Суп, зварений з додаванням рису, овочів і м'яса – один з найпопулярніших супів на території нашої країни. Такий суп хоч і простий у приготуванні, але завжди виходить дуже смачним. Нижче наведемо кілька рецептів приготування рисового супу зі свининою.
Рецепт рисового супу зі свининою
Інгредієнти: свинина – 500 г; картопля – 2 шт.; рис – 100 г; морква – 1 шт.; цибуля– 1 шт.; сіль; перець. Приготування Варимо бульйон, м'ясо варимо до готовності і витягуємо його з води. Даємо йому охолонути і ріжемо шматочками. Рис добре промиваємо, додаємо його в бульйон, варимо до напівготовності, додаємо натерту моркву і картоплю. Коли картопля майже зварилася додаємо в суп дрібно нарізану цибулю. За кілька хвилин до вимикання супу додаємо в каструлю дрібно нарізану цибулю, проварюємо, і повертаємо в нього свинину, нарізану шматочками, і даємо супу трохи прокипіти.
Картопляно-рисовий суп зі свининою
Інгредієнти: картопля – 5 шт.; цибуля – 2 шт.; морква – 1 шт.; свинина – 05 кг; рис – 200 г; зелень; олія соняшникова; сіль; перець мелений чорний; перець мелений червоний; коріандр; базилік . Приготування Цибулю очищаємо від шкірки, одну цибулину нарізаємо, другу залишаємо цілою для бульйону. Моркву очищаємо, натираємо на тертку. На сковороді обсмажуємо кілька хвилин додаємо цибулю і моркву, смажимо овочі до готовності. На другій сковороді обсмажуємо м'ясо, нарізане шматочками. Коли м'ясо готове, додаємо до нього овочі, солимо і обсмажуємо разом ще кілька хвилин. В каструлю, заливаємо воду, доводимо її до кипіння. Кидаємо цілу цибулину, 3 лаврові листки і засмажку. Варимо м'ясо 20 хвилин додаємо добре вимитий рис і картоплю, нарізану невеликими шматками, варимо ще 35 хвилин. Додаємо в суп по одній чайній ложці всіх спецій, сіль за смаком, зелень, проварюємо ще кілька хвилин і знімаємо каструлю з вогню. Виймаємо з супу цілу цибулину, викидаємо її. Суп готовий.
Рисовий суп зі свинячими реберцями
Інгредієнти: картопля – 300 г; рис – 1 склянка; морква – 1 шт.; м'ясо – 300 г; ріпчаста цибуля – 1 шт.; олія рослинна; зелень петрушки; сіль, перець. Приготування Картоплю і цибулю нарізаємо шматочками і відправляємо в чашу мультиварки, морква подрібнюємо і додаємо до овочів. М'ясо миємо, нарізаємо шматками, кладемо в каструлю, додаємо помитий рис. Заливаємо інгредієнти водою, додаємо спеції. Вибираємо в мультиварці програму для приготування супу і встановлюємо час приготування 80 хвилин.