Курка, фарширована гречкою

Рецепт курки, фарширований гречкою
У цьому рецепті ми поділимося способом, як приготувати курку, фаршировану гречкою, зі спеціальним соусом.
Інгредієнти:
Приготування
Зваріть гречку до готовності, обов'язково посоливши. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте і обсмажте їх на рослинному маслі. Змішайте з відвареною гречкою. В окремій мисці змішайте майонез, соєвий соус і пропущений через прес часник.
Курку вимити, покладіть на дошку і змастіть соусом з майонезу всередині і зовні, залишивши 1/3 маси на потім. Курка повинна промаринуватися протягом години. Потім почніть її фаршем з гречки, зашейте ниткою і покладіть на деко, застелене папером для випічки.
В залишки соусу додайте мед і змастіть верх курки цією сумішшю. Поставте її запікатися в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів.
Фарширована курка, запечена в рукаві
Наступний рецепт фаршированої гречкою курки досить простий. Готується вона швидко, виходить дуже смачною. Головне - зверніть увагу, як правильно фарширувати курку, щоб начинка не була прісною.
Інгредієнти:
Приготування
Курку, попередньо випатрану, промийте, натріть сіллю і перцем. Гречку зваріть і обов'язково посоліть. Цибулю і моркву дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі. Перемішайте з готової гречкою і нафаршируйте цією сумішшю курку.
Надішліть тушку птиці в рукав, зверху натріть спеціями, закріпіть рукав з обох сторін і запікайте протягом години при 180 градусах. Готову курку дістаньте і посипте зеленою цибулею перед подачею на стіл.
Курка в рукаві, фарширована гречкою
На приготування курки по цьому рецепту знадобиться трохи більше часу і інгредієнтів, ніж на втілення минулих рад, але отриманий результат вас порадує.
Інгредієнти:
Приготування
Курку вимити, натерти олією, сіллю, перцем і залиште маринуватися. В цей час займіться приготуванням начинки. Гречку покладіть на сковороду і підсмажте, постійно заважаючи до тих пір, поки вона не стане

Печериці наріжте пластинами і обсмажте на олії протягом декількох хвилин. Потім перемішайте гриби з гречкою і посоліть все це. Начиніть цією сумішшю курку, зашийте її ниткою або з'єднайте краю зубочистками. Покладіть курку в рукав для запікання, зав'яжіть його з обох сторін і поставте курку в духовку на годину-півтори. Коли птах буде готова, дістаньте її з рукава, і, якщо хочете, щоб вийшла корочка, то поставте в духовку ще хвилин на 10-15. Перед подачею до столу посипте свіжою зеленню петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка з рисом в духовці
Все частіше і частіше господині починаю готувати курку з рисом. Чому? Це поєднання надзвичайно смачне, та й їсти такі страви можна навіть тим, хто

Як приготувати фаршировану курку?
Фарширована курка - прикраса будь-якого столу, тому найчастіше її готують на свята. Варіантів створення цієї страви багато: можна просто

Качка, фарширована гречкою
Фарширована качка - святкове блюдо. Тому готується воно не надто часто. Ну а коли на кухні з'являється тушка качки, то відразу ж починаються питання.

Качка в духовці з гречкою
Класика будь-якого торжества, без сумніву, це качка фарширована яблуками, чорносливом, апельсинами і т. д. І сьогодні ми поговоримо про качці,

Курка, фарширована яблуками
Не тільки можна запекти качку з яблуками. Курка для цього теж чудово підійде, до того ж її м'ясо трохи ніжніше. Що ж, давайте познайомимося з

Гречка з куркою в мультиварці
Якщо ви прибігли з роботи і треба швиденько приготувати вечерю, а сил немає, то пропонуємо вам скористатися вашої кухонної помічницею мультиварка і