Салат з копченою скумбрією

Страви, приготовлені з копченою скумбрії, мають дуже ніжним смаком, крім того вони виходять досить поживними і корисними. Головне правильно вибрати рибку - вона повинна бути золотистого кольору і мати запах деревного диму. Крім того, на шкірці повинні бути вдавлювання у вигляді клітин, які говорять про якість і натуральність продукту.
Рецепт салату з копченою скумбрією
Наступне блюдо з копченою скумбрією, кукурудзою і помідорами виходить дуже соковитим і виглядає на столі дуже святково.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю почистіть, наріжте півкільцями і замаринуйте в 1 столовій ложці лимонного соку. Поки цибуля буде маринуватися, його необхідно перемішувати. Яйця відваріть, остудіть, а потім наріжте дрібними кубиками. Помідори теж помийте і поріжте скибочками. Змішайте в мисці яйця, помідори, нарізане філе скумбрії і кукурудзу.
Тепер приготуйте заправку для салату. Для цього змішайте 1 ст. ложку лимонного соку, оливкову олію, гірчицю і суміш перців. У миску до овочів і риби додайте замаринований цибулю і заправку, посоліть за смаком і прикрасьте свіжою зеленню.
Салат з копченої скумбрією
Наступний салат з копченою скумбрією, буряком і селерою є просто джерелом вітамінів і корисних речовин, але при цьому ще і виходить дуже смачним.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і буряк відварити і остудіть. Картоплю поріжте часточками, а буряк невеликими кубиками або теж часточками. Скумбрію зніміть з хребта, очистіть від шкіри і кісток і наріжте невеликими шматочками. Селера теж порізати тонкими скибочками.
Листя салату порвіть руками і викладіть на тарілки. Всі нарізані інгредієнти перемішайте і викладіть зверху на листя салату. В окремому посуді змішайте майонез, йогурт і хрін, додайте сіль і полийте цією заправкою кожну порцію салату з копченою скумбрією.
Закуска з копченої скумбрії
Рецепт наступного страви хороший тим, що воно може бути подано до столу і у вигляді салату, і у вигляді закуски, яку можна намазати на хліб або доповнити нею печена картопля.
Інгредієнти:

Приготування
Яйця відваріть круто, дайте охолонути і почистіть їх. 50 грам вершкового масла розігрійте на сковороді і обсмажте на ньому цибулю до прозорості, дайте йому охолонути. Потім філе копченої риби, яйця, цибулю і вершкове масло пропустіть через м'ясорубку.
Отриманої маси додайте овальну форму, якщо побажаєте, може прикрасити зверху майонезом і зеленню. Подавати цю закуску-салат потрібно охолодженим.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салати з пекінською капустою - рецепти
Салати зі свіжих овочів - найкраще блюдо, в якому багато корисних вітамінів. Взимку таких овочів трохи, але незважаючи на це і з них можна

Салати з буряком - рецепти
Всім відомо, що буряк є дуже корисним овочем, який просто необхідно включити в свій раціон. Але як це зробити? Не будеш же просто їсти сирий продукт.

Салат з скумбрії
Скумбрія - досить популярна і доступна риба, яка регулярно з'являється на наших столах у свіжому, консервованому або запеченому вигляді. І сьогодні

Скумбрія в духовці - рецепт
Всі ми знаємо про те, що скумбрія буває солоної, копченої, але мало хто в курсі, що цю рибку в свіжому вигляді можна запекти в духовці. Готується

Скумбрія в аерогрилі
Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої