Соус «Цезар» - класичний рецепт
Смак салату «Цезар» більшою мірою залежить від правильно приготовленого соусу. Гармонійна класична композиція підкреслить смак кожного компонента салату і зробить його смак просто чарівним.
Інгредієнти:
яйця добірні курячі – 4 шт.;
олія оливкова без аромату – 110 мл;
оцет винний – 20 мл;
часниковий невеликий зубчик – 1 шт.;
вустерський соус – 20 мл;
перець свежеперемолотый чорний – 2 щіпки;
йодована сіль не кам'яна – 1 щіпка.
Приготування
Для приготування соусу необхідно відварити яйця всмятку. Для цього опускаємо яйця кімнатної температури в прохолодну воду і ставимо на плиту. Через одну хвилину після закипання витягаємо їх з киплячої води, почергово розбиваємо і вычерпываем за допомогою чайної ложечки жовток із білком в миску. Збиваємо яєчну масу пару хвилин за допомогою віночка або міксера, після чого вводимо оцет винний, перетертий на тертці зубчик часнику і вливаємо вустерський соус. Збиваємо масу ще дві хвилинки, а потім починаємо невеликими порціями вводити оливкова без аромату масло, не припиняючи в цей час процес збивання соусу.
Після того як все масло буде додано і збиті в соусі, приправляємо його меленим чорним перцем і сіллю і даємо кілька хвилин настоятися.
Інгредієнти:
домашній майонез – 210 г;
часниковий невеликий зубчик – 1 шт.;
вустерський соус – 20 мл;
перець свежеперемолотый чорний – 2 щіпки.
Приготування
Для тих, хто готує домашній майонез в три рахунки, пропонуємо рецепт соусу на його основі. Звичайно, можна використовувати і придбаний в магазині продукт, але лише в крайньому випадку, якщо зовсім немає часу або можливості приготувати його самостійно вдома.
В домашній майонез вводимо перетертий часниковий зубчик, вустерський соус і свежеперемолотый перчик, збиваємо все трохи і можемо використовувати для заправки салату.
Інгредієнти:
яйце відбірне куряче – 1 шт.;
гірчиця – 025 ч. ложки;
олія оливкова – 20 мл;
олія рослинна без аромату – 45 мл;
лимонний сік – 10 мл;
філе анчоусів – 4 шт.;
часниковий невеликий зубчик – 05 шт.;
вустерський соус – 5 крапель;
перець свежеперемолотый чорний – 2 щіпки;
йодована сіль не кам'яна – 1 щіпка.
Приготування
Яйце відварюємо з урахуванням рекомендацій, описаних в першому рецепті, після чого выскабливаем його з шкаралупи, змішуємо в мисці з гірчицею і лимонним соком і пробиваємо блендером. Не припиняючи збивати, вливаємо малими порціями масло оливкова першого віджиму і соняшникова без аромату масло. Отриманий густий соус, по консистенції нагадує майонез, доповнюємо перетертим часниковим зубчиком і анчоусами. Для цього філе промиваємо, обсушуємо й дрібненько рубаємо ножем. Додаємо вустерський соус і перчик, ще раз пробиваємо соус блендером і пробуємо на смак. Якщо солі замало – підсолюємо.
Інгредієнти:
жовток яєчний – 1 шт.;
діжонська гірчиця – 025 ч. ложки;
олія оливкова – 155 мл;
лимонний сік – 20 мл;
філе анчоусів – 4 шт.;
часниковий великий зубчик – 1 шт.;
вустерський соус – 10 мл;
пармезан – 55 г;
перець свежеперемолотый чорний – 2 щіпки;
йодована сіль не кам'яна – 1 щіпка.
Приготування
Даний варіант соусу передбачає використання сирого яєчного жовтка. Його змішують з дижонской гірчицею, додають щіпку солі не йодованої і збивають блендером небагато. Тепер необхідно потроху ввести олія оливкова, не припиняючи в цей час збивати.
