Курка з кабачками
У кожної господині є багато рецептів приготування курки. Птицю можна запекти в духовці не тільки з яблучками і картоплею, як ми знаємо, а ще і з кабачками. Смачно буде також якщо курку з кабачками приготувати в мультиварці, на грилі або просто на сковороді. Це досить просте у приготуванні страва, а головне-корисне. У кабачків нейтральний смак, тому вони добре доповнюють м'ясні страви. Таку курочку можна приготувати як на сімейний обід або вечерю, так і на торжество.
Інгредієнти:
куряча грудка - 600 г;
молоді кабачки - 450 г;
середня цибулина - 1 шт;
рафінована олія;
сіль і чорний перець.
Приготування
Куряче м'ясо помити, обсушити, нарізати середніми шматочками. Цибуля, кабачки нарізати кубиками або соломкою. У сотейнику добре прогріти масло, додати весь цибулю і трохи його підсмажити. Туди ж додати нарізану грудинку і через пару хвилин кабачки. Посолити, додати трохи чорного перцю та інших на ваш смак запашних спецій. Вогонь зробити трохи менше, накрити все це щільно кришкою і залишити нудитися на деякий час, періодично помішуючи. Блюдо гаситься не довго, до готовності кабачків. Подати курку з кабачками можна як самостійне блюдо, так і з улюбленим гарніром.
Також є відмінна альтернатива цим рецептом приготувати соковиті рулетики з куркою у духовці.
Інгредієнти:
куряча грудка - 400 г;
свіжий кабачок - 2 шт;
майонез або соус з паприки;
сіль щіпка;
сир - 50 г;
перець чорний;
зелень кропу або петрушки;
рослинна олія;
невеликі шпажки.
Приготування
Спочатку потрібно нарізати куряче філе тонкими довгими смужками, потім розрізати їх навпіл і злегка відбити. Тепер м'ясо необхідно замаринувати на 15-20 хвилин. Для цього його солимо, перчимо, змішуємо з дрібно рубаним часником. Поки м'ясо маринується, ріжемо кабачки уздовж товщиною півсантиметра і відправляємо їх в розкладеному вигляді на деко в духовку на 5-7 хвилин. Не забудьте їх змастити рослинним маслом для того, щоб кабачки стали м'якими. Після томління дістаємо овочі з духовки, змащуємо соусом або майонезом, посипаємо спеціями. Кладемо на кожен шматочок відбите філе і зверху посипаємо тертим сирком. Тепер скручуємо рулетики і легко протикаємо шпажкою. Форму змащуємо трохи рослинним маслом. Рулетики викладаємо на шпажках і відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Курка з кабачками в духовці готова. Приємного апетиту!
Ароматна курка з кабачками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо помити, обсушити, нарізати середніми шматочками. Цибуля, кабачки нарізати кубиками або соломкою. У сотейнику добре прогріти масло, додати весь цибулю і трохи його підсмажити. Туди ж додати нарізану грудинку і через пару хвилин кабачки. Посолити, додати трохи чорного перцю та інших на ваш смак запашних спецій. Вогонь зробити трохи менше, накрити все це щільно кришкою і залишити нудитися на деякий час, періодично помішуючи. Блюдо гаситься не довго, до готовності кабачків. Подати курку з кабачками можна як самостійне блюдо, так і з улюбленим гарніром.
Також є відмінна альтернатива цим рецептом приготувати соковиті рулетики з куркою у духовці.
Курка з кабачками в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку потрібно нарізати куряче філе тонкими довгими смужками, потім розрізати їх навпіл і злегка відбити. Тепер м'ясо необхідно замаринувати на 15-20 хвилин. Для цього його солимо, перчимо, змішуємо з дрібно рубаним часником. Поки м'ясо маринується, ріжемо кабачки уздовж товщиною півсантиметра і відправляємо їх в розкладеному вигляді на деко в духовку на 5-7 хвилин. Не забудьте їх змастити рослинним маслом для того, щоб кабачки стали м'якими. Після томління дістаємо овочі з духовки, змащуємо соусом або майонезом, посипаємо спеціями. Кладемо на кожен шматочок відбите філе і зверху посипаємо тертим сирком. Тепер скручуємо рулетики і легко протикаємо шпажкою. Форму змащуємо трохи рослинним маслом. Рулетики викладаємо на шпажках і відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Курка з кабачками в духовці готова. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кабачками
Салат з кабачками - приголомшлива літня закуска, яку можна подавати в теплому або холодному вигляді. Різноманітність кабачкового салатів на будь-який
Риба в шинку - просто і смачно
Риба, приготована в шинку - дивовижно смачне і корисне блюдо, чудово підійде для святкового застілля. А подавати її можна з відварним рисом або
Куряче філе з кабачками
Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього