Паста з консервованим тунцем
Паста з консервованим тунцем чудово підійде для сімейного обіду або для святкового званої вечері. Таке страву можна урізноманітнити та зробити більш пікантним і гостреньким, додавши перчик чилі і каперси.
Інгредієнти:
консервований тунець в олії – 355 г;
макаронні вироби – 155 г;
перець чилі – за бажанням;
цибулина – 55 г;
темний соєвий соус – 20 мл;
вершки нежирні – 60 мл;
каперси – за бажанням;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
У каструлю наливаємо воду, доводимо її до закипання і обережно кидаємо пасту. Проварюємо хвилин 10 помішуючи, і відкидаємо на друшляк. Цибулю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Перчик чилі дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо овочі до м'якого стану на розігрітому маслечко. Потім додаємо консервований тунець, розмішуємо і прогріваємо вміст близько 5 хвилин. Після цього вливаємо темний соус, додаємо каперси і вершки. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, розмішуємо лопаткою і готуємо страву до готовності, прикривши зверху кришкою. Тепер акуратно викладаємо в сковороду відварні макаронні вироби і перед подачею прикрашаємо пасту з консервованим тунцем у вершковому соусі рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
паста – 255 г;
консервований тунець в олії – 165 г;
перець чилі;
цибулина – 65 г;
часник – 1 зубчик;
оливки – 80 г;
томатний домашній соус – 10 мл;
олія рослинна;
свіжа петрушка;
базилік – за бажанням;
цукор – щіпка;
спеції.
Приготування
У каструлю наливаємо воду, доводимо її до закипання і підсолюємо за смаком. Потім акуратно викладаємо макаронні вироби і проварюємо хвилин 10 помішуючи, при слабкому кипінні.
Не гаючи часу, поки готуємо соус для страви. Для цього очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Часник видавлюємо через прес, а помідори ошпарюємо окропом і акуратно знімаємо з них шкірку. Нарізаємо помідори великими шматочками. На сковороді розігріваємо оливкове масло і додаємо подрібнений гострий перчик. Потім викладаємо підготовлений цибулька і обсмажуємо, помішуючи, до світло-золотистого кольору. Приправляємо овочі спеціями, викладаємо часникову суміш, додаємо помідори, добре розмішуємо і тушкуємо масу на слабкому вогні 10 хвилин під кришкою. Коли вся вода випарується і соус почне загусати, додаємо трохи домашнього томатного соусу. За бажанням кидаємо до інгредієнтів оливки без рідини, додаємо консервований тунець і листочки базиліка. Соус ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо трохи цукру. Готові макарони відкидаємо на друшляк, а потім з'єднуємо пасту з тунцем в томатному соусі і акуратно перемішуємо. Відразу ж подаємо страву до столу, прикрасивши свіжими листочками базиліка.
Інгредієнти:
консервований зелений горошок – 105 г;
цибулина – 45 г;
макаронні вироби – 390 г;
олія оливкова ;
вершки нежирні – 205 мл;
консервований тунець в олії – 205 г;
свіжа петрушка – за бажанням;
спеції.
Приготування
Цибулю чистимо, дрібно ріжемо і трохи обсмажуємо на сковороді в оливковій маслечко. Потім додаємо консервований тунець, кидаємо зелений горошок, перемішуємо і тушкуємо близько 3 хвилин. Далі вливаємо вершки, приправляємо блюдо спеціями і посипаємо рубаною петрушкою. Тушкуємо соус кілька хвилин, а тим часом відварюємо до готовності макарони. Після цього перекладаємо пасту в сковороду з соусом, ретельно перемішуємо вміст і відразу ж подаємо на стіл, щоб страва не встигло охолонути.
Рецепт пасти з консервованим тунцем
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду, доводимо її до закипання і обережно кидаємо пасту. Проварюємо хвилин 10 помішуючи, і відкидаємо на друшляк. Цибулю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Перчик чилі дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо овочі до м'якого стану на розігрітому маслечко. Потім додаємо консервований тунець, розмішуємо і прогріваємо вміст близько 5 хвилин. Після цього вливаємо темний соус, додаємо каперси і вершки. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, розмішуємо лопаткою і готуємо страву до готовності, прикривши зверху кришкою. Тепер акуратно викладаємо в сковороду відварні макаронні вироби і перед подачею прикрашаємо пасту з консервованим тунцем у вершковому соусі рубаною свіжої зеленню.
Паста з консервованим тунцем і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду, доводимо її до закипання і підсолюємо за смаком. Потім акуратно викладаємо макаронні вироби і проварюємо хвилин 10 помішуючи, при слабкому кипінні.
Не гаючи часу, поки готуємо соус для страви. Для цього очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Часник видавлюємо через прес, а помідори ошпарюємо окропом і акуратно знімаємо з них шкірку. Нарізаємо помідори великими шматочками. На сковороді розігріваємо оливкове масло і додаємо подрібнений гострий перчик. Потім викладаємо підготовлений цибулька і обсмажуємо, помішуючи, до світло-золотистого кольору. Приправляємо овочі спеціями, викладаємо часникову суміш, додаємо помідори, добре розмішуємо і тушкуємо масу на слабкому вогні 10 хвилин під кришкою. Коли вся вода випарується і соус почне загусати, додаємо трохи домашнього томатного соусу. За бажанням кидаємо до інгредієнтів оливки без рідини, додаємо консервований тунець і листочки базиліка. Соус ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо трохи цукру. Готові макарони відкидаємо на друшляк, а потім з'єднуємо пасту з тунцем в томатному соусі і акуратно перемішуємо. Відразу ж подаємо страву до столу, прикрасивши свіжими листочками базиліка.
Як приготувати пасту з тунцем?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, дрібно ріжемо і трохи обсмажуємо на сковороді в оливковій маслечко. Потім додаємо консервований тунець, кидаємо зелений горошок, перемішуємо і тушкуємо близько 3 хвилин. Далі вливаємо вершки, приправляємо блюдо спеціями і посипаємо рубаною петрушкою. Тушкуємо соус кілька хвилин, а тим часом відварюємо до готовності макарони. Після цього перекладаємо пасту в сковороду з соусом, ретельно перемішуємо вміст і відразу ж подаємо на стіл, щоб страва не встигло охолонути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з томатною пастою
Спробуйте урізноманітнити смак неабиякого страви, використовуючи запропоновані у статті цікаві рецепти. Далі підкажемо, як зробити чудове блюдо з
Паста з тунцем
Прекрасним рішенням змінити буденний смак пасти стане використання в якості доповнення консервованого тунця з цікавим соусом. Далі підкажемо, як
Салат з консервованим тунцем - рецепт
Салат з консервованим тунцем - відмінне доповнення до будь-якого основного блюда. Його рецептів дуже багато, а тому, замінюючи лише кілька
Салат з тунцем і кукурудзою
Салат з тунцем і кукурудзою - це смачна і поживна їжа, приготувати яку досить швидко. У ньому міститься багато корисних речовин і мікроелементів, до
Салат з тунцем і рисом
Салат з тунцем і рисом - це чудова, смачна та ситна закуска. А головне її приготувати не складе особливої праці. Читаємо наші прості, але в теж час
Салат з макаронами і тунцем
Салат з макаронами і тунцем - ситне і смачне блюдо, яке припаде до будь-якого столу. Готувати його дуже просто, а результат виходить чудовий. Не