Заправляємо отриману суміш лимонним соком, вустерским соусом, перцем і перетертим часником. Додаємо також пармезановую стружку і дрібненько нарубленное філе анчоусів і ще раз пробиваємо соус блендером.
Соус для салату «Цезар» з куркою - класичний рецепт в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування соусу необхідно відварити яйця всмятку. Для цього опускаємо яйця кімнатної температури в прохолодну воду і ставимо на плиту. Через одну хвилину після закипання витягаємо їх з киплячої води, почергово розбиваємо і вычерпываем за допомогою чайної ложечки жовток із білком в миску. Збиваємо яєчну масу пару хвилин за допомогою віночка або міксера, після чого вводимо оцет винний, перетертий на тертці зубчик часнику і вливаємо вустерський соус. Збиваємо масу ще дві хвилинки, а потім починаємо невеликими порціями вводити оливкова без аромату масло, не припиняючи в цей час процес збивання соусу.
Після того як все масло буде додано і збиті в соусі, приправляємо його меленим чорним перцем і сіллю і даємо кілька хвилин настоятися.
Соус для салату «Цезар» в домашніх умовах - простий класичний рецепт з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Для тих, хто готує домашній майонез в три рахунки, пропонуємо рецепт соусу на його основі. Звичайно, можна використовувати і придбаний в магазині продукт, але лише в крайньому випадку, якщо зовсім немає часу або можливості приготувати його самостійно вдома.
В домашній майонез вводимо перетертий часниковий зубчик, вустерський соус і свежеперемолотый перчик, збиваємо все трохи і можемо використовувати для заправки салату.
Класичний соус для салату «Цезар» з анчоусами
Інгредієнти:
Приготування
Яйце відварюємо з урахуванням рекомендацій, описаних в першому рецепті, після чого выскабливаем його з шкаралупи, змішуємо в мисці з гірчицею і лимонним соком і пробиваємо блендером. Не припиняючи збивати, вливаємо малими порціями масло оливкова першого віджиму і соняшникова без аромату масло. Отриманий густий соус, по консистенції нагадує майонез, доповнюємо перетертим часниковим зубчиком і анчоусами. Для цього філе промиваємо, обсушуємо й дрібненько рубаємо ножем. Додаємо вустерський соус і перчик, ще раз пробиваємо соус блендером і пробуємо на смак. Якщо солі замало – підсолюємо.
Варіант класичного соусу для салату «Цезар» з анчоусами і пармезаном
Інгредієнти:
Приготування
Даний варіант соусу передбачає використання сирого яєчного жовтка. Його змішують з дижонской гірчицею, додають щіпку солі не йодованої і збивають блендером небагато. Тепер необхідно потроху ввести олія оливкова, не припиняючи в цей час збивати.
Заправляємо отриману суміш лимонним соком, вустерским соусом, перцем і перетертим часником. Додаємо також пармезановую стружку і дрібненько нарубленное філе анчоусів і ще раз пробиваємо соус блендером.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заправка для цезаря
Склад салату «Цезар» - абсолютно прості інгредієнти, а ось основу його смаку становить все ж соус. З його допомогою можна перетворити навіть самий
Заправка для салату «Цезар»
Враховуючи те, що салат «Цезар» є однією з найпопулярніших закусок сучасності, кількість варіацій заправок до нього також широко. У цій статті
Салат «Цезар» з креветками
Салат «Цезар» міцно закріпився в нашому меню, тому і різновидів його так багато, адже кожен кулінар намагається внести особливу нотку в базовий
Соус для салату Цезар
Більшість людей заправляють такий відомий всім салат, як Цезар, просто майонезом. Тим не менш, існують особливі рецепти класичних соусів для салату
Соус Цезар
Для приготування класичного соус до салату Цезар необхідний ряд інгредієнтів, які не завжди можна придбати на ринку або в супермаркеті. До таких
Салат «Цезар» - класичний рецепт
Салат «Цезар» займає перші рядки в хіт-параді найпопулярніших і улюблених салатів наших співвітчизників. Завдяки своїй популярності, салат обзавівся