Вінегрет зі свіжою капустою
Зараз ми розповімо вам, як зробити вінегрет зі свіжої капусти. Цей салат чудово урізноманітнює будь-який стіл і ваше повсякденне меню.
Інгредієнти:
свіжа білокачанна капуста – 300 г;
морква – 2 шт.;
буряк – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
відварна квасоля – 05 ст.;
олія оливкова;
спеції;
лайм – 05 шт.
Приготування
Овочі ретельно промиваємо і відварюємо в каструлі, наповненою холодною водою, до готовності. Не гаючи часу, тоненько шаткуємо білокачанну капусту, підсолюємо її і злегка розминаємо руками. Зварені овочі виймаємо з каструлі, остуджуємо, чистимо й нарізаємо середніми кубиками. Цибулину обробляємо і рубаємо півкільцями. Тепер зливаємо з капусти виділилася рідина і викладаємо її в глибоку миску. Після цього додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо, заправляємо рослинним маслом і збризкуємо соком лайма. Пробуємо страву на смак і при необхідності підсолюємо. Подаємо готовий вінегрет зі свіжою капустою до столу, посипаючи за бажанням рубаною зеленню.
Інгредієнти:
картопля – 4 шт.;
буряк – 3 шт.;
морква – 2 шт.;
капуста свіжа – 300 г;
маринований зелений горошок – 200 г;
свіжий огірок – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 5 ст. ложок;
цукровий пісок – 1 ч. ложка;
спеції;
столовий оцет 9 % – 2 ст. ложки;
лимонний сік – за смаком;
яблуко кисле – за бажанням.
Приготування
Отже, спочатку відварюємо в підсоленій воді всі овочі: картопля, морква і буряк. Чистимо цибулину, обполіскуємо і разом з капустою шаткуємо і розминаємо руками. Викладаємо все в миску, підсолюємо за смаком, кидаємо трохи цукру і збризкуємо столовим оцтом. Зварені овочі чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжий огірок промиваємо і натираємо на крупній тертці. Консервований горошок відкриваємо і обережно зливаємо всю рідину, використовуючи ситечко. Яблуко промиваємо, вирізаємо серцевину і рубаємо маленькими скибочками. Збризкуємо лимонним соком, щоб вони не потемніли і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в глибокій мисці. Заправляємо рослинною олією, перемішуємо і кидаємо за бажанням посічену свіжу зелень. Добре все перемішуємо, перекладаємо в салатник і подаємо вінегрет зі свіжою капустою і свіжим огірком до столу.
Рецепт вінегрету з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Овочі ретельно промиваємо і відварюємо в каструлі, наповненою холодною водою, до готовності. Не гаючи часу, тоненько шаткуємо білокачанну капусту, підсолюємо її і злегка розминаємо руками. Зварені овочі виймаємо з каструлі, остуджуємо, чистимо й нарізаємо середніми кубиками. Цибулину обробляємо і рубаємо півкільцями. Тепер зливаємо з капусти виділилася рідина і викладаємо її в глибоку миску. Після цього додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо, заправляємо рослинним маслом і збризкуємо соком лайма. Пробуємо страву на смак і при необхідності підсолюємо. Подаємо готовий вінегрет зі свіжою капустою до столу, посипаючи за бажанням рубаною зеленню.
Класичний рецепт вінегрету з горохом і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку відварюємо в підсоленій воді всі овочі: картопля, морква і буряк. Чистимо цибулину, обполіскуємо і разом з капустою шаткуємо і розминаємо руками. Викладаємо все в миску, підсолюємо за смаком, кидаємо трохи цукру і збризкуємо столовим оцтом. Зварені овочі чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжий огірок промиваємо і натираємо на крупній тертці. Консервований горошок відкриваємо і обережно зливаємо всю рідину, використовуючи ситечко. Яблуко промиваємо, вирізаємо серцевину і рубаємо маленькими скибочками. Збризкуємо лимонним соком, щоб вони не потемніли і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в глибокій мисці. Заправляємо рослинною олією, перемішуємо і кидаємо за бажанням посічену свіжу зелень. Добре все перемішуємо, перекладаємо в салатник і подаємо вінегрет зі свіжою капустою і свіжим огірком до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Класичний вінегрет з горошком - рецепт
Вінегрет - це настільки давня страва, що багато хто не пам'ятають, яким він був спочатку. Виправляємо цю несправедливість і розповімо як зробити
Вінегрет з яблуком
Сьогодні мало хто робить вінегрет з його класичним рецептом. У більшості сімей він є улюбленою закускою, тому і його варіантів так багато. Про одну
Вінегрет зі свіжим огірком
Любителів вінегрету у всі часи було дуже багато і кожен намагався урізноманітнити рецепт новими цікавими інгредієнтами. І, звичайно, більшість
Вінегрет з квашеною капустою
Одне з найпопулярніших страв у наших співвітчизників — вінегрет з квашеною капустою. Це чудовий рецепт, який стане відмінним доповненням до ваших
Вінегрет з горошком
Вінегрет - популярний і смачний салат, який приготувати досить просто. Таке чудове блюдо підійде як до святкового, так і буденного столу. Давайте
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,