» » Тарталетки з начинкою - рецепти

Тарталетки з начинкою - рецепти

Тарталетки з начинкою - рецепти
Тарталетки являють собою маленькі корзиночки, приготовлені з тіста і наповнені різними начинками – рибними, м'ясними, грибними і навіть фруктовими. Така закуска стане справжньою прикрасою будь-якого столу. Ми розповімо вам, що можна покласти в тарталетки в якості начинки.

Рецепт тарталеток з начинкою на святковий стіл


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 1 ст.;

  • яйце – 2 шт.;

  • масло вершкове – 150 г;

  • вершки – 2 ст. ложки;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • гострий сир – 150 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • сир – 150 г;

  • манна крупа – 05 ст. ложки.


  • Приготування
    Для початку замішуємо тісто: жовтки розтираємо з сиром і сиром, додаємо манну крупу і вводимо добре збиті білки. Акуратненько все перемішуємо і підсолюємо за смаком. Для тіста збиваємо яйце з вершками, додаємо вершкове масло і додаємо борошно. Підсолюємо за смаком і розкачуємо тісто в пласт. Потім вирізаємо склянкою кружечки, викладаємо у форми і наповнюємо сирною масою. Відправляємо тарталетки з начинкою в духовку і запікаємо до утворення золотистої скоринки.

    Начинка для тарталеток з грибами


    Інгредієнти:

  • тарталетки готові з листкового тіста – 10 шт.;

  • консервований тунець – 400 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • печериці – 130 г;

  • вершки – 05 ст.;

  • крохмаль;

  • спеції;

  • лимон – 05 шт.;

  • свіжа петрушка.


  • Приготування
    Листкові готові тарталетки розігріваємо в духовій шафі на сухому листі. У гарячі заготовки викладаємо приготовану начинку. Для цього тунець викладаємо в друшляк і залишаємо на деякий час, щоб скло масло. На рослинному маслечко пасеруємо подрібнену цибулю, а потім додаємо нарізані пластинами гриби. Обсмажуємо все разом 5 хвилин, і вливаємо вершки. Доводимо суміш до кипіння і всипаємо для густоти крохмаль. Рибу шаткуємо великими шматочками, викладаємо в соус і знову трохи прогріваємо. Готову розкладаємо начинку в тарталетки, прикрашаємо зеленню і виставляємо на стіл.

    Рецепт тарталеток з курячої начинкою


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 400 г;

  • спаржа консервована – 200 г;

  • масло вершкове – 1 ст. ложка;

  • біле вино – 30 мл;

  • крохмаль – 1 ст. ложка;

  • лимонний сік;

  • зелений горошок – 200 г;

  • молоко – 4 ст. ложки;

  • гострий соус – по смаку.


  • Приготування
    Відварюємо куряче м'ясо, остуджуємо і ріжемо кубиками невеликих розмірів. На сковороді тушкуємо зелений горошок і додаємо до нього біле вино. Потім кидаємо консервовану спаржу з розсолом і перемішуємо. Додаємо крохмаль, розведений водою, і доливаємо молоко, лимонний сік і гострий соус. Приправляємо спеціями за смаком, викладаємо курячі шматочки і гарненько перемішуємо. Готову начинку розкладаємо по тарталеткам і подаємо до столу.

    Солодка начинка для тарталеток


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 250 г;

  • масло вершкове – 100 г;

  • цукор – 50 г;

  • ванілін;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • сметана – 1 ст. ложка.


  • Для начинки:

  • йогурт вершковий – 400 мл;

  • лимонна цедра – за смаком;

  • лікер яєчний – 20 мл;

  • цукор – 50 г;

  • желатин – 6 пластин;

  • полуниця – 300 г;

  • мигдальні пелюстки – 50 г;
  • Тарталетки з начинкою - рецепти

  • червоне желе – 05 пакетика.


  • Приготування
    З борошна, вершкового масла, цукру, ваніліну, жовтка і сметани, замішуємо пісочне тісто і прибираємо його на 2 години в холодильник. Потім розподіляємо його по формах, змазаним маслом, і випікаємо 20 хвилин. Йогурт збиваємо з цукром, додаємо терту лимонну цедру, цукор, ванілін і лікер. Потім вводимо розпущений желатин і викладаємо крем в тарталетки. Ягоди промиваємо, прикрашаємо десерт і поливаємо зверху приготованим желе. Прикрашаємо тарталетки з начинкою для дітей мигдалевими пелюстками.
    Додав: admin | 21-11-2015, 21:35
    Переглядів: 570