Тарталетки з начинкою - рецепти
Тарталетки являють собою маленькі корзиночки, приготовлені з тіста і наповнені різними начинками – рибними, м'ясними, грибними і навіть фруктовими. Така закуска стане справжньою прикрасою будь-якого столу. Ми розповімо вам, що можна покласти в тарталетки в якості начинки.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 1 ст.;
яйце – 2 шт.;
масло вершкове – 150 г;
вершки – 2 ст. ложки;
сіль – щіпка.
Для начинки:
гострий сир – 150 г;
яйце – 2 шт.;
сир – 150 г;
манна крупа – 05 ст. ложки.
Приготування
Для початку замішуємо тісто: жовтки розтираємо з сиром і сиром, додаємо манну крупу і вводимо добре збиті білки. Акуратненько все перемішуємо і підсолюємо за смаком. Для тіста збиваємо яйце з вершками, додаємо вершкове масло і додаємо борошно. Підсолюємо за смаком і розкачуємо тісто в пласт. Потім вирізаємо склянкою кружечки, викладаємо у форми і наповнюємо сирною масою. Відправляємо тарталетки з начинкою в духовку і запікаємо до утворення золотистої скоринки.
Інгредієнти:
тарталетки готові з листкового тіста – 10 шт.;
консервований тунець – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
печериці – 130 г;
вершки – 05 ст.;
крохмаль;
спеції;
лимон – 05 шт.;
свіжа петрушка.
Приготування
Листкові готові тарталетки розігріваємо в духовій шафі на сухому листі. У гарячі заготовки викладаємо приготовану начинку. Для цього тунець викладаємо в друшляк і залишаємо на деякий час, щоб скло масло. На рослинному маслечко пасеруємо подрібнену цибулю, а потім додаємо нарізані пластинами гриби. Обсмажуємо все разом 5 хвилин, і вливаємо вершки. Доводимо суміш до кипіння і всипаємо для густоти крохмаль. Рибу шаткуємо великими шматочками, викладаємо в соус і знову трохи прогріваємо. Готову розкладаємо начинку в тарталетки, прикрашаємо зеленню і виставляємо на стіл.
Інгредієнти:
куряче філе – 400 г;
спаржа консервована – 200 г;
масло вершкове – 1 ст. ложка;
біле вино – 30 мл;
крохмаль – 1 ст. ложка;
лимонний сік;
зелений горошок – 200 г;
молоко – 4 ст. ложки;
гострий соус – по смаку.
Приготування
Відварюємо куряче м'ясо, остуджуємо і ріжемо кубиками невеликих розмірів. На сковороді тушкуємо зелений горошок і додаємо до нього біле вино. Потім кидаємо консервовану спаржу з розсолом і перемішуємо. Додаємо крохмаль, розведений водою, і доливаємо молоко, лимонний сік і гострий соус. Приправляємо спеціями за смаком, викладаємо курячі шматочки і гарненько перемішуємо. Готову начинку розкладаємо по тарталеткам і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 250 г;
масло вершкове – 100 г;
цукор – 50 г;
ванілін;
яєчний жовток – 1 шт.;
сметана – 1 ст. ложка.
Для начинки:
йогурт вершковий – 400 мл;
лимонна цедра – за смаком;
лікер яєчний – 20 мл;
цукор – 50 г;
желатин – 6 пластин;
полуниця – 300 г;
мигдальні пелюстки – 50 г;
червоне желе – 05 пакетика.
Приготування
З борошна, вершкового масла, цукру, ваніліну, жовтка і сметани, замішуємо пісочне тісто і прибираємо його на 2 години в холодильник. Потім розподіляємо його по формах, змазаним маслом, і випікаємо 20 хвилин. Йогурт збиваємо з цукром, додаємо терту лимонну цедру, цукор, ванілін і лікер. Потім вводимо розпущений желатин і викладаємо крем в тарталетки. Ягоди промиваємо, прикрашаємо десерт і поливаємо зверху приготованим желе. Прикрашаємо тарталетки з начинкою для дітей мигдалевими пелюстками.
Рецепт тарталеток з начинкою на святковий стіл
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для початку замішуємо тісто: жовтки розтираємо з сиром і сиром, додаємо манну крупу і вводимо добре збиті білки. Акуратненько все перемішуємо і підсолюємо за смаком. Для тіста збиваємо яйце з вершками, додаємо вершкове масло і додаємо борошно. Підсолюємо за смаком і розкачуємо тісто в пласт. Потім вирізаємо склянкою кружечки, викладаємо у форми і наповнюємо сирною масою. Відправляємо тарталетки з начинкою в духовку і запікаємо до утворення золотистої скоринки.
Начинка для тарталеток з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Листкові готові тарталетки розігріваємо в духовій шафі на сухому листі. У гарячі заготовки викладаємо приготовану начинку. Для цього тунець викладаємо в друшляк і залишаємо на деякий час, щоб скло масло. На рослинному маслечко пасеруємо подрібнену цибулю, а потім додаємо нарізані пластинами гриби. Обсмажуємо все разом 5 хвилин, і вливаємо вершки. Доводимо суміш до кипіння і всипаємо для густоти крохмаль. Рибу шаткуємо великими шматочками, викладаємо в соус і знову трохи прогріваємо. Готову розкладаємо начинку в тарталетки, прикрашаємо зеленню і виставляємо на стіл.
Рецепт тарталеток з курячої начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо куряче м'ясо, остуджуємо і ріжемо кубиками невеликих розмірів. На сковороді тушкуємо зелений горошок і додаємо до нього біле вино. Потім кидаємо консервовану спаржу з розсолом і перемішуємо. Додаємо крохмаль, розведений водою, і доливаємо молоко, лимонний сік і гострий соус. Приправляємо спеціями за смаком, викладаємо курячі шматочки і гарненько перемішуємо. Готову начинку розкладаємо по тарталеткам і подаємо до столу.
Солодка начинка для тарталеток
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З борошна, вершкового масла, цукру, ваніліну, жовтка і сметани, замішуємо пісочне тісто і прибираємо його на 2 години в холодильник. Потім розподіляємо його по формах, змазаним маслом, і випікаємо 20 хвилин. Йогурт збиваємо з цукром, додаємо терту лимонну цедру, цукор, ванілін і лікер. Потім вводимо розпущений желатин і викладаємо крем в тарталетки. Ягоди промиваємо, прикрашаємо десерт і поливаємо зверху приготованим желе. Прикрашаємо тарталетки з начинкою для дітей мигдалевими пелюстками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тісто для тарталеток в домашніх умовах
Чудовою прикрасою святкового столу стануть холодні закуски, які оригінально оформлені. Пропонуємо кілька варіантів приготування основи для тарталеток
Тарталетки з червоною ікрою
Тарталетки - відмінне рішення для прикраси святкового столу. Приготувати їх зовсім не складно, а шикарне різноманітність рецептів заповнення цієї
Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми
Тарталетки з куркою
Хто ж з нас не пробував закуску в тарталетках?! Її різновидів досить багато - все залежить від ваших уподобань. У нашій статті ми підібрали для вас
Тісто для тарталеток
Не знаєте чим і як прикрасити святковий стіл? Тоді пропонуємо вам універсальний рецепт - спечіть тарталетки. Вийде красиво і оригінально, а наповнити
Тарталетки з сиром
Хто з нас не любить сир? Його, напевно, люблять усі. Його використовують у приготуванні багатьох святкових страв. І сьогодні ми зібрали для вас