Качина грудка - рецепти приготування

Як приготувати качину грудку в апельсиновому соусі - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо качки спочатку промиваємо, обсушуємо і зовсім небагато дбайливо відбиваємо, прикривши плівкою. Тепер приготуємо маринад для качиної грудки. У миску наливаємо апельсиновий сік, додаємо цедру половинки апельсина, видавлюємо туди ж очищені часникові зубці, а також додаємо сіль, розмарин і мелену суміш перчиком. Натираємо отриманою сумішшю м'ясо птиці, укладаємо в підходящу ємність, заливаємо маринадом і залишаємо на годину при кімнатних умовах.
Тепер прогріваємо на сковороді грунтовно соняшникову олію і викладаємо в нього промаринованную і обсушену від вологи філе шкірою вниз. Підрум'янюємо м'ясо птиці з двох сторін на сильному жарі, після чого перекладаємо у форму для запікання або на деко, виклавши на нього складений удвічі шматок фольги і сформувавши з нього подобу тарілочки. З боків і зверху розкладаємо часточки одного апельсина, звільнивши їх заздалегідь від пленочек, поливаємо все рідиною з маринаду і відправляємо в гарячу духовку. Через тридцять хвилин перебування страви при температурі 200 градусів можна витягати його на блюдо і подавати з соусом. Для його приготування перелити в сотейник, що залишився від смаження масло, закладаємо апельсинову м'якоть з другого апельсина і припускаємо до м'якості. Тепер вливаємо вино, трохи рідини від маринаду і выпариваем вміст насиченого смаку. Після цього додаємо вершкове масло, мед, при бажанні підсолюємо і перчимо, проварюємо ще трохи і знімаємо з плити.
Таку качину грудку можна приготувати і в мультиварці, виклавши м'ясо з апельсином в мультикастрюлю і витримавши в режимі «Випічка» протягом п'ятдесяти хвилин.
Рецепт приготування салату з качиною грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку підготуємо качині грудки для салату. Споліскуємо їх, обсушуємо, робимо на шкурі поперечні надрізи і розташовуємо на грунтовно розігрітій сухій сковороді шкірою вниз. Обсмажуємо м'ясо на сильному жарі протягом п'яти хвилин з одного боку і ще пару хвилин з іншого. Тепер перекладаємо птицю в миску або контейнер, додаємо подрібнені часникові зубчики, гілочки орегано і розмарину, сіль і перець і відправляємо на полицю холодильника на вісім годин.
З часом робимо соус. На сковороду плесни спочатку трохи оливкової олії і прогреем його. Тепер додаємо вершкове масло, мед, оцет винний і припускаємо на помірному жарі пару хвилин, помішуючи.

Для заправки салату змішуємо сік апельсина з оливковою олією, додаємо гірчицю, сіль і перець. На широке блюдо викладаємо подрібнені салатні листя і нарізані кубиками, попередньо очищені плоди авокадо. Зверху викладаємо нарізану тонкими скибочками курячу грудку і поливаємо заправкою. Подаємо салат до столу тут же.
Рекомендуємо добрі рецепти

Качині стегенця в духовці
Приготуйте прекрасне блюдо, за описаним рецептами в цій статті. Пропонуємо створити чудове гаряче з качиних стегенець, шляхом запікання. М'ясо цієї

Як приготувати качину грудку?
Качина грудка, втім, як і куряча чудово поєднується з найрізноманітнішими компонентами, інколи з абсолютно незвичайного смаку продуктами. Далі

Як посмажити стегенця на сковороді?
Навіть у такому простому блюді як смажені стегенця є певні тонкощі приготування. Далі описані два прекрасних рецепту, за яким у вас вийдуть

Простий і смачний салат з курячої грудки
З безлічі існуючих рецептів салатів на основі з найніжнішої курячої грудки досить складно виділити щось особливо просте і обов'язково смачне. Проте,

Качина грудка – рецепт
Качина грудка може значно урізноманітнити ваше меню з допомогою наших чудових рецептів. При правильному приготуванні ви отримаєте дуже смачне,

Качина грудка в апельсиновому соусі
Оскільки багато людей люблять смачно поїсти, то пропонуємо вашій увазі рецепт чудового блюда - качиної грудки в апельсиновому соусі. Зробити його