Рецепти морозива для морожениці
Літня пора – найкращий час для експериментів з холодними десертами, і якщо у вас в розпорядженні є морожениця, то не пропустіть шансу використовувати її за призначенням, взявши на озброєння наші рецепти.
Якщо ви любите є морозиво навіть в холоди, то випробувати цей рецепт на практиці можна з додаванням замороженої полуниці, але влітку краще використовувати свіжі ягоди. Соковита полуниця додасть замороженого десерту легку кислинку і насичений рожевий відтінок.
Це рецепт морозива для дорослих, оскільки він містить у складі алкоголь, безалкогольна версія може бути приготована з використанням фруктових соків або лимонаду.
Інгредієнти:
цукровий пісок - 155 г;
полуниця - 540 г;
сік одного лимона;
шампанське - 125 мл.
Приготування
Залийте цукровий пісок склянкою теплої води і дайте кристалам повністю розчинитися. Охолодіть цукровий сироп, а тим часом пюрируйте полуницю. Додайте до ягодному пюре лимонний сік і влийте готовий цукровий сироп. Остудіть суміш в морозильній камері пару годин, а потім перекладіть її в мороженицю і готуйте з допомогою пристрою, слідуючи вказівкам інструкції. Готове морозиво перекладіть у форму для застигання і поставте в морозилку.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 125 г;
молоко - 240 мл;
яйця - 2 шт. 4
цукровий пісок - 145 г;
жирні вершки - 260 мл;
стручок ванілі;
дрібка морської солі;
жменя горіхів пекан.
Приготування
Розламайте шоколад і покладіть шматочки в молоко. Розмістивши ємність з молоком на мінімальному вогні, дочекайтеся повного розплавлення шоколаду, всипте цукровий пісок, додайте трохи солі і дайте кристалам повністю розчинитися. Залийте гарячим молоком відокремлені від білків, жовтки, безперервно збиваючи їх віночком. Доповніть морозиво насінням з ванільного стручка, ще раз збийте всі разом і залиште охолоджуватися.
Охолоджену основу для морозива перелийте в мороженицю і готуйте в ній, слідуючи вказівкам інструкції. Дайте морозиву замерзнути в камері.
Інгредієнти:
вершкове масло - 35 г;
банани - 410 г;
коричневий цукор - 35 г;
бурбон - 30 мл;
жирні вершки - 620 мл;
молоко - 360 мл;
яєчні жовтки - 5 шт;
білий цукор - 45 р.
Приготування
Розтопивши вершкове масло, покладіть в нього банани і посипте їх коричневим цукром. Карамелизируйте фрукти 3-4 хвилини, а потім зніміть з вогню і влийте до них алкоголь. 2/3 бананів в карамелі збийте блендером в пюре.
У сотейнику розігріти вершки з молоком. Жовтки розітріть з щіпка морської солі і білим цукром, після чого почніть поступово, постійно збиваючи яйця віночком, вливати підігріту молочну суміш. Пропустіть суміш через сито і повернути на вогонь, де томіть на мінімальному вогні, поки не загусне. Остудіть загусло морозиво, перелийте в мороженицю, збийте, дотримуючись інструкції на упаковці, а потім перелийте в контейнер для заморозки і поставте в морозильну камеру.
Інгредієнти:
жирні вершки - 235 мл;
молоко - 235 мл;
цукрова пудра - 80 г;
ванільний стручок.
Приготування
Змішайте молоко з жирними вершками і цукровою пудрою, стежачи за тим, щоб в суміші не було грудочок. Невелику частину молочної суміші вилийте в чашку, розведіть в ній ванільні насіння з стручка і влийте до решти основі для морозива. Перелийте основу в мороженицю і готуйте зазначене в інструкції до пристрою час. Готове морозиво можна подавати відразу або додатково підморозити в камері.
Полуничне морозиво в мороженице
Якщо ви любите є морозиво навіть в холоди, то випробувати цей рецепт на практиці можна з додаванням замороженої полуниці, але влітку краще використовувати свіжі ягоди. Соковита полуниця додасть замороженого десерту легку кислинку і насичений рожевий відтінок.
Це рецепт морозива для дорослих, оскільки він містить у складі алкоголь, безалкогольна версія може бути приготована з використанням фруктових соків або лимонаду.
Інгредієнти:
Приготування
Залийте цукровий пісок склянкою теплої води і дайте кристалам повністю розчинитися. Охолодіть цукровий сироп, а тим часом пюрируйте полуницю. Додайте до ягодному пюре лимонний сік і влийте готовий цукровий сироп. Остудіть суміш в морозильній камері пару годин, а потім перекладіть її в мороженицю і готуйте з допомогою пристрою, слідуючи вказівкам інструкції. Готове морозиво перекладіть у форму для застигання і поставте в морозилку.
Шоколадне морозиво в мороженице
Інгредієнти:
Приготування
Розламайте шоколад і покладіть шматочки в молоко. Розмістивши ємність з молоком на мінімальному вогні, дочекайтеся повного розплавлення шоколаду, всипте цукровий пісок, додайте трохи солі і дайте кристалам повністю розчинитися. Залийте гарячим молоком відокремлені від білків, жовтки, безперервно збиваючи їх віночком. Доповніть морозиво насінням з ванільного стручка, ще раз збийте всі разом і залиште охолоджуватися.
Охолоджену основу для морозива перелийте в мороженицю і готуйте в ній, слідуючи вказівкам інструкції. Дайте морозиву замерзнути в камері.
Рецепт бананового морозива в мороженице
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло, покладіть в нього банани і посипте їх коричневим цукром. Карамелизируйте фрукти 3-4 хвилини, а потім зніміть з вогню і влийте до них алкоголь. 2/3 бананів в карамелі збийте блендером в пюре.
У сотейнику розігріти вершки з молоком. Жовтки розітріть з щіпка морської солі і білим цукром, після чого почніть поступово, постійно збиваючи яйця віночком, вливати підігріту молочну суміш. Пропустіть суміш через сито і повернути на вогонь, де томіть на мінімальному вогні, поки не загусне. Остудіть загусло морозиво, перелийте в мороженицю, збийте, дотримуючись інструкції на упаковці, а потім перелийте в контейнер для заморозки і поставте в морозильну камеру.
Як приготувати морозиво в мороженице без яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте молоко з жирними вершками і цукровою пудрою, стежачи за тим, щоб в суміші не було грудочок. Невелику частину молочної суміші вилийте в чашку, розведіть в ній ванільні насіння з стручка і влийте до решти основі для морозива. Перелийте основу в мороженицю і готуйте зазначене в інструкції до пристрою час. Готове морозиво можна подавати відразу або додатково підморозити в камері.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морозиво без вершків в домашніх умовах
На сьогоднішній день побалувати себе прохолодним напоєм можна в будь-який час року. Адже магазини заповнені вельми широким асортиментом самого
Морозиво з вершків і згущеного молока
Використовуючи всього два інгредієнти в основі, можна створити воістину чудовий десерт. Морозиво, за рецептами поданими далі, виходить щільним з
Морозиво з вершків
Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
Морозиво з сиру
Найпопулярнішим прохолодним напоєм по праву можна назвати морозиво. Варіантів його створення існує досить багато. А одним з вельми незвичайних можна
Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах
Навіть найдорожче і популярний морозиво значно поступається ласощів, приготовленому самостійно, в домашніх умовах. Тим більше, що рецептів його
Як зробити шоколадне морозиво в домашніх умовах?
Серед інших переваг морозива — його можна легко зробити в домашніх умовах. Навіть якщо немає морожениці. Немає нічого складного в приготуванні цього