Паста зі шпинатом
Будучи одним з найбільш поширених на прилавку, шпинат володіє нейтральним смаком, а тому легко поєднується з широким різноманітністю інгредієнтів і знаходить місце у багатьох стравах. У цьому матеріалі ми поговоримо про найбільш цікаві рецепти пасти зі шпинатом.
Що може бути краще смачної пасти в томатному соусі? Смачна паста в томатному соусі з додаванням вершків! Ситне і апетитне блюдо буде готове через лічені хвилини, а при бажанні ви можете розширити асортимент овочів або додати до соусу м'ясо.
Інгредієнти:
часник – 3 зубки;
томати – 210 г;
зелень шпинату – 115 г;
томатний соус – 55 мл;
вершки – 345 мл;
тертий пармезан – 95 г;
паста – 470 р.
Приготування
Розігрів трохи оливкової олії, швидко припустіть на ньому нарізані на пластини часникові зубки, додайте до них томати і дочекайтеся, поки шматочки розм'якшаться. Одночасно з приготуванням соусу поставте пасту варитися. До вмісту сковороди влийте томатний соус, покладіть шпинат і дочекайтеся, поки листочки зів'януть. Тепер настала черга жирних вершків. Змішайте томатну основу з ними і приправте все. Додати відварену пасту, як тільки вершки дійдуть до кипіння, і прогрійте все разом не більше хвилини. Готову страву сервіруйте відразу ж.
Приготуйте справжню літню пасту, пускаючи в хід усі овочі, що маєте під рукою. Основою страви стане соус на основі томатів, який ми розширюємо грибами, шпинатом, кабачками і сушеними ароматними травами.
Інгредієнти:
часникові зубки – 2 шт.;
ріпчаста цибуля – 55 г;
гриби – 145 г;
жменя зелені шпинату;
паста – 145 г;
томатний соус – 285 мл;
сушений базилік і орегано – 1 ч. ложці;
паприка – 1/2 ч. ложки.
Приготування
Поставте пасту варитися в добре підсоленій воді. На сковороді обсмажте скибочки кабачків з ріпчастою цибулею. Коли овочі дійдуть до напівготовності, додайте гриби, приправити все, і дайте зайвої вологи з них випаруватися. Покладіть шпинат в самому кінці і залийте все свіжим томатним соусом. Не забудьте про сушених травах, паприці і солі. Змішайте готовий соус зі свежесваренной пастою і відразу ж подавайте.
Кожен любитель сиру, вершків і пива повинен неодмінно випробувати цей рецепт. Приголомшливо багатий смак страви в поєднанні з великою кількістю ніжного, кремоподібного соусу, гарантовано підкорить серце будь-якого гурмана.
Інгредієнти:
паста – 430 г;
крем-сир – 480 м;
козячий сир – 145 г;
вершки – 220 мл;
молоко – 135 мл;
сушений часник – 5 р;
пиво – 75 мл;
тертий сир – 55 г;
шпинат – 115 р.
Приготування
Поки паста вариться, в окремому посуді змішайте крем-сир з козячим сиром, вершками і молоком. Додайте до суміші інгредієнтів сушений часник, а коли соус почне вирувати, влийте пиво. Дочекайтеся повторного закипання і покладіть в соус листя шпинату. Як тільки листя зів'яне, з'єднайте готовий соус зі шпинатом з відвареної пастою і відразу ж подавайте, попередньо посипавши тертим сиром.
Інгредієнти:
паста – 475 г;
вершкове масло – 45 г;
часник – 2 зубки;
борошно – 25 г;
крем-сир – 65 г;
молоко – 475 мл;
тертий сир – 145 г;
шпинат – 170 г;
відварна курятина – 210 р.
Приготування
Поставте пасту варитися, а самі швидко обсмажте борошно з часником на розтопленому маслі. Розведіть отриману ароматну пасту молоком, додайте крем-сир і дочекайтеся закипання соусу. Додайте листя свіжого шпинату і дочекайтеся, поки вони зів'януть. У самому фіналі всипте сир і додайте попередньо відварену курятину. З'єднайте вируючий соус з тертим сиром і одразу ж змішайте з свежесваренной пастою.
Паста зі шпинатом у вершковому соусі
Що може бути краще смачної пасти в томатному соусі? Смачна паста в томатному соусі з додаванням вершків! Ситне і апетитне блюдо буде готове через лічені хвилини, а при бажанні ви можете розширити асортимент овочів або додати до соусу м'ясо.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів трохи оливкової олії, швидко припустіть на ньому нарізані на пластини часникові зубки, додайте до них томати і дочекайтеся, поки шматочки розм'якшаться. Одночасно з приготуванням соусу поставте пасту варитися. До вмісту сковороди влийте томатний соус, покладіть шпинат і дочекайтеся, поки листочки зів'януть. Тепер настала черга жирних вершків. Змішайте томатну основу з ними і приправте все. Додати відварену пасту, як тільки вершки дійдуть до кипіння, і прогрійте все разом не більше хвилини. Готову страву сервіруйте відразу ж.
Паста зі шпинатом і помідорами – рецепт
Приготуйте справжню літню пасту, пускаючи в хід усі овочі, що маєте під рукою. Основою страви стане соус на основі томатів, який ми розширюємо грибами, шпинатом, кабачками і сушеними ароматними травами.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте пасту варитися в добре підсоленій воді. На сковороді обсмажте скибочки кабачків з ріпчастою цибулею. Коли овочі дійдуть до напівготовності, додайте гриби, приправити все, і дайте зайвої вологи з них випаруватися. Покладіть шпинат в самому кінці і залийте все свіжим томатним соусом. Не забудьте про сушених травах, паприці і солі. Змішайте готовий соус зі свежесваренной пастою і відразу ж подавайте.
Паста зі шпинатом і вершками
Кожен любитель сиру, вершків і пива повинен неодмінно випробувати цей рецепт. Приголомшливо багатий смак страви в поєднанні з великою кількістю ніжного, кремоподібного соусу, гарантовано підкорить серце будь-якого гурмана.
Інгредієнти:
Приготування
Поки паста вариться, в окремому посуді змішайте крем-сир з козячим сиром, вершками і молоком. Додайте до суміші інгредієнтів сушений часник, а коли соус почне вирувати, влийте пиво. Дочекайтеся повторного закипання і покладіть в соус листя шпинату. Як тільки листя зів'яне, з'єднайте готовий соус зі шпинатом з відвареної пастою і відразу ж подавайте, попередньо посипавши тертим сиром.
Паста зі шпинатом, сиром і куркою
Інгредієнти:

Приготування
Поставте пасту варитися, а самі швидко обсмажте борошно з часником на розтопленому маслі. Розведіть отриману ароматну пасту молоком, додайте крем-сир і дочекайтеся закипання соусу. Додайте листя свіжого шпинату і дочекайтеся, поки вони зів'януть. У самому фіналі всипте сир і додайте попередньо відварену курятину. З'єднайте вируючий соус з тертим сиром і одразу ж змішайте з свежесваренной пастою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з кальмарами
Серед великого асортименту різноманітних морепродуктів, доступних простому споживачу лише в замороженому вигляді, найбільш часто зустрічаються

Каннеллоні – рецепт
Всі ми любимо пасту в доповненні різних соусів. Це швидке і досить економічне страву, яка може наситити всю сім'ю, зберігаючи розмаїття з разу в раз.

Спагеті з грибами у вершковому соусі
Завдяки своїй простоті приготування паста стала досить популярною стравою у багатьох країнах. Сьогодні її готують в різних варіаціях і про одного,

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в

Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі

Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для