отвором вниз. Таким чином, м'ясо запечатується і залишає всі соки всередині біляша.
Після того як біляші підрум'яняться з одного боку, перевертаємо їх на іншу і доводимо до готовності і рум'яності на середньому вогні.
Пишні біляші на сковороді - рецепт на молоці і дріжджах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Першим ділом приготуємо начинку. Для цього очищений і нарізаний як можна дрібніше цибулю змішуємо з фаршем, додаємо сіль, мелений чорний перчик, сметану або вершки і ретельно перемішуємо. Після цього поміщаємо масу в пакет і визначаємо в холодильник для настоювання. А поки займемося тестом.
Сухі дріжджі з'єднуємо з невеликою кількістю тепленького молока, в якому попередньо розчиняється цукровий пісок, і даємо їм повністю розпуститися. Через сім-десять хвилин просіваємо борошно через сито, підмішуємо в неї сіль, а потім додаємо трохи збите в окремому посуді яйце, вливаємо дріжджову суміш і починаємо вимішувати тісто. Найзручніше це робити міксером з призначеними для цього насадками. В кінці замісу додаємо рафінована рослинна олія. Отримуємо в підсумку м'яке і трохи липнущее тісто. Розміщуємо його в мисці в теплому, захищеному від протягів місці, і даємо постояти протягом однієї години.

Начинка і тісто готові, приступаємо до формування біляшів. Для цього відрізаємо від тесту невеликі порції, скачуємо їх у кульки і залишаємо хвилин на п'ятнадцять на столі. При роботі змащуємо руки і поверхня столу рослинним маслом.
Потім розкачуємо кожну кульку в тонкий корж, накладаємо в центрі начинку, по столовій ложці з верхом, і защипуємо краю, залишаючи невеликий отвір зверху. Тепер викладаємо біляші в сковороду з прогрітим рафінованим маслом отвором вниз, і після підрум'янення на середньому вогні, перевертаємо і обсмажуємо до готовності з іншого.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ледачі біляші на кефірі - рецепт
Відомо, що ідеальною основою для біляшів вважається дріжджове тісто, однак винахідливі господині вже придумали лінивий варіант страви, з яким ми

Біляші з м'ясом на сковороді
Якщо ви вирішили побалувати себе не дуже корисною, але смачною їжею начебто біляшів, то краще всього приготувати самим. Так ви будете впевнені в їх

Біляші на кефірі
Любите смачні біляші? Тоді ви напевно не раз пробували готувати їх будинку. На жаль, не у кожної господині є відповідний рецепт, а тому ми вирішили

Ледачі біляші
Ледачі біляші - дуже просте блюдо, яке можна приготувати до приходу нежданих гостей. Чому? Тому що делатеся воно практично моментально, а значить

Біляші в мультиварці - рецепт
Якщо вам пощастило мати вдома таку універсальну кухонну помічницю, як мультиварка, значить, вам стануть під силу практично будь-які рецепти. Один з

Рецепт біляшів на сковороді
Біляші - смачне м'ясне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Звичайно ж, можна купити готові в будь-якому магазині, але чи вони будуть корисними?