» » Салат з чіпсами і крабовими паличками

Салат з чіпсами і крабовими паличками

Салат з чіпсами і крабовими паличками
Пропонуємо вам зробити салат з чіпсами і крабовими паличками. Він виходить неймовірно смачною, ситною і дуже оригінальним.

Рецепт салату з чіпсами і крабовими паличками


Інгредієнти:

  • палички крабові – 245 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • консервована солодка кукурудза – 185 г;

  • чіпси – 85 м;

  • майонез ;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто, а потім охолоджуємо, очищаємо і рубаємо ножем невеликими кубиками. Тепер відкриваємо упаковку з крабовими паличками і шаткуємо їх тонкою соломкою. З солодкої кукурудзи обережно зливаємо рідину і визначаємо її у велику чашку. Додаємо подрібнені палички, яйця і посипаємо разломанными руками чіпсами. Заправляємо блюдо майонезом, приправляємо спеціями за смаком і добре все перемішуємо. Після цього відправляємо салат з крабовими паличками, солодкою кукурудзою і чіпсами в холодильник і через півгодини подаємо до столу.

    Салат з крабовими паличками, чіпсами і помідорами


    Інгредієнти:

  • крабові палички – 12 шт.;

  • яйце – 2 шт.;

  • помідор – 2 шт.;

  • сир – 115 г;

  • чіпси – 30 шт.;

  • майонез для заправки;

  • спеції.


  • Приготування
    Крабові палички очищаємо від упаковки, нарізаємо великими кубиками й викладаємо на дно миски. Промазуємо злегка майонезом і розподіляємо наступним шаром помідори, нарізані невеликими скибочками. Трохи підсолюємо і покриваємо поверхню майонезом. Яйця відварюємо, очищаємо, подрібнюємо ножем і посипаємо поверх томатів. Далі розкладаємо чіпси, промазуємо їх майонезом і рясно посипаємо тертим сиром.

    Салат «Соняшник» з чіпсами і крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • солодка кукурудза – 1 банка;

  • яйце – 2 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • майонез – 195 г;

  • спеції;

  • крабові палички – 245 г;

  • чіпси – 95 г;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Салат з чіпсами і крабовими паличками

    Цибулю і моркву чистимо, обполіскуємо і шаткуємо окремо на крупну тертку. Потім пасеруємо овочі на розігрітій сковороді, налив трохи рослинного масла. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи і рубаємо невеликими кубиками. Крабові палички розморожуємо, рубаємо кубиками і починаємо викладати всі інгредієнти шарами. Спочатку беремо половину овочевої обжарювання – це перший шар, потім розподіляємо половину подрібнених яєць. Злегка змащуємо майонезом і посипаємо крабовими паличками. Потім викладаємо яйця і решту овочеву обжарку. Зверху посипаємо солодкою кукурудзою і по краях тарілки прикрашаємо салат у вигляді соняшника чіпсами.
    Додав: admin | 13-01-2016, 20:55
    Переглядів: 5503