Пропонуємо вам зробити салат з чіпсами і крабовими паличками. Він виходить неймовірно смачною, ситною і дуже оригінальним.
Рецепт салату з чіпсами і крабовими паличками
Інгредієнти: палички крабові – 245 г; яйце – 3 шт.; консервована солодка кукурудза – 185 г; чіпси – 85 м; майонез ; спеції. Приготування Яйця відварюємо круто, а потім охолоджуємо, очищаємо і рубаємо ножем невеликими кубиками. Тепер відкриваємо упаковку з крабовими паличками і шаткуємо їх тонкою соломкою. З солодкої кукурудзи обережно зливаємо рідину і визначаємо її у велику чашку. Додаємо подрібнені палички, яйця і посипаємо разломанными руками чіпсами. Заправляємо блюдо майонезом, приправляємо спеціями за смаком і добре все перемішуємо. Після цього відправляємо салат з крабовими паличками, солодкою кукурудзою і чіпсами в холодильник і через півгодини подаємо до столу.
Салат з крабовими паличками, чіпсами і помідорами
Інгредієнти: крабові палички – 12 шт.; яйце – 2 шт.; помідор – 2 шт.; сир – 115 г; чіпси – 30 шт.; майонез для заправки; спеції. Приготування Крабові палички очищаємо від упаковки, нарізаємо великими кубиками й викладаємо на дно миски. Промазуємо злегка майонезом і розподіляємо наступним шаром помідори, нарізані невеликими скибочками. Трохи підсолюємо і покриваємо поверхню майонезом. Яйця відварюємо, очищаємо, подрібнюємо ножем і посипаємо поверх томатів. Далі розкладаємо чіпси, промазуємо їх майонезом і рясно посипаємо тертим сиром.
Салат «Соняшник» з чіпсами і крабовими паличками
Інгредієнти: цибулина – 1 шт.; солодка кукурудза – 1 банка; яйце – 2 шт.; морква – 2 шт.; майонез – 195 г; спеції; крабові палички – 245 г; чіпси – 95 г; олія рослинна. Приготування Цибулю і моркву чистимо, обполіскуємо і шаткуємо окремо на крупну тертку. Потім пасеруємо овочі на розігрітій сковороді, налив трохи рослинного масла. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи і рубаємо невеликими кубиками. Крабові палички розморожуємо, рубаємо кубиками і починаємо викладати всі інгредієнти шарами. Спочатку беремо половину овочевої обжарювання – це перший шар, потім розподіляємо половину подрібнених яєць. Злегка змащуємо майонезом і посипаємо крабовими паличками. Потім викладаємо яйця і решту овочеву обжарку. Зверху посипаємо солодкою кукурудзою і по краях тарілки прикрашаємо салат у вигляді соняшника чіпсами.