Молода картопля в мультиварці
Незважаючи на те, що картопля - калорійний продукт, користь від його споживання визначається наявністю в її складі великої кількості вітамінів і мікроелементів, а присутність калію позитивно впливає на нормалізацію водного обміну організму і підтримки роботи серця. Саме молодий картопля багата цими властивостями. Для смаження він не підходить і кращий спосіб його приготування - це зварити або запекти. Шкірка молодого картоплі ніжна, і щоб його почистити, досить промити і потерти ножем, мочалкою або щіткою.
Приготувати страви з молодої картоплі легко і просто, а тим, хто не має в своєму розпорядженні вільним часом, можна запропонувати різноманітність рецептур приготування молодої картоплі в мультиварці . Її можна відварити, запекти, або приготувати на пару, як у чистому вигляді, так і з додаванням різних інгредієнтів, будь то м'ясні продукти, гриби, овочі, зелень або спеції.
Як правильно приготувати молоду картоплю в мультиварці - в наших наступних рекомендаціях.
Інгредієнти:
молода картопля – 1 кг;
вершкове масло – 100 г;
коричневий цукор – 50 г;
свіжий лимонний сік – 50 мл;
паприка мелена – 17 г;
кріп і петрушка (свіжа зелень);
цибуля червона ялтинський – 1 шт.;
гілочка свіжого базиліка;
перець мелений чорний;
сіль.
Приготування
Помитий і почищений з допомогою щітки чи кухонного мочалки молоду картоплю відварюємо в мультиварці сім хвилин, і відкидаємо на друшляк.
Тепер розтоплюємо в чаші рослинне масло, розчиняємо в ньому сіль і цукор, викладаємо наш злегка відварену картоплю і обсмажуємо з усіх боків до красивого рум'янцю в режимі "Випічка" п'ять-сім хвилин.
Потім збризкуємо картопельку лимонним соком, притрушиваем перцем і свіжою зеленню і даємо потомитися під кришкою ще сім хвилин.
Подаємо картоплю гарячим, прикрасивши кільцями ялтинської цибулі і гілочкою базиліка.
Інгредієнти:
молода картопля – 1 кг;
курячі стегна – 12 кг;
олія соняшникова, рафінована – 45 мл;
суміш мелених перців – 15 г;
куркума – 10 г;
майонез – 20 г;
свіжа зелень кропу і петрушки – 1 пучок;
топлене масло;
сіль.
Приготування
Змішуємо суміш перців, куркуму і сіль з майонезом, натираємо отриманою сумішшю промиті і просушені курячі стегна і залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом миємо та очищаємо молода картопля з допомогою щітки.
Промаринованное куряче м'ясо викладаємо в змащену рослинним маслом чашу мультиварки шкірою вниз, вливаємо одну третину склянки води і готуємо в режимі "Випічка" тридцять хвилин. Потім відкриваємо кришку мультиварки і зверху встановлюємо пристосування для варіння на пару з викладеним в нього молодою картоплею, закриваємо кришкою і готуємо всі разом ще тридцять хвилин.
Подаємо курячі стегна з картоплею, приправивши його, за бажанням, топленим маслом і притрусивши свіжою зеленню.
Приготувати страви з молодої картоплі легко і просто, а тим, хто не має в своєму розпорядженні вільним часом, можна запропонувати різноманітність рецептур приготування молодої картоплі в мультиварці . Її можна відварити, запекти, або приготувати на пару, як у чистому вигляді, так і з додаванням різних інгредієнтів, будь то м'ясні продукти, гриби, овочі, зелень або спеції.
Як правильно приготувати молоду картоплю в мультиварці - в наших наступних рекомендаціях.
Запечений молода картопля в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Помитий і почищений з допомогою щітки чи кухонного мочалки молоду картоплю відварюємо в мультиварці сім хвилин, і відкидаємо на друшляк.
Тепер розтоплюємо в чаші рослинне масло, розчиняємо в ньому сіль і цукор, викладаємо наш злегка відварену картоплю і обсмажуємо з усіх боків до красивого рум'янцю в режимі "Випічка" п'ять-сім хвилин.
Потім збризкуємо картопельку лимонним соком, притрушиваем перцем і свіжою зеленню і даємо потомитися під кришкою ще сім хвилин.
Подаємо картоплю гарячим, прикрасивши кільцями ялтинської цибулі і гілочкою базиліка.
Молоду картоплю на пару з замариноваными стегнами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо суміш перців, куркуму і сіль з майонезом, натираємо отриманою сумішшю промиті і просушені курячі стегна і залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом миємо та очищаємо молода картопля з допомогою щітки.
Промаринованное куряче м'ясо викладаємо в змащену рослинним маслом чашу мультиварки шкірою вниз, вливаємо одну третину склянки води і готуємо в режимі "Випічка" тридцять хвилин. Потім відкриваємо кришку мультиварки і зверху встановлюємо пристосування для варіння на пару з викладеним в нього молодою картоплею, закриваємо кришкою і готуємо всі разом ще тридцять хвилин.
Подаємо курячі стегна з картоплею, приправивши його, за бажанням, топленим маслом і притрусивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з картоплею в мультиварці
Одне з найпопулярніших страв на вечерю або святкового столу - курка з картоплею. Доступно, смачно і просто. Рецептів приготування безліч, ми
Риба з картоплею в мультиварці
Приготування риби з картоплею в мультиварці звільняє від необхідності готування окремо основної страви і гарнір. До того ж картопля, насиченим смаком
Філе тріски в мультиварці
Тріска — це дуже корисна риба. Приготувати з неї можна все, що завгодно, але особливо смачно виходить філе тріски, приготоване в мультиварці. Слід
Молодий картопля запечена в духовці
У сезон молодої картоплі приготуйте це швидке, смачне і дуже смачне блюдо, яке неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. Пропонуємо рецепт простого
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Картопля, смажена в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці виходять більш корисними і смачними. І сьогодні мова піде про те, як посмажити картоплю в цьому кухонному пристрої.