Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курка з скоринкою в духовці

Курка з скоринкою в духовці

3-07-2016, 21:42
256
Курка з скоринкою в духовці
Курка з хрусткою скоринкою – один з найбільш популярних критеріїв умілого кухаря. По-справжньому хрусткою і засмаженою птах виходить лише в результаті дотримання особливої технології приготування, яка відрізняється для кожної з частин тушки. Про різноманітність відомих нам методів ми розповімо далі.

Ціла курка в духовці з хрусткою скоринкою


Схема приготування цілої соковитою курочки з хрусткою скоринкою не полягає у використанні яких-небудь особливих добавок, ні, все, що вам знадобиться - пивна банку, і добре розігріта духовка.
Інгредієнти:

  • куряча тушка;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Поки духовка доходить до 215 градусів, прийміть за курочку. Спершу птицю споліскують, а лише потім залишають обсушитись на 20 хвилин при кімнатній температурі (або обсушують додатково рушниками, щоб прискорити процес). Далі тушку натирають оливковою олією, щедро приправляють як зовні, так і всередині.
    Настроміть птицю на відкриту пивну банку і запікайте вертикально. Курка з хрусткою скоринкою в духовці буде готова приблизно через півтори години.

    Курка в духовці з скоринкою – рецепт


    Ще один важливий критерій, що гарантує те, що птах буде дійсно хрусткою – встановлення правильної температури. Далі ми будемо готувати звичайні курячі стегна в маринаді, але запікати їх при правильній температурі так, щоб вони стали хрусткими.
    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 115 мл;

  • сушений орегано - 2 ч. ложки;

  • лимонний сік - 55 мл;

  • часник - 3 зубки;

  • винний оцет - 15 мл;

  • курячі стегна - 8 шт.


  • Приготування
    Змішайте всі компоненти маринаду і залиште в ньому стегна приблизно на годину. Після маринування курятину обсушують і розкладають на деко з гарніром або самостійно. Тепер залишається лише запекти курку в духовці з скоринкою протягом півгодини при 220 градусах.

    Як приготувати курку в духовці до золотистої скоринкою?


    Гарантований спосіб приготувати хрустку птицю навіть при відсутності навику – запекти її в клярі.
    Інгредієнти:
    Курка з скоринкою в духовці


  • курячі стегна - 940 м;

  • борошно - 155 г;

  • кукурудзяне борошно - 45 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • кефір - 265 мл;

  • пучок розмарину;

  • часник - 3 зубки;

  • сушений часник, цибулю - по 1 ч. ложці;

  • по дрібці паприки і кайенского перцю.


  • Приготування
    Змішайте пюрированный з часником розмарин разом з кефіром і збитими яйцями. занурте в суміш курку і залиште на кілька годин. Далі обваляйте птицю в суміші з обох видів борошна, змішаних з сушеними спеціями. Запікайте при 190 градусах до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт курки з скоринкою цілком у духовці
    Рецепт курки з скоринкою цілком у духовці
    Традиційним головною стравою на святковому столі у багатьох будинках є запечена курка. Її часто запікають цілком і наповнюють різними компонентами, а
    Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою
    Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою
    Деколи в запіканні птиці складно домогтися тієї самої рум'яної засмаженою скоринки. Проте в рецептах з статті детально описано кілька найпростіших
    Як приготувати курку гриль?
    Як приготувати курку гриль?
    Не поспішайте купувати некорисну курку гриль у торговій лавці. Приготуйте її власноруч, адже це неймовірно просто. Далі розповімо, як домогтися
    Курка з хрусткою скоринкою цілком у духовці
    Курка з хрусткою скоринкою цілком у духовці
    Безсумнівно всі люблять запечену ароматну курочку з запаморочливо хрусткою скоринкою. Але у всіх вона виходить ідеальною? Не сумнівайтеся і
    Курка у медовому соусі в духовці
    Курка у медовому соусі в духовці
    Не секрет, що курятина чудово поєднується з різноманітними оригінальними компонентами, часом дуже несподіваними. Тому напевно вас не здивують рецепти
    Курка з медом і гірчицею в духовці
    Курка з медом і гірчицею в духовці
    Курка з медом і гірчицею відрізняється своїм насиченим і солодкуватим смаком. Це дозволяє подавати м'ясо з будь-яким гарніром. Поєднання гострого та