Серце індички – рецепт
Серце індички – чудовий дієтичний низькокалорійний субпродукт, що містить мінімальну кількість жиру. До того ж, коштує недорого.
Розповімо, як і що можна приготувати, використовуючи серця індички.
В даний час свіжі або морожені индюшиные сердечка продаються окремо, можна купити будь-яку бажану кількість. Розморожувати сердечка найкраще в холодній, трохи підсоленій воді.
Важливий нюанс
Оскільки сметана при тривалій термічній обробці може створожиться, краще вводити її в останні хвилини приготування або після приготування, або взагалі, приготувати та подати сметанний соус окремо.
Інгредієнти:
сердечка индюшиные – 600 г;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
шампіньйони – 5 шт;
мелені спеції (чорний запашний перець, коріандр , гвоздика, мускатний горіх і ін);
часник – 2 зубчики;
зелень;
олія рослинна;
сметана натуральна -100 мл
Приготування
Сердечка разрежем вздовж на половинки, ножем видалити залишки судин, відкинемо на друшляк і промиємо.
У сотейнику або казані розігріємо масло і спассируем лук нарізаний чверть кільцями. Додамо половинки сердечок і перемішаємо. Тушкуємо сердечка на слабкому вогні протягом 10 хвилин, потім додаємо спеції і нарізані гриби не дуже дрібно. Готуємо ще протягом 20 хвилин, прикривши кришкою, якщо необхідно, поділлям трохи води. Вливаємо сметану, перемішуємо і через 3 хвилини вимикаємо вогонь. Приправляємо продавлений часником і залишаємо хвилин на 10. Подаємо з вареною картоплею, молодої стручкової квасолею, пастою або полентою (як гарнір підійде і будь-яка каша, наприклад, перлова, пшоняна, гречана). Перед їжею присипаємо подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
сердечка индюшиные – 600 г;
цибуля червоний – 1 шт.;
перець червоний солодкий– 1 шт.;
томат-паста – 2 ст. ложки;
часник – 3 зубчики
жир перетоплений курячий або свинячий;
паприка мелена;
перець червоний пекучий;
зелень.
Приготування
Розрізаємо навпіл уздовж сердечка, видаляємо залишки судин і промиваємо. Нарізаний чверть кільцями цибулю пасеруємо в казані на перетопленном жирі. Додаємо сердечка і тушкуємо протягом 20 хвилин з додаванням води в невеликій кількості. Тепер закладаємо нарізаний дрібними квадратиками солодкий перець, томат-пасту, паприку і пекучий червоний перець (можете також додати потроху і інших спецій по вашому смаку). Тушкуємо ще протягом 8-15 хвилин. Приправляємо подрібненим часником і зеленню. Подаємо з картоплею, квасолею або іншими бобовими.
До речі, гуляш можна готувати з картоплею. У цьому варіанті закладайте його за 20 хвилин до загальної готовності гуляшу у вигляді не дуже дрібних шматочків.
Розповімо, як і що можна приготувати, використовуючи серця індички.
В даний час свіжі або морожені индюшиные сердечка продаються окремо, можна купити будь-яку бажану кількість. Розморожувати сердечка найкраще в холодній, трохи підсоленій воді.
Серце індички тушкована в сметані – рецепт приготування
Важливий нюанс
Оскільки сметана при тривалій термічній обробці може створожиться, краще вводити її в останні хвилини приготування або після приготування, або взагалі, приготувати та подати сметанний соус окремо.
Інгредієнти:
Приготування
Сердечка разрежем вздовж на половинки, ножем видалити залишки судин, відкинемо на друшляк і промиємо.
У сотейнику або казані розігріємо масло і спассируем лук нарізаний чверть кільцями. Додамо половинки сердечок і перемішаємо. Тушкуємо сердечка на слабкому вогні протягом 10 хвилин, потім додаємо спеції і нарізані гриби не дуже дрібно. Готуємо ще протягом 20 хвилин, прикривши кришкою, якщо необхідно, поділлям трохи води. Вливаємо сметану, перемішуємо і через 3 хвилини вимикаємо вогонь. Приправляємо продавлений часником і залишаємо хвилин на 10. Подаємо з вареною картоплею, молодої стручкової квасолею, пастою або полентою (як гарнір підійде і будь-яка каша, наприклад, перлова, пшоняна, гречана). Перед їжею присипаємо подрібненою зеленню.
Гуляш із серця індички – рецепт приготування
Інгредієнти:
Приготування
Розрізаємо навпіл уздовж сердечка, видаляємо залишки судин і промиваємо. Нарізаний чверть кільцями цибулю пасеруємо в казані на перетопленном жирі. Додаємо сердечка і тушкуємо протягом 20 хвилин з додаванням води в невеликій кількості. Тепер закладаємо нарізаний дрібними квадратиками солодкий перець, томат-пасту, паприку і пекучий червоний перець (можете також додати потроху і інших спецій по вашому смаку). Тушкуємо ще протягом 8-15 хвилин. Приправляємо подрібненим часником і зеленню. Подаємо з картоплею, квасолею або іншими бобовими.
До речі, гуляш можна готувати з картоплею. У цьому варіанті закладайте його за 20 хвилин до загальної готовності гуляшу у вигляді не дуже дрібних шматочків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з курячих сердечок
Страви з курячих субпродуктів давно не рідкість на наших столах, тим більше, що придбати їх в будь-якій кількості не проблема. З курячих сердечок
Тушковані курячі сердечка - рецепт
Курячі сердечка - досить недорогий і доступний субпродукт, який при правильному приготуванні набуває ніжний смак і приємний аромат. Звичайно, для
Філе індички в сметанному соусі
Ви мучитеся в роздумах, не знаючи, що приготувати на обід? Непоганим вибором буде індичка в сметанному соусі - ситне, по-домашньому смачне і відмінно
Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас
Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка