Бананові оладки
Виявляється банан, не тільки смачний заморський фрукт, але і дуже корисний джерело вітамінів! Речовини, що містяться в ньому, допомагають боротися зі стресом, зберігають в шкірі вологу. Вживати їх можна як у природному вигляді, так і в якості начинки і добавки в різних стравах (наприклад, в бананових млинці ). Пропонуємо вам приготувати сьогодні апетитні і дуже ніжні бананові оладки, які, безсумнівно, припадуть всім до смаку. Отже, почнемо?
Інгредієнти:
кленовий сироп - за смаком;
пекан - 80 г;
банани - 3 шт.;
пшеничне борошно - 300 г;
пекарський порошок - 3 ч. ложки;
кефір - 500 мл;
яйце - 3 шт.;
рослинне масло.
Приготування
Змішуємо пекарський порошок, борошно і цукор. В іншій мисці збиваємо яйця, додаємо кефір, розтоплене масло і акуратно вводимо всі в борошно. Сковороду добре розігріваємо, наливаємо олії, викладаємо ложкою тісто і зверху кожного оладка кладемо кружечок банана. Обсмажуємо з обох сторін до повної готовності. Подаємо оладки гарячими, поливши кленовим сиропом.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка;
цукор - 3 ст. ложки;
борошно - 200 г;
сода - 1 ч. ложка;
кефір - 1 склянка;
стиглі банани - 2 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Приготування
Як приготувати бананові оладки? Кефір змішати з содою і залишаємо на кілька хвилин. Цим часом збиваємо яйце з цукром за допомогою віночка і вливаємо підготовлений кефір. Банани очистити від шкірки і розминаємо виделкою. Потім додаємо до яєчно-кефірної масі і гарненько перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно і кладемо щіпку солі.
Всю масу ретельно перемішуємо і викладаємо ложкою приготоване тісто у вигляді оладок на розігріту з маслом сковороду. Смажимо з двох сторін до отримання красивого апетитною скоринки. Далі перекладаємо готові бананові оладки на серветку, щоб вбралося все зайве масло. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або поливаємо рідким медом!
Інгредієнти:
банани - 2 шт.;
куряче яйце - 1 шт.;
молоко - 60 мл;
цукровий пісок - 1 ст.;
пшеничне борошно - 05 склянки;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Рецепт приготування оладок з бананів досить простий. Збиваємо блендером до однорідного стану очищені банани, яйця, вливаємо молоко і додаємо цукор. Всипаємо туди ж поступово борошно і швиденько перемішуємо, щоб не утворилося грудочок.
Отриману масу викладаємо ложкою на розпечену сковороду з олією і обсмажуємо оладки з бананів з обох боків, поки вони не стануть коричневими. Подаємо теплими до свіжозвареної чаю або парного молока.
Інгредієнти:
молоко - 1 л;
борошно - 500 г;
манка - 500 г;
свіжі дріжджі - 30 г;
яйце - 3 шт.;
вершкове масло - 100 г;
цукор - 3 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
Наливаємо в кухлик або каструльку половину молока і підігріваємо на слабкому вогні. Далі додаємо в нього дріжджі і манку. Все перемішуємо і знімаємо отриману опару в тепле місце. Після того, як вона трохи підніметься, додаємо збиті з цукром жовтки і розтоплене вершкове масло. Далі вливаємо сюди ж залишився молоко і всипаємо просіяне борошно. Гарненько все перемішуємо, щоб не було грудочок. І знову прибираємо в тепло. Охолоджені білки збиваємо з сіллю до утворення густої піни. Невеликими порціями, обережно перекладаємо її в піднялося тісто.
Сковороду добре розігріваємо, змащуємо рослинним маслом, а потім столовою ложкою акуратно викладаємо тісто. Смажимо оладки з двох сторін, до появи гарною, рум'яною кірочки. Подаємо їх зі сметаною, джемом, медом. Ну а якщо ви не хочете використовувати покупні джеми або соуси, то дізнайтеся, наприклад, як зробити варену згущенку будинку. Це буде відмінним доповненням до оладушкам.
