» » Паста з консервованим тунцем

Паста з консервованим тунцем

Паста з консервованим тунцем
Паста з консервованим тунцем чудово підійде для сімейного обіду або для святкового званої вечері. Таке страву можна урізноманітнити та зробити більш пікантним і гостреньким, додавши перчик чилі і каперси.

Рецепт пасти з консервованим тунцем


Інгредієнти:

  • консервований тунець в олії – 355 г;

  • макаронні вироби – 155 г;

  • перець чилі – за бажанням;

  • цибулина – 55 г;

  • темний соєвий соус – 20 мл;

  • вершки нежирні – 60 мл;

  • каперси – за бажанням;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо воду, доводимо її до закипання і обережно кидаємо пасту. Проварюємо хвилин 10 помішуючи, і відкидаємо на друшляк. Цибулю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Перчик чилі дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо овочі до м'якого стану на розігрітому маслечко. Потім додаємо консервований тунець, розмішуємо і прогріваємо вміст близько 5 хвилин. Після цього вливаємо темний соус, додаємо каперси і вершки. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, розмішуємо лопаткою і готуємо страву до готовності, прикривши зверху кришкою. Тепер акуратно викладаємо в сковороду відварні макаронні вироби і перед подачею прикрашаємо пасту з консервованим тунцем у вершковому соусі рубаною свіжої зеленню.

    Паста з консервованим тунцем і помідорами


    Інгредієнти:

  • паста – 255 г;

  • консервований тунець в олії – 165 г;

  • перець чилі;

  • цибулина – 65 г;

  • часник – 1 зубчик;

  • оливки – 80 г;

  • томатний домашній соус – 10 мл;

  • олія рослинна;

  • свіжа петрушка;

  • базилік – за бажанням;

  • цукор – щіпка;

  • спеції.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо воду, доводимо її до закипання і підсолюємо за смаком. Потім акуратно викладаємо макаронні вироби і проварюємо хвилин 10 помішуючи, при слабкому кипінні.
    Не гаючи часу, поки готуємо соус для страви. Для цього очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Часник видавлюємо через прес, а помідори ошпарюємо окропом і акуратно знімаємо з них шкірку. Нарізаємо помідори великими шматочками. На сковороді розігріваємо оливкове масло і додаємо подрібнений гострий перчик. Потім викладаємо підготовлений цибулька і обсмажуємо, помішуючи, до світло-золотистого кольору. Приправляємо овочі спеціями, викладаємо часникову суміш, додаємо помідори, добре розмішуємо і тушкуємо масу на слабкому вогні 10 хвилин під кришкою. Коли вся вода випарується і соус почне загусати, додаємо трохи домашнього томатного соусу. За бажанням кидаємо до інгредієнтів оливки без рідини, додаємо консервований тунець і листочки базиліка. Соус ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо трохи цукру. Готові макарони відкидаємо на друшляк, а потім з'єднуємо пасту з тунцем в томатному соусі і акуратно перемішуємо. Відразу ж подаємо страву до столу, прикрасивши свіжими листочками базиліка.

    Як приготувати пасту з тунцем?


    Інгредієнти:

  • консервований зелений горошок – 105 г;

  • цибулина – 45 г;

  • макаронні вироби – 390 г;

  • олія оливкова ;

  • вершки нежирні – 205 мл;

  • консервований тунець в олії – 205 г;

  • свіжа петрушка – за бажанням;

  • спеції.
  • Паста з консервованим тунцем


    Приготування
    Цибулю чистимо, дрібно ріжемо і трохи обсмажуємо на сковороді в оливковій маслечко. Потім додаємо консервований тунець, кидаємо зелений горошок, перемішуємо і тушкуємо близько 3 хвилин. Далі вливаємо вершки, приправляємо блюдо спеціями і посипаємо рубаною петрушкою. Тушкуємо соус кілька хвилин, а тим часом відварюємо до готовності макарони. Після цього перекладаємо пасту в сковороду з соусом, ретельно перемішуємо вміст і відразу ж подаємо на стіл, щоб страва не встигло охолонути.
    Додав: admin | 21-09-2016, 10:52
    Переглядів: 1208