Що приготувати з курячого філе?

Як правильно приготувати куряче філе в духовці?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо і очищаємо від плівок.
В ступці або кавомолці змішуємо всі спеції, трави, часник, соус чилі і трохи оливкової олії. Покриваємо отриманою сумішшю м'ясо, 2 чайних ложки на половинку філе буде цілком достатньо. Щоб кура вийшла золотистої, її спочатку слід обсмажити до рум'яної скоринки на сковорідці, а після перекласти на деко для випікання. Разом з м'ясом ви можете покласти і улюблені овочі, таким чином, до кінця готування у вас на столі опиниться гаряче блюдо і гарнір. Куру необхідно випікати при 190 градусах 10-15 хвилин.
Поки м'ясо в духовці, приготуємо соус: у мисці змішуємо йогурт , м'якоть авокадо, лимонний сік, масло, солимо за смаком. Подаємо курку з соусом до столу.
Як приготувати соковите куряче філе в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку обробляємо на філе, не знімаючи шкіри.
Чашу мультиварки розігріваємо в режимі «Смаження», або «Випічка», наливаємо в неї масло. Куру приправляємо сіллю і перцем, кладемо шкірою вниз. Не чіпаємо м'ясо близько 6-8 хвилин, щоб утворилася золотава скоринка. Далі перевертаємо філе і доводимо до готовності. Готове м'ясо перед нарізкою відкладаємо відпочити.
Що залишилися в результаті засмажки соки з чаші мультиварки також підуть у справу. Обсмажуємо нарізану цибулю до м'якості, потім додаємо часник і смажимо ще 1-2 хвилини. Заливаємо вміст чаші курячим бульйоном , перемішуємо. Кладемо чебрець і розмарин, тушкуємо все хвилин 5-8. Після закінчення часу трави прибираємо і додаємо в соус вершкове масло. Приправляємо за смаком і можна подавати до столу.
Як приготувати куряче філе на сковороді з грибами?
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Куряче філе на пару
Самим корисним стравою вважаються страви, зварені або приготовані на пару. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами створення курячого філе

Куряче філе з помідорами
Куряче філе з помідорами - це чудове ситне блюдо, яке виручить будь-яку господарку, коли не вистачає часу на готування. Ми приготували для вас кілька

Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.

Куряча грудка з овочами
З курячого м'яса можна зробити безліч смачних і вишуканих страв. У нашій статті ми поговоримо, як приготувати курячу грудку з додаванням овочів. Це

Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.

Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки