Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста зі шпинатом

Паста зі шпинатом

21-09-2016, 10:51
697
Паста зі шпинатом
Будучи одним з найбільш поширених на прилавку, шпинат володіє нейтральним смаком, а тому легко поєднується з широким різноманітністю інгредієнтів і знаходить місце у багатьох стравах. У цьому матеріалі ми поговоримо про найбільш цікаві рецепти пасти зі шпинатом.

Паста зі шпинатом у вершковому соусі


Що може бути краще смачної пасти в томатному соусі? Смачна паста в томатному соусі з додаванням вершків! Ситне і апетитне блюдо буде готове через лічені хвилини, а при бажанні ви можете розширити асортимент овочів або додати до соусу м'ясо.
Інгредієнти:

  • часник – 3 зубки;

  • томати – 210 г;

  • зелень шпинату – 115 г;

  • томатний соус – 55 мл;

  • вершки – 345 мл;

  • тертий пармезан – 95 г;

  • паста – 470 р.


  • Приготування
    Розігрів трохи оливкової олії, швидко припустіть на ньому нарізані на пластини часникові зубки, додайте до них томати і дочекайтеся, поки шматочки розм'якшаться. Одночасно з приготуванням соусу поставте пасту варитися. До вмісту сковороди влийте томатний соус, покладіть шпинат і дочекайтеся, поки листочки зів'януть. Тепер настала черга жирних вершків. Змішайте томатну основу з ними і приправте все. Додати відварену пасту, як тільки вершки дійдуть до кипіння, і прогрійте все разом не більше хвилини. Готову страву сервіруйте відразу ж.

    Паста зі шпинатом і помідорами – рецепт


    Приготуйте справжню літню пасту, пускаючи в хід усі овочі, що маєте під рукою. Основою страви стане соус на основі томатів, який ми розширюємо грибами, шпинатом, кабачками і сушеними ароматними травами.
    Інгредієнти:

  • часникові зубки – 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля – 55 г;

  • гриби – 145 г;

  • жменя зелені шпинату;

  • паста – 145 г;

  • томатний соус – 285 мл;

  • сушений базилік і орегано – 1 ч. ложці;

  • паприка – 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Поставте пасту варитися в добре підсоленій воді. На сковороді обсмажте скибочки кабачків з ріпчастою цибулею. Коли овочі дійдуть до напівготовності, додайте гриби, приправити все, і дайте зайвої вологи з них випаруватися. Покладіть шпинат в самому кінці і залийте все свіжим томатним соусом. Не забудьте про сушених травах, паприці і солі. Змішайте готовий соус зі свежесваренной пастою і відразу ж подавайте.

    Паста зі шпинатом і вершками


    Кожен любитель сиру, вершків і пива повинен неодмінно випробувати цей рецепт. Приголомшливо багатий смак страви в поєднанні з великою кількістю ніжного, кремоподібного соусу, гарантовано підкорить серце будь-якого гурмана.
    Інгредієнти:

  • паста – 430 г;

  • крем-сир – 480 м;

  • козячий сир – 145 г;

  • вершки – 220 мл;

  • молоко – 135 мл;

  • сушений часник – 5 р;

  • пиво – 75 мл;

  • тертий сир – 55 г;

  • шпинат – 115 р.


  • Приготування
    Поки паста вариться, в окремому посуді змішайте крем-сир з козячим сиром, вершками і молоком. Додайте до суміші інгредієнтів сушений часник, а коли соус почне вирувати, влийте пиво. Дочекайтеся повторного закипання і покладіть в соус листя шпинату. Як тільки листя зів'яне, з'єднайте готовий соус зі шпинатом з відвареної пастою і відразу ж подавайте, попередньо посипавши тертим сиром.

    Паста зі шпинатом, сиром і куркою


    Інгредієнти:

  • паста – 475 г;

  • вершкове масло – 45 г;
  • Паста зі шпинатом

  • часник – 2 зубки;

  • борошно – 25 г;

  • крем-сир – 65 г;

  • молоко – 475 мл;

  • тертий сир – 145 г;

  • шпинат – 170 г;

  • відварна курятина – 210 р.


  • Приготування
    Поставте пасту варитися, а самі швидко обсмажте борошно з часником на розтопленому маслі. Розведіть отриману ароматну пасту молоком, додайте крем-сир і дочекайтеся закипання соусу. Додайте листя свіжого шпинату і дочекайтеся, поки вони зів'януть. У самому фіналі всипте сир і додайте попередньо відварену курятину. З'єднайте вируючий соус з тертим сиром і одразу ж змішайте з свежесваренной пастою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з кальмарами
    Паста з кальмарами
    Серед великого асортименту різноманітних морепродуктів, доступних простому споживачу лише в замороженому вигляді, найбільш часто зустрічаються
    Каннеллоні – рецепт
    Каннеллоні – рецепт
    Всі ми любимо пасту в доповненні різних соусів. Це швидке і досить економічне страву, яка може наситити всю сім'ю, зберігаючи розмаїття з разу в раз.
    Спагеті з грибами у вершковому соусі
    Спагеті з грибами у вершковому соусі
    Завдяки своїй простоті приготування паста стала досить популярною стравою у багатьох країнах. Сьогодні її готують в різних варіаціях і про одного,
    Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
    Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
    Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
    Паста з креветками у вершковому соусі
    Паста з креветками у вершковому соусі
    Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
    Фетучіні з креветками
    Фетучіні з креветками
    Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для