Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля у фользі

Картопля у фользі

21-03-2015, 21:00
1 232
Картопля у фользі
Гаряча печена картопелька з запалі з жару - ну хто може встояти проти такої спокуси! Тим більш що страви з картоплі у фользі дуже прості у виконанні, а рецептів існує безліч. Спорудити на швидку руку чудовий вечеря з того, що є в холодильнику, коли всі сили віддані роботі і дітям - чи це не мрія кожної жінки? А те, що не зможуть знищити ненажерливі домочадці - приховайте, у фользі печена картопля не сохне. Розігрієте вранці, вийти ситний сніданок!

Сьомга з картоплею в фользі


Інгредієнти:

  • сьомга - 400 г;

  • картопля - 6 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • лимон - 1/2 шт.;

  • селера - 1/2 головки;

  • олія оливкова - 4 ст. ложки;

  • суміш перців (свежемолотая) - 1/2 ч. ложки;

  • італійські трави - 1 ч. ложка;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Сьомгу солимо, перчимо, поливаємо соком половини лимона і загортаємо в харчову плівку. Залишаємо маринуватися на півгодини.
    Чистимо картоплю, розрізаємо на четвертинки, солимо, перчимо, посипаємо італійськими травами, додаємо 2 ст. ложки масла і перемішуємо. Нарізаємо цибулю півкільцями, обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо нашатковану соломкою селера.
    Для кожного стейки сьомги на окремий шматок фольги (краще взяти подвійний шар) викладаємо цибулю з селерою, зверху рибку, з боків - часточки картоплі, знову покриваємо обсмаженою цибулею і щільно загортаємо все. Відправляємо на півгодини в духовку, розігріту до 200 градусів.
    Подавати до столу рибу з картоплею можна прямо у фользі або викласти її на тарілку, прикрасивши зеленню. Це залежить від демократичності обстановки. Але, в будь-якому випадку, готову страву порадує вас чудовим смаком.

    Фарширований картопля у фользі


    Інгредієнти:

  • картопля - 6 шт.;

  • вершки - 200 г;

  • бекон - 150 г;

  • гриби свіжі - 300 г;

  • масло вершкове - 50 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • пармезан (тертий) - 3 ст. ложки;

  • кінза - 1 пучок;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Загортаємо кожну картоплину у фольгу і запікаємо на сильному вогні хвилин 40. Перевіряємо на м'якість, проколу зубочисткою.
    Обсмажуємо дрібно нарізаний бекон, додаємо масло, нарізані пластинками гриби і смажимо до готовності. Вливаємо вершки (можна замінити сметаною), роздавлений часник, солимо, перчимо. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
    Запечена картопля розгортаємо і розрізаємо вздовж навпіл. Ложкою виймаємо серцевину так, щоб вийшла кошичок з товщиною стінки близько сантиметра. Змішуємо вийнятий картопля з грибами і фаршируємо цією заправкою кошики. Подаємо гарячими, посипавши сиром і зеленню.

    Курка з картоплею в фользі


    Інгредієнти:

  • філе курки - 400 г;

  • картопля - 8 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • масло вершкове - 30 г;

  • мед - 1 ч. ложка;

  • гірчиця - 2 ст. ложки;

  • каррі - 1 /2 ч. ложки;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Філе курки промиваємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Заправляємо сумішшю гірчиці з медом, додаємо карі, солимо, перчимо, перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин 30.
    Чистимо картоплю й нарізаємо її шматочками, солимо, перчимо. Цибулю ріжемо півкільцями. Змащуємо шматок фольги вершковим маслом, викладаємо половину картоплі, курки і цибулі, щільно загортаємо. Повторюємо точно так само з другою порцією. Запікаємо півгодини в духовці, розігрітій до 200 градусів.

    Картопля з беконом у фользі


    Інгредієнти:

  • картопля - 8 шт.;

  • бекон - 100 г;
  • Картопля у фользі

  • кріп - 1 пучок;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Як приготувати картоплю з беконом у фользі? Бульби (краще вибирати довгасті, а картопля не повинна бути розсипчастою) чистимо і робимо глибокі надрізи, в які вставляємо тонкі скибочки бекону. Солимо, перчимо і загортаємо кожну картоплину в окрему фольгу.
    Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів, хвилин 40. Перевіряємо на м'якість зубочисткою. Готовий картопля з беконом присипаємо рубаним кропом і подаємо з великою кількістю зелені і овочів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Горбуша з картоплею
    Горбуша з картоплею
    Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
    Хек у фользі в духовці
    Хек у фользі в духовці
    Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
    Картопля у фользі, запечений в духовці
    Картопля у фользі, запечений в духовці
    Картоплю можна приготувати по-різному: на плиті, в аерогрилі, в мікрохвильовці, і, звичайно ж, в духовці. Якщо ви хочете запекти картоплю у фользі,
    Яловичина у фользі
    Яловичина у фользі
    Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо
    Картопля з беконом в духовці
    Картопля з беконом в духовці
    Поєднання м'яса з картоплею ніколи не буває недоречним, адже такі страви відрізняються особливою ситність, поживність і приємним смаком. Додати
    Печена картопля
    Печена картопля
    Печена картопля - проста і смачна їжа, яка улюблена багатьма. Приготувати її можна декількома способами. У нашій статті ми розглянемо найбільш