» » Як зробити сухарики в домашніх умовах?

Як зробити сухарики в домашніх умовах?

Як зробити сухарики в домашніх умовах?
Виготовлення домашніх сухариків – зручний і досить вигідний спосіб позбутися від невикористаних залишків вчорашнього хліба. Вони можуть стати чудовою добавкою до звичайного супу або простенького салату, або пікантною закускою до пива. Готувати їх дуже просто, а за смак і користь вони явно виграють у покупних побратимів.

Як зробити смачні сухарики в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • хліб пшеничний – 6-7 шматочків;

  • спеції;

  • сіль;

  • масло рослинне – 55 мл


  • Приготування
    Білий хліб наріжте кубиками. У масло додати сіль, спеції і добре розмішайте. Налити олію у звичайний маленький пакет, туди ж відправте шматочки хліба. Пакет надуйте наполовину, край зав'яжіть і струшуйте, поки хліб не просочиться ароматним маслом з добавками. Духовку нагрійте до 210 градусів. Приправлені шматочки висипте на деко одним рівним шаром і помістіть в духовку. Іноді помішуючи, підсмажуйте сухарики до бажаного хрускоту.

    Сухарики до пива з сиром і часником в домашніх умовах - рецепт в духовці


    Сухарі з сиром і часником - чудова закуска до пінному. Головне - вибрати твердий сир (наприклад, пармезан) і натерти його як можна дрібніше, щоб при запіканні, він убрався в шматочки хліба і не розтікся по листу.
    Інгредієнти:

  • хліб будь-який, бажано вчорашній;

  • рослинне масло – 75 мл;

  • дрібно натертий пармезан – 85 м;

  • сушений часник – 35 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Шматочки хліба наріжте кубиками і визначте в глибоку ємність. Окремо змішайте масло з сиром, часником і щедрою пучкою солі і перцю. Цієї масляною сумішшю полийте сухарики і ретельно все перемішайте. Розподіліть промаслені сухарики на листі, покритому пергаментом, і поставте в розігріту до 195 градусів духовку на 7-10 хвилин. В середині процесу грінки перемішайте для рівномірного нанесення зі всіх бочков.

    Сухарики в мікрохвильовці для «Цезаря» в домашніх умовах


    Якщо вам потрібно швидко зробити сухарики для салату чи супу, то спосіб підсушування хліба в СВЧ саме те, що потрібно.
    Як зробити сухарики в домашніх умовах?

    Інгредієнти:

  • білий (сірий) хліб – 275 г;

  • сіль;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • оливкова масло – 110 мл;

  • вода – 25 мл


  • Приготування
    Хліб наріжте кубиками. У невелику миску видавити через прес зубчики часнику, додайте воду, масло, посоліть за смаком і перемішайте. Розподіліть на плоскій тарілці підготовлені скибочки хліба і збризкуйте його з усіх сторін ароматною сумішшю. Поставте посуд з заготівлею в мікрохвильовку буквально на одну хвилинку і подрумянивайте з кожної сторони до бажаного ступеня хрускоту. Головне такі грінки не пересушити.
    Додав: admin | 27-05-2016, 19:30
    Переглядів: 399