Гречаний суп з куркою

Гречаний суп з куркою - рецепт
Нижепредставленный рецепт вважається класикою гречаних супів, так що знайомство з цим чудовим блюдом слід почати саме з даного різновиду.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо відокремлюємо від кісток, ріжемо на невеликі шматочки і ставимо варитися хвилин на 40. Тим часом можна підготувати інші інгредієнти: цибулю подрібнити, моркву натерти на крупній тертці, гречку промити, а картоплю нарізати кубиками. Першим в каструлю йде картопля, після закипання бульйону можна закладати і гречку, а через 10 хвилин підходить черга попередньо приготовленої засмажки з цибулі і моркви. Варимо наші інгредієнти до готовності і приправляємо суп лавровим листом, тиском часником і перцем з сіллю. Суп з куркою і гречкою повинен постояти під кришкою 15-20 хвилин, а вже після готову страву можна присипати зеленню і подавати до столу.
Курячий суп з гречкою і прянощами
Це наваристое страву прикрашають спеції, які входять до його складу. Набір з безлічі правильно скомбінованих трав перетворить звичайний гречаний суп в надзвичайно ситне і смачне блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Курячу тушку ділимо на 2 частини по хребту: одну частину закладаємо в воду, бульйон, разом з 1 цибулею і 1 морквою, а другу залишаємо для будь-якої іншої страви. Чекаємо, поки вода в каструлі закипить, і як тільки це станеться, залишаємо бульйон нудитися на маленькому вогні близько години. Тим часом нарізаємо всі овочі, прожарюємо на сковороді гречану крупу, і готуємо вже, здавалося б, звичну засмажку з моркви з цибулею, але не тут-то було: зажарку, коли цибулю в ній стане прозорим, слід присмачити усіма спеціями, попередньо подрібнених в ступці або кавомолці. Потім, після закінчення години, бульйон потрібно процідити, куряче м'ясо обробити від кісток і нарізати, а відварену моркву і цибулю викинути. Проціджений бульйон повертаємо на вогонь і закладаємо картоплю та гречку з засмажкою, приготування гречаного супу займе 15 хвилин, а після цього потрібно дати йому настоятися з кількома листами лавра.
Курячий суп з гречкою і вершками
Густі і ніжні і вершкові супи завжди радують своїм смаком, але зазвичай в якості доповнення до них, закладають рис, а гречку при цьому незаслужено недооцінюють. Як готувати гречаний суп з вершками, ви можете дізнатися з рецепту нижче.
Інгредієнти:
Приготування

Як приготувати курячий бульйон ми з вами розібралися в попередньому рецепті, тому в даному випадку нам знадобляться 15 літра вже готового бульйону, в який ми покладемо засмажку з нарізаного цибулі, моркви, грибів і селери, а також промиту і прогартовану на сковороді гречку. Варимо наш суп, присмачивши його вершками і спеціями, 10-15 хвилин, до готовності гречки. Тим часом на сковороді обсмажуємо приправлені сіллю і перцем курячі ляшки, до золотистого кольору і повної готовності. Зварений суп наполягаємо 15 хвилин під кришкою, а потім розливаємо по тарілками і подаємо з кількома курячими голяшками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з гречкою - рецепт
Суп з гречкою - корисне для всієї родини блюдо, їсти яке потрібно як можна частіше. Готувати його дуже просто, часу цей процес займає небагато, а

Гречка по-купецькому - рецепт
Гречка по-купечки - це ні що інше, як проста гречана крупа приготовлена з додаванням обсмаженого м'яса і/або овочів в компанії з ароматною підливою,

Гречка з яловичиною
Гречана каша з яловичиною готується елементарно просто, при цьому така класика кулінарії ніколи не набридне, адже способів приготування цієї

Гречка з печінкою
Гречка з печінкою - смачний і швидкий варіант створення вечері для всієї родини. І приготувати таке дивовижне блюдо досить просто. У нашій статті ми

Гречка з куркою в мультиварці
Якщо ви прибігли з роботи і треба швиденько приготувати вечерю, а сил немає, то пропонуємо вам скористатися вашої кухонної помічницею мультиварка і

Гречаний суп в мультиварці
Гречаний суп - смачне перше блюдо, яке можна приготувати не тільки на плиті, але і в мультиварці. Рецептів для цього дуже багато, тому ми вибрали