Рецепт картоплі, запеченої в духовці

Рецепт запеченої картоплі з сиром
Ми впевнені, що у кожної господині є свій перевірений рецепт запеченої курки з картоплею - головної страви на будь-якому святі, але наша варіація нітрохи не гірше, перевірте.
Інгредієнти:
Приготування
Температуру духової шафи доводимо до 200 градусів. Чисті бульби обертаємо фольгою й запікаємо протягом години. По закінченні часу картоплю розрізаємо навпіл і обережно витягуємо більшу частину м'якоті, залишаючи тонкий шар її на шкірці. Вийде подобу "чашечки", яке необхідно буде заповнити розім'ятої зі сметаною, вершковим маслом , молоком і змішаної з беконом і цибулею картопляної м'якоттю. Не забуваємо про спеції, а в довершення посипаємо все розплавленим сиром. Готуємо бульби при 180 градусах близько 15 хвилин.
Рецепт смачною запеченої картоплі з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Картопляні бульби обертаємо фольгою й запікаємо до м'якості в розігрітій духовці. З готових картоплин знімаємо обгортку з фольги і зрізаємо верхівку зовсім трохи, щоб отримати доступ до м'якоті. Чайною ложкою виймаємо більшу частину м'якоті, залишаючи "стінки" недоторканими. Змішуємо картопляну м'якоть з сіллю, перцем, краплею оливкової (або вершкового) масла, додаємо обсмажені шампіньйони, відварні суцвіття брокколі і цвітної капусти. Заповнюємо овочевий сумішшю "чашечки" з картопляної шкірки. Посипаємо все сиром і ставимо під гриль до повного його розплавлення.
Картопля, запечена по цьому рецепту, може бути приготована і в мультиварці, для цього скористайтеся режимом "Випічка".
Рецепт картоплі, запеченої з м'ясом у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті бульби надрізаємо поперек гармошкою, не прорізаючи до кінця. Отримані надрізи кладемо шматочки бекону, нарізану зелень і вершкове масло, змішане з розтертим в пасту часником і сіллю. Кожну картоплину загорнути фольгою і готуємо в духовці при 180 градусах до м'якості.
Рецепт запеченої картоплі в сметані
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо вершки і кладемо в них невелику гілочку

Картопляні бульби чистимо і ріжемо дуже тонкими пластинами. Промасливаем дно форми для випікання і покриваємо її шаром картоплі. Заливаємо все порцією сметанно-вершковою суміші і тертого сиру. Повторюємо верстви до тих пір, поки форма не заповниться, після чого посипаємо все фінальним шаром тертого сиру і ставимо в духову шафу, розігрітий до 180 градусів. Через 40 хвилин перевіряємо готовність картопляної запіканки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля у фользі, запечений в духовці
Картоплю можна приготувати по-різному: на плиті, в аерогрилі, в мікрохвильовці, і, звичайно ж, в духовці. Якщо ви хочете запекти картоплю у фользі,

Картопля з фаршем в духовці
Саме універсальне поєднання продуктів для основного блюда - картопля і м'ясо. Існує велика кількість рецептів саме з цими інгредієнтами. Ми додамо ще

Картопля з сиром в духовці
Картопля, запечена з сиром - це класика, яка обросла безліччю варіантів приготування. Кілька з них ми вам розповімо в нашій статті. Така страва може

Картопля, печена в духовці
Запікання картоплі в духовці зі спеціями - досить проста справа, але якщо додати небагато фантазії, то може вийти чудовий гарнір з картоплі до

Картопляні човники
Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи

Картопля, фарширована фаршем
Картопля, фарширована фаршем - прекрасна закуска до святкового столу. Таке блюдо добре подавати на фуршетах або банкетах, а також в якості гарніру на