Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах
Навіть заводське морозиво пломбір за Гостом поступається того, що зроблено в домашніх умовах, оскільки останнє не завжди виходить куди більш натуральним, жирним, має вершкову консистенцію і не приторную солодкість. Більш того, основою для домашнього морозива може стати все, що завгодно, а кількість і асортимент добавок ви також зможете регулювати самостійно.
Приготувати вершковий пломбір з морозивницею не складе труднощів, але що робити, якщо агрегату для приготування охолодженого ласощі немає під рукою? Взяти за основу такий рецепт!
Інгредієнти:
жирні вершки - 480 мл;
молоко - 35 мл;
цукрова пудра - 235 г;
ванільний екстракт - 15 мл
Приготування
Змішайте молоко з вершками і додайте цукрову пудру в отриману суміш. Слідом влийте ванільний екстракт і збийте вершки на максимальній швидкості блендера до утворення м'яких піків. Після збивання залишається лише заморозити суміш у придатному для цих цілей контейнері.
Інгредієнти:
молоко - 250 мл;
жирні вершки - 120 мл;
цукровий пісок - 95 г;
яєчні жовтки - 3 шт.;
білий шоколад - 60 г;
стручок ванілі.
Приготування
У сотейнику змішати половину цукру з вершками і молоком. Поставте сотейник на слабкий жар і підігрійте молочну суміш. Доповніть вміст сотейника шматочками білого шоколаду і стручком ванілі.
Розітріть жовтки з рештою цукровим піском і, безперервно збиваючи яйця віночком, починайте вливати до них порції гарячої, молочної суміші. Коли все молоко буде залучено до яєць, перелийте суміш назад в сотейник і знову поставте над мінімальним жаром. Як тільки маса загусне, пропустіть її через сито, остудіть і перелийте в мороженицю. Готуйте морозиво, беручи до уваги вказівки з інструкції до пристрою, а потім помістіть його в морозильну камеру на 2-3 години перед подачею.
Інгредієнти:
кокосова стружка - 3/4 ст.;
жирні вершки - 360 мл;
кокосове молоко - 240 мл;
коров'яче молоко - 120 мл;
яєчні жовтки - 6 шт;
цукровий пісок - 190 р.
Приготування
Підрум'яньте кокосову стружку на сухій сковороді, щоб та віддала якомога більше аромату. Третина кокоса відкладіть для декору, а решту стружку змішайте з обома видами молока і вершками. Поставте суміш на вогонь і дочекайтеся початку закипання (але не кип'ятіть!). Зніміть посуд з вогню і дайте її вмісту настоятися з півгодини, після чого знову підігрійте.
Збийте яєчні жовтки і цукор до утворення білястої маси кремової консистенції. Залийте жовтки частиною гарячої вершковою суміші, при цьому інтенсивно збиваючи. Коли всі вершки будуть змішані з яйцями, знову підігрійте інгредієнти до загустіння і пропустіть через сито. Перелийте суміш в мороженицю і залиште готуватися, дотримуючись вказівок в інструкції. Готове морозиво охолодити в морозильній камері ще 4 години. Подавайте кульки кокосового пломбіру, посипавши їх залишилася стружкою.
Інгредієнти:
сир маскарпоне - 90 г;
йогурт - 240 мл;
мед - 45 мл
Приготування
Охолодіть контейнер для морожениці і змішайте сир маскарпоне з грецьким йогуртом і медом. За бажанням, в суміш можна додати нарізану м'яту, будь-які ягоди і прянощі за смаком. Перелийте масу у чашу морозивниці і поставте морозиво готуватися виходячи з вказівок в інструкції до вашого пристрою. Після закінчення охолодження, залиште морозиво в морозильній камері ще на півгодини перед сервіруванням.
Як зробити морозиво «Пломбір» в домашніх умовах?
Приготувати вершковий пломбір з морозивницею не складе труднощів, але що робити, якщо агрегату для приготування охолодженого ласощі немає під рукою? Взяти за основу такий рецепт!
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте молоко з вершками і додайте цукрову пудру в отриману суміш. Слідом влийте ванільний екстракт і збийте вершки на максимальній швидкості блендера до утворення м'яких піків. Після збивання залишається лише заморозити суміш у придатному для цих цілей контейнері.
Рецепт морозива «Пломбір» з білим шоколадом
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику змішати половину цукру з вершками і молоком. Поставте сотейник на слабкий жар і підігрійте молочну суміш. Доповніть вміст сотейника шматочками білого шоколаду і стручком ванілі.
Розітріть жовтки з рештою цукровим піском і, безперервно збиваючи яйця віночком, починайте вливати до них порції гарячої, молочної суміші. Коли все молоко буде залучено до яєць, перелийте суміш назад в сотейник і знову поставте над мінімальним жаром. Як тільки маса загусне, пропустіть її через сито, остудіть і перелийте в мороженицю. Готуйте морозиво, беручи до уваги вказівки з інструкції до пристрою, а потім помістіть його в морозильну камеру на 2-3 години перед подачею.
Рецепт морозива «Пломбір» на кокосовому молоці
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте кокосову стружку на сухій сковороді, щоб та віддала якомога більше аромату. Третина кокоса відкладіть для декору, а решту стружку змішайте з обома видами молока і вершками. Поставте суміш на вогонь і дочекайтеся початку закипання (але не кип'ятіть!). Зніміть посуд з вогню і дайте її вмісту настоятися з півгодини, після чого знову підігрійте.
Збийте яєчні жовтки і цукор до утворення білястої маси кремової консистенції. Залийте жовтки частиною гарячої вершковою суміші, при цьому інтенсивно збиваючи. Коли всі вершки будуть змішані з яйцями, знову підігрійте інгредієнти до загустіння і пропустіть через сито. Перелийте суміш в мороженицю і залиште готуватися, дотримуючись вказівок в інструкції. Готове морозиво охолодити в морозильній камері ще 4 години. Подавайте кульки кокосового пломбіру, посипавши їх залишилася стружкою.
Рецепт морозива пломбір з йогурту в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Охолодіть контейнер для морожениці і змішайте сир маскарпоне з грецьким йогуртом і медом. За бажанням, в суміш можна додати нарізану м'яту, будь-які ягоди і прянощі за смаком. Перелийте масу у чашу морозивниці і поставте морозиво готуватися виходячи з вказівок в інструкції до вашого пристрою. Після закінчення охолодження, залиште морозиво в морозильній камері ще на півгодини перед сервіруванням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти морозива для морожениці
Морозиво - це популярний літній десерт. Але, що може бути краще, ніж ласощі, приготована вдома самостійно? Для щасливих власниць такого чудесного
Морозиво без вершків в домашніх умовах
На сьогоднішній день побалувати себе прохолодним напоєм можна в будь-який час року. Адже магазини заповнені вельми широким асортиментом самого
Морозиво з вершків і згущеного молока
Використовуючи всього два інгредієнти в основі, можна створити воістину чудовий десерт. Морозиво, за рецептами поданими далі, виходить щільним з
Морозиво з вершків
Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
Морозиво з сиру
Найпопулярнішим прохолодним напоєм по праву можна назвати морозиво. Варіантів його створення існує досить багато. А одним з вельми незвичайних можна
Як зробити шоколадне морозиво в домашніх умовах?
Серед інших переваг морозива — його можна легко зробити в домашніх умовах. Навіть якщо немає морожениці. Немає нічого складного в приготуванні цього