Каша з саго

Молочна каша з саго
Інгредієнти:
Приготування
Крупу саго засипаємо в каструлю і заливаємо склянкою молока змішаним зі склянкою холодної води. Залишаємо крупу набрякнути півгодини.
Тим часом виймаємо серцевину маракуї і змішуємо з цукром. Ставимо отриману суміш на вогонь і варимо, помішуючи, близько 4 хвилин або до тих пір, поки цукор не розчиниться. Через 4-5 хвилин маса повинна загуснути і її можна буде прибрати з вогню. Змішуємо сироп з маракуї з ананасовим соком і відставляємо в сторону.
Тепер підігріваємо розмочену крупу саго, долив склянку молока. Як тільки рідина дійде до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо все 10-15 хвилин. Коли саго стане м'якою, розкладаємо її по тарілках або високих склянках, накриваємо плівкою і залишаємо охолонути на 15 хвилин. Перед подачею заливаємо блюдо сиропом з маракуї.
Якщо ви плануєте приготувати кашу саго в мультиварці, то засипте крупу в підігріте молоко і виберіть режим "Молочна каша" на автоматичне час.
Рецепт каші з саго з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Саго засипаємо в миску і заливаємо холодною водою, після чого залишаємо на 1 годину. З нахабною крупи зливаємо залишки старої води і вливаємо 500 мл свіжої рідини. Додаємо цукор, щіпку солі і ставимо саго вариться. Через 15 хвилин зерна стануть прозорими і м'якими.
Банани чистимо і нарізаємо скибочками товщиною в половину сантиметра. Додаємо їх в кашу варимо все ще 3 хвилини, вливаємо кокосове молоко і знімаємо каструлю з вогню. Подаємо кашу теплою.
Як приготувати густу кашу саго?
Інгредієнти:
Приготування
Саго заливаємо двома склянками молока і залишаємо набухати на 15-2 години. Ставимо набряклу крупу на вогонь, вливаємо ще стакан молока, додаємо цукор і щедру порцію ванільного екстракту. Склянку молока збиваємо з двома яєчними жовтками і починаємо поступово, при постійному помішуванні, вливати в практично готову кашу. Як тільки каша загусне і придбає консистенцію пудингу - її можна буде подавати до столу в компанії свіжих фруктів і ягід.
Як варити пряну кашу з саго?
Інгредієнти:

Саго заливаємо водою і залишаємо набухати на ніч. На наступний день віджимаємо надлишки вологи з крупи і відставляємо її в сторону на час.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому насіння кунжуту до золотистого кольору. До золотистим насінням додаємо подрібнений арахіс, кумін, каррі, гарам-масалу і чилі. В останню чергу кладемо набряклу крупу саго, все перемішуємо і смажимо близько 10 хвилин.
Ароматну, злегка островатую і солону саго можна подавати до столу відразу після приготування, посипавши подрібненою коріандром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кукурудзяна каша на молоці
Кукурудзяна каша повна корисних речовин, які так необхідні кожній людині. Саме тому її рекомендують готувати на сніданок - адже тоді організм отримує

Як готувати горохову кашу?
Горохова каша - страва з дитинства. Найчастіше воно асоціюється з садком, адже там дитина проводить багато часу. Сьогодні ми розповімо вам, як

Крупа саго
Якщо ви прихильниця всіляких круп, то напевно чули про саго. Вона не тільки відмінно підходить для дієтичного харчування, але і готується швидко і

Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно - корисна крупа, яка насичує кров і печінку поживними речовинами. І сьогодні ми поділимося з вами смачними рецептами приготування пшоняної каші

Саго в мультиварці
Саго - крохмалиста крупа, яка не володіє власним смаком. З неї готують каші, супи, запіканки. А сьогодні ми розповімо вам, які страви можна з неї

Як зварити кашу в мультиварці?
Всі ми пам'ятаємо з дитинства, що найкращий і корисний сніданок - молочна каша. Але часто нам не вистачає часу вранці, щоб зварити кашу. На допомогу