Рецепт бананового оладок
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо пекарський порошок, борошно і цукор. В іншій мисці збиваємо яйця, додаємо кефір, розтоплене масло і акуратно вводимо всі в борошно. Сковороду добре розігріваємо, наливаємо олії, викладаємо ложкою тісто і зверху кожного оладка кладемо кружечок банана. Обсмажуємо з обох сторін до повної готовності. Подаємо оладки гарячими, поливши кленовим сиропом.
Бананові оладки на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати бананові оладки? Кефір змішати з содою і залишаємо на кілька хвилин. Цим часом збиваємо яйце з цукром за допомогою віночка і вливаємо підготовлений кефір. Банани очистити від шкірки і розминаємо виделкою. Потім додаємо до яєчно-кефірної масі і гарненько перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно і кладемо щіпку солі.
Всю масу ретельно перемішуємо і викладаємо ложкою приготоване тісто у вигляді оладок на розігріту з маслом сковороду. Смажимо з двох сторін до отримання красивого апетитною скоринки. Далі перекладаємо готові бананові оладки на серветку, щоб вбралося все зайве масло. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або поливаємо рідким медом!
Бананові оладки на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування оладок з бананів досить простий. Збиваємо блендером до однорідного стану очищені банани, яйця, вливаємо молоко і додаємо цукор. Всипаємо туди ж поступово борошно і швиденько перемішуємо, щоб не утворилося грудочок.
Отриману масу викладаємо ложкою на розпечену сковороду з олією і обсмажуємо оладки з бананів з обох боків, поки вони не стануть коричневими. Подаємо теплими до свіжозвареної чаю або парного молока.
Рецепт дріжджових оладок з бананами
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в кухлик або каструльку половину молока і підігріваємо на слабкому вогні. Далі додаємо в нього дріжджі і манку. Все перемішуємо і знімаємо отриману опару в тепле місце. Після того, як вона трохи підніметься, додаємо збиті з цукром жовтки і розтоплене вершкове масло. Далі вливаємо сюди ж залишився молоко і всипаємо просіяне борошно. Гарненько все перемішуємо, щоб не було грудочок. І знову прибираємо в тепло. Охолоджені білки збиваємо з сіллю до утворення густої піни. Невеликими порціями, обережно перекладаємо її в піднялося тісто.
Сковороду добре розігріваємо, змащуємо рослинним маслом, а потім столовою ложкою акуратно викладаємо тісто. Смажимо оладки з двох сторін, до появи гарною, рум'яною кірочки. Подаємо їх зі сметаною, джемом, медом. Ну а якщо ви не хочете використовувати покупні джеми або соуси, то дізнайтеся, наприклад, як зробити варену згущенку будинку. Це буде відмінним доповненням до оладушкам.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні оладки - рецепт
Сирні оладки - відмінне ласощі для сніданку. Воно буде корисно і дітям, і дорослим. Приготувати такі оладки досить просто, адже всі інгредієнти є в
Медові оладки
Медові оладки - чудовий сніданок, який не тільки наситить всю родину, але й підніме настрій. Приготувати медові оладки дуже просто, та й часу цей
Бананові млинці
Бананові млинці - чудові сніданок для вихідного дня. Готувати їх одне задоволення, адже смажаться вони дуже швидко, та й аромат на кухні стоїть
Вівсяні оладки
Оладки з вівсянки, можливо не саме дієтичне блюдо, яке можна приготувати з цих пластівців, але однозначно одне з найсмачніших. Поспішайте випробувати
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Яблучні оладки
Як приємно прокинутися вранці, вийти на кухню, а там чекає сніданок - ароматні оладки зі сметаною! Так було в дитинстві, а тепер ми можемо самі