Морозиво з сиру
У цьому матеріалі ми поговоримо про, мабуть, одному з найбільш незвичайних способів приготування головного прохолодного ласощі – морозиво з сиром в основі. Легка кислинка та яскраве розмаїття, яке надає десерту сир, робить його не тільки ефективним, але і смачним способом боротьби зі спекою.
Інгредієнти:
сир - 230 г;
молоко - 60 мл;
мед - 175 мл;
банан - 95 г;
фініки - 8-10 шт.;
вершкове масло - 30 г;
цукровий пісок - 45 г;
жменя волоських горіхів.
Приготування
Покладіть сир в чашу блендера і залийте його молоком з медом. Збивши всі інгредієнти до однорідності, додати до них шматочки фініка і банана. Горіхи обсмажте в розтопленому вершковому маслі, посипте цукром і залиште до тих пір, поки цукрові кристали не перетворяться в карамель. Карамелізовані горіхи охолодіть, розкришите і відправте також до морозива. Перекладіть морозиво з сиру у чашу морозивниці і готуйте відповідно до часу, зазначеного в інструкції. Готове охолоджене ласощі заморожуйте протягом 3 годин.
Інгредієнти:
сир - 265 г;
еспресо - 190 мл;
згущене молоко - 45 мл;
чорний шоколад для подачі.
Приготування
Пропустивши сир через сито, змішайте його зі згущеним молоком і остившім кави. Отриману суміш збийте блендером, домагаючись ступеня однорідності властивою растаявшему морозиву. Перекладіть масу в пластиковий контейнер і додайте в морозильній камері на півгодини. Застигле, але все ще податливе, морозиво посипте шоколадною крихтою під час подачі.
Інгредієнти:
Для полуничного сиропу:
ягоди полуниці - 460 м;
лимонний сік - 25 мл;
цедра лимона - 1 ч. ложка;
цукровий пісок - 25 р.
Для морозива:
галетне печиво - 7 шт.;
сир - 580 г;
жирні вершки - 360 мл;
молоко - 230 мл;
цукровий пісок - 145 г;
полуниця - 460 р.
Приготування
Приготуйте сироп, затока розім'яту виделкою полуницю соком лимона і додавши цедру з цукровим піском. Коли сироп загустіє, знімайте його з вогню.
Розкришите печиво. Збийте протертий через сито сир з жирними вершками, цукровим піском і молоком. Однорідну сирну суміш доповніть печивом і шматочками свіжих ягід, після чого перелийте все в мороженицю і готуйте, дотримуючись інструкції. Перед подачею дайте десерту провести в морозильній камері не менше 6 годин, а потім подавайте морозиво з сиропом.
Морозиво з сиру і банана в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть сир в чашу блендера і залийте його молоком з медом. Збивши всі інгредієнти до однорідності, додати до них шматочки фініка і банана. Горіхи обсмажте в розтопленому вершковому маслі, посипте цукром і залиште до тих пір, поки цукрові кристали не перетворяться в карамель. Карамелізовані горіхи охолодіть, розкришите і відправте також до морозива. Перекладіть морозиво з сиру у чашу морозивниці і готуйте відповідно до часу, зазначеного в інструкції. Готове охолоджене ласощі заморожуйте протягом 3 годин.
Кавове морозиво з сиру і згущеного молока
Інгредієнти:
Приготування
Пропустивши сир через сито, змішайте його зі згущеним молоком і остившім кави. Отриману суміш збийте блендером, домагаючись ступеня однорідності властивою растаявшему морозиву. Перекладіть масу в пластиковий контейнер і додайте в морозильній камері на півгодини. Застигле, але все ще податливе, морозиво посипте шоколадною крихтою під час подачі.
Як зробити морозиво з сиру і полуниці?
Інгредієнти:
Для полуничного сиропу:
Для морозива:
Приготування
Приготуйте сироп, затока розім'яту виделкою полуницю соком лимона і додавши цедру з цукровим піском. Коли сироп загустіє, знімайте його з вогню.
Розкришите печиво. Збийте протертий через сито сир з жирними вершками, цукровим піском і молоком. Однорідну сирну суміш доповніть печивом і шматочками свіжих ягід, після чого перелийте все в мороженицю і готуйте, дотримуючись інструкції. Перед подачею дайте десерту провести в морозильній камері не менше 6 годин, а потім подавайте морозиво з сиропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти морозива для морожениці
Морозиво - це популярний літній десерт. Але, що може бути краще, ніж ласощі, приготована вдома самостійно? Для щасливих власниць такого чудесного
Морозиво без вершків в домашніх умовах
На сьогоднішній день побалувати себе прохолодним напоєм можна в будь-який час року. Адже магазини заповнені вельми широким асортиментом самого
Морозиво з вершків і згущеного молока
Використовуючи всього два інгредієнти в основі, можна створити воістину чудовий десерт. Морозиво, за рецептами поданими далі, виходить щільним з
Морозиво з вершків
Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
Як зробити шоколадне морозиво в домашніх умовах?
Серед інших переваг морозива — його можна легко зробити в домашніх умовах. Навіть якщо немає морожениці. Немає нічого складного в приготуванні цього
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів