Салат «Біла ніч»
У сьогоднішній статті ми розповімо, як приготувати незвичайний, смачний і витончений салат, який не тільки прикрасить будь-який святковий стіл, але і не забере у вас багато часу. Отже, представляємо вашій увазі дивовижні рецепти салату «Ніч».
Інгредієнти:
мариновані гриби - 200 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
зелень, лимон для прикраси;
відварне м'ясо (можна мова) - 300 г;
сир твердих сортів - 250 г;
сметана і майонез - за смаком.
Приготування
Спочатку беремо мариновані гриби, дрібно ріжемо і перекладаємо в салатник. Тепер чистимо від лушпиння ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Даємо йому повністю охолонути і викладаємо поверх грибів. Потім змішуємо майонез зі сметаною і змащуємо отриманим соусом наш салат. Відварюємо в мундирі картоплю, остуджуємо, очищаємо і натираємо наступним шаром на крупній тертці. Змащуємо соусом. Сиру моркву очищаємо і натираємо на тертці. Тепер нарізаємо відварне м'ясо маленьким кубиками і укладаємо поверх моркви. Знову змащуємо гарненько соусом і зверху посипаємо тертим на крупній тертці сиром. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат «Біла ніч» часточками лимона і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
копчена куряча грудка - 200 г;
чорнослив без кісточок - 200 г;
яйце - 3 шт.;
печериці - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
майонез - 200 мл;
сир твердих сортів - 200 р.
Приготування
Отже, даний салат викладаємо шарами, промазуючи кожен майонезом, у наступній послідовності. На дно салатника першим шаром кладемо порізане кубиками копчене куряче філе без шкіри. Потім вимитий, висушений, порубаний тонкою соломкою чорнослив, нарізану кубиками варені яйця. Зверху них викладаємо обсмажені разом з цибулею гриби. Не забуваємо промащувати все майонезом. І в завершенні посипаємо салат тертим на крупній тертці сиром.
Цей салат виходить дивовижно смачним, завдяки змішанню фруктів і овочів.
Інгредієнти:
банан - 3 шт.;
крабові палички - 200 г;
консервована кукурудза - 200 г;
яйце - 3 шт.;
мариновані огірки - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
майонез - за смаком.
Приготування
Отже, беремо банани, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім подрібнюємо цибулю, а мариновані огірки ріжемо кружальцями. Далі трьом на крупній тертці сир і крабові палички. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо дрібно покришені варені яйця, часник, видавлений через землянку, і кукурудзу. Заправляємо салат майонезом і гарненько перемішуємо.
Інгредієнти:
оливки - 100 г;
яйце - 3 шт.;
картопля - 3 шт.;
майонез - за смаком;
цибуля - 1 шт.;
мариновані гриби - 150 г;
курячий окорочек - 100 г;
крабові палички - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
солоний огірок - 1 шт.
Приготування
Курячий окорочек відварюємо в підсоленій воді до готовності, виймаємо і залишаємо остигати. В окремій каструльці відварюємо яйця і картоплю, зливаємо воду і теж ставимо остигати. Тим часом дрібно ріжемо цибулю і пасеруємо його на рослинному маслі до золотистого кольору. Якщо курка і овочі ще не охололи, то готуємо прикраси для салату. З солоного огірка і морквини вирізаємо будь-які фігурки , а з крабових паличок зірочки.
Тепер дрібно нарізаємо окорочек (або просто розбираємо на волокна), тремо на крупній тертці картоплю, відокремлюємо білки від жовтків і окремо натираємо на дрібній тертці.
Коли всі інгредієнти готові, починаємо викладати салат шарами в наступній послідовності: спочатку порізаний стегенце, промазанный майонезом, мариновані гриби з обсмаженою цибулею, тертий картопля з майонезом, потім жовток, далі білок. Всі промазуємо майонезом і прикрашаємо вирізаними фігурками з овочів і крабових паличок.
Рецепт салату «Біла ніч»
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку беремо мариновані гриби, дрібно ріжемо і перекладаємо в салатник. Тепер чистимо від лушпиння ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Даємо йому повністю охолонути і викладаємо поверх грибів. Потім змішуємо майонез зі сметаною і змащуємо отриманим соусом наш салат. Відварюємо в мундирі картоплю, остуджуємо, очищаємо і натираємо наступним шаром на крупній тертці. Змащуємо соусом. Сиру моркву очищаємо і натираємо на тертці. Тепер нарізаємо відварне м'ясо маленьким кубиками і укладаємо поверх моркви. Знову змащуємо гарненько соусом і зверху посипаємо тертим на крупній тертці сиром. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат «Біла ніч» часточками лимона і свіжою зеленню.
Рецепт салату «День і ніч»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, даний салат викладаємо шарами, промазуючи кожен майонезом, у наступній послідовності. На дно салатника першим шаром кладемо порізане кубиками копчене куряче філе без шкіри. Потім вимитий, висушений, порубаний тонкою соломкою чорнослив, нарізану кубиками варені яйця. Зверху них викладаємо обсмажені разом з цибулею гриби. Не забуваємо промащувати все майонезом. І в завершенні посипаємо салат тертим на крупній тертці сиром.
Рецепт салату «Південна ніч»
Цей салат виходить дивовижно смачним, завдяки змішанню фруктів і овочів.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо банани, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім подрібнюємо цибулю, а мариновані огірки ріжемо кружальцями. Далі трьом на крупній тертці сир і крабові палички. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо дрібно покришені варені яйця, часник, видавлений через землянку, і кукурудзу. Заправляємо салат майонезом і гарненько перемішуємо.
Рецепт салату «Зоряна ніч»
Інгредієнти:
Приготування
Курячий окорочек відварюємо в підсоленій воді до готовності, виймаємо і залишаємо остигати. В окремій каструльці відварюємо яйця і картоплю, зливаємо воду і теж ставимо остигати. Тим часом дрібно ріжемо цибулю і пасеруємо його на рослинному маслі до золотистого кольору. Якщо курка і овочі ще не охололи, то готуємо прикраси для салату. З солоного огірка і морквини вирізаємо будь-які фігурки , а з крабових паличок зірочки.
Тепер дрібно нарізаємо окорочек (або просто розбираємо на волокна), тремо на крупній тертці картоплю, відокремлюємо білки від жовтків і окремо натираємо на дрібній тертці.
Коли всі інгредієнти готові, починаємо викладати салат шарами в наступній послідовності: спочатку порізаний стегенце, промазанный майонезом, мариновані гриби з обсмаженою цибулею, тертий картопля з майонезом, потім жовток, далі білок. Всі промазуємо майонезом і прикрашаємо вирізаними фігурками з овочів і крабових паличок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат з чіпсами
Чіпси - це смачний, але, на жаль, не дуже корисний снек. Найчастіше в салатах чіпси служать прикрасою, але є рецепти, де чіпси є основною складовою.