» » Рисовий суп зі свининою - рецепт

Рисовий суп зі свининою - рецепт

Рисовий суп зі свининою - рецепт
Суп, зварений з додаванням рису, овочів і м'яса – один з найпопулярніших супів на території нашої країни. Такий суп хоч і простий у приготуванні, але завжди виходить дуже смачним. Нижче наведемо кілька рецептів приготування рисового супу зі свининою.

Рецепт рисового супу зі свининою


Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • картопля – 2 шт.;

  • рис – 100 г;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля– 1 шт.;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Варимо бульйон, м'ясо варимо до готовності і витягуємо його з води. Даємо йому охолонути і ріжемо шматочками. Рис добре промиваємо, додаємо його в бульйон, варимо до напівготовності, додаємо натерту моркву і картоплю. Коли картопля майже зварилася додаємо в суп дрібно нарізану цибулю. За кілька хвилин до вимикання супу додаємо в каструлю дрібно нарізану цибулю, проварюємо, і повертаємо в нього свинину, нарізану шматочками, і даємо супу трохи прокипіти.

    Картопляно-рисовий суп зі свининою


    Інгредієнти:

  • картопля – 5 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • свинина – 05 кг;

  • рис – 200 г;

  • зелень;

  • олія соняшникова;

  • сіль;

  • перець мелений чорний;

  • перець мелений червоний;

  • коріандр;

  • базилік .


  • Приготування
    Цибулю очищаємо від шкірки, одну цибулину нарізаємо, другу залишаємо цілою для бульйону. Моркву очищаємо, натираємо на тертку. На сковороді обсмажуємо кілька хвилин додаємо цибулю і моркву, смажимо овочі до готовності. На другій сковороді обсмажуємо м'ясо, нарізане шматочками. Коли м'ясо готове, додаємо до нього овочі, солимо і обсмажуємо разом ще кілька хвилин. В каструлю, заливаємо воду, доводимо її до кипіння. Кидаємо цілу цибулину, 3 лаврові листки і засмажку. Варимо м'ясо 20 хвилин додаємо добре вимитий рис і картоплю, нарізану невеликими шматками, варимо ще 35 хвилин. Додаємо в суп по одній чайній ложці всіх спецій, сіль за смаком, зелень, проварюємо ще кілька хвилин і знімаємо каструлю з вогню. Виймаємо з супу цілу цибулину, викидаємо її. Суп готовий.

    Рисовий суп зі свинячими реберцями


    Інгредієнти:

  • картопля – 300 г;

  • рис – 1 склянка;

  • морква – 1 шт.;

  • м'ясо – 300 г;
  • Рисовий суп зі свининою - рецепт

  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • зелень петрушки;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Картоплю і цибулю нарізаємо шматочками і відправляємо в чашу мультиварки, морква подрібнюємо і додаємо до овочів. М'ясо миємо, нарізаємо шматками, кладемо в каструлю, додаємо помитий рис. Заливаємо інгредієнти водою, додаємо спеції. Вибираємо в мультиварці програму для приготування супу і встановлюємо час приготування 80 хвилин.
    Додав: admin | 21-06-2015, 15:29
    Переглядів: 308