Тарталетки з печінкою тріски

Приготуємо тарталетки з печінкою тріски. Цей делікатесний консервований продукт володіє характерним яскравим соковитим і ніжним смаком і містить безліч корисних речовин. Тарталетки можна купити в супермаркетах або самостійно спекти з простого прісного або листкового тіста .
Рецепт тарталеток з печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Яйця варимо круто, охолодити в холодній воді, очистити і дрібно рубаємо ножем. Відкриваємо банку з печінкою тріски, витягуємо її і розминаємо виделкою. Дрібно рубаємо цибулю і зелень, трохи залишаємо для оформлення. Сир натираємо на середній або великій тертці. Змішуємо всі інгредієнти в мисці (половину сиру залишаємо для присипання). Приправляємо сухими меленими спеціями і додаємо майонез для пластичності. Начиняємо тарталетки приготовленою сумішшю, зверху присипаємо тертим сиром, виставляємо на деко, простеленний промасленим пекарським папером, і поміщаємо в розігріту духову шафу. Запікаємо при середній температурі протягом 8-15 хвилин (більше не потрібно - всі продукти і так вже готові, тільки сир повинен подплавиться). Поки тарталетки запікаються, нарізаємо кружечками оливки. Готові тарталетки прикрашаємо кружечками оливок і зеленню. Подаємо з білими винами, джином, хорошою горілкою, бренді, аквавитом або пивом.
Начинка для тарталеток може бути приготована не тільки з печінкою тріски. Печінка різних домашніх тварин і птахів теж цілком годиться для цього.
Рецепт тарталеток з начинкою з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку відваримо протягом 5-8 хвилин, не більше (інакше буде тверда і несмачна). Доведемо блендером до стану однорідності або пропустимо через м'ясорубку. Якщо хочете отримати грубу текстуру, просто печінку дрібно порубаєте ножем. Додамо спеції і продавлений часник, трохи присолим.
Гриби очистимо, нарубим досить дрібно, промиємо і відкинемо на друшляк. Розігріємо сковороду і обсмажимо дрібно нарізану цибулю. В іншій сковороді обсмажимо гриби до золотистого кольору і з'єднаємо їх з цибулею.
Змішуємо в мисці цибульно-грибну суміш, приправлену печінкою, половину натертого сиру, картопляне пюре і куряче яйце. Перемішаємо і наповнимо цією сумішшю тарталетки. Зверху присиплем сиром і виставимо їх на деко (краще простелити його промасленим папером). Відправляємо деко в розігріту до середньої температури духова шафа. Запікаємо протягом 8-15 хвилин, не більше. Готові тарталетки прикрашаємо зеленню.
Ще кілька порад:

До страв з яловичого, баранячого, индюшиной, гусячої і качиної печінки можна подавати не тільки світлі, але і темні вина.
Рекомендуємо добрі рецепти

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Тарталетки з грибами
Хочете здивувати гостей незвичайним блюдом, але зовсім немає часу готувати щось складне? Тоді тарталетки з грибами - ідеальний для вас варіант. Самі

Тарталетки з крабовими паличками
Тарталетки з крабовими паличками - це чудова і швидка закуска до фуршетного столу або коли несподівано прийшли гості. Для їх приготування потрібно

Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми

Тарталетки з куркою
Хто ж з нас не пробував закуску в тарталетках?! Її різновидів досить багато - все залежить від ваших уподобань. У нашій статті ми підібрали для вас

Тарталетки з сиром
Хто з нас не любить сир? Його, напевно, люблять усі. Його використовують у приготуванні багатьох святкових страв. І сьогодні ми зібрали для вас