» » Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах

Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах

Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах
Навіть заводське морозиво пломбір за Гостом поступається того, що зроблено в домашніх умовах, оскільки останнє не завжди виходить куди більш натуральним, жирним, має вершкову консистенцію і не приторную солодкість. Більш того, основою для домашнього морозива може стати все, що завгодно, а кількість і асортимент добавок ви також зможете регулювати самостійно.

Як зробити морозиво «Пломбір» в домашніх умовах?


Приготувати вершковий пломбір з морозивницею не складе труднощів, але що робити, якщо агрегату для приготування охолодженого ласощі немає під рукою? Взяти за основу такий рецепт!
Інгредієнти:

  • жирні вершки - 480 мл;

  • молоко - 35 мл;

  • цукрова пудра - 235 г;

  • ванільний екстракт - 15 мл


  • Приготування
    Змішайте молоко з вершками і додайте цукрову пудру в отриману суміш. Слідом влийте ванільний екстракт і збийте вершки на максимальній швидкості блендера до утворення м'яких піків. Після збивання залишається лише заморозити суміш у придатному для цих цілей контейнері.

    Рецепт морозива «Пломбір» з білим шоколадом


    Інгредієнти:

  • молоко - 250 мл;

  • жирні вершки - 120 мл;

  • цукровий пісок - 95 г;

  • яєчні жовтки - 3 шт.;

  • білий шоколад - 60 г;

  • стручок ванілі.


  • Приготування
    У сотейнику змішати половину цукру з вершками і молоком. Поставте сотейник на слабкий жар і підігрійте молочну суміш. Доповніть вміст сотейника шматочками білого шоколаду і стручком ванілі.
    Розітріть жовтки з рештою цукровим піском і, безперервно збиваючи яйця віночком, починайте вливати до них порції гарячої, молочної суміші. Коли все молоко буде залучено до яєць, перелийте суміш назад в сотейник і знову поставте над мінімальним жаром. Як тільки маса загусне, пропустіть її через сито, остудіть і перелийте в мороженицю. Готуйте морозиво, беручи до уваги вказівки з інструкції до пристрою, а потім помістіть його в морозильну камеру на 2-3 години перед подачею.

    Рецепт морозива «Пломбір» на кокосовому молоці


    Інгредієнти:

  • кокосова стружка - 3/4 ст.;

  • жирні вершки - 360 мл;

  • кокосове молоко - 240 мл;

  • коров'яче молоко - 120 мл;

  • яєчні жовтки - 6 шт;

  • цукровий пісок - 190 р.


  • Приготування
    Підрум'яньте кокосову стружку на сухій сковороді, щоб та віддала якомога більше аромату. Третина кокоса відкладіть для декору, а решту стружку змішайте з обома видами молока і вершками. Поставте суміш на вогонь і дочекайтеся початку закипання (але не кип'ятіть!). Зніміть посуд з вогню і дайте її вмісту настоятися з півгодини, після чого знову підігрійте.
    Збийте яєчні жовтки і цукор до утворення білястої маси кремової консистенції. Залийте жовтки частиною гарячої вершковою суміші, при цьому інтенсивно збиваючи. Коли всі вершки будуть змішані з яйцями, знову підігрійте інгредієнти до загустіння і пропустіть через сито. Перелийте суміш в мороженицю і залиште готуватися, дотримуючись вказівок в інструкції.
    Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах
    Готове морозиво охолодити в морозильній камері ще 4 години. Подавайте кульки кокосового пломбіру, посипавши їх залишилася стружкою.

    Рецепт морозива пломбір з йогурту в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • сир маскарпоне - 90 г;

  • йогурт - 240 мл;

  • мед - 45 мл


  • Приготування
    Охолодіть контейнер для морожениці і змішайте сир маскарпоне з грецьким йогуртом і медом. За бажанням, в суміш можна додати нарізану м'яту, будь-які ягоди і прянощі за смаком. Перелийте масу у чашу морозивниці і поставте морозиво готуватися виходячи з вказівок в інструкції до вашого пристрою. Після закінчення охолодження, залиште морозиво в морозильній камері ще на півгодини перед сервіруванням.
    Додав: admin | 27-07-2015, 20:18
    Переглядів: 